#WW : Kad Jemputan Kawin Ala Facebook

Share
idea kad kawin ala facebook

kenal di facebook , kad kawin pun ala-ala facebook

kad jemputan kahwin ala facebook

unik

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

7 Comments:

  1. kad jemputan jenis fb ni tak pernah dapat lg tp kalau jenis yg passport kaler merah tu pernah la

  2. Banyak sekarang ni buat ala facebook. Tapi yang beza cara susunan dorang tu. Yang dalam ni memang kreatif. Saya rasa nak buat ala-ala orang share post lak hehe

  3. Menarik Kad Kahwin ni.. Dah sebiji rupa laman web Facebook… 😉

  4. nis pun ad amember bg kad kawin ala2 fesbuk ni… mcm2 design skrg~

  5. dah macam-macam sekarang yer, passport, fb, tunggu tweeter pulak.

  6. heheh..macam2 sekarang ni kan…
    kada kawen macam penyata bank ada tak..
    ekekek..

  7. kreatif betul….lain dari yang lain..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *