#WW : Kad Jemputan Kawin Ala Facebook

idea kad kawin ala facebook

kenal di facebook , kad kawin pun ala-ala facebook

kad jemputan kahwin ala facebook

unik

Comments

  1. kad jemputan jenis fb ni tak pernah dapat lg tp kalau jenis yg passport kaler merah tu pernah la

  2. Banyak sekarang ni buat ala facebook. Tapi yang beza cara susunan dorang tu. Yang dalam ni memang kreatif. Saya rasa nak buat ala-ala orang share post lak hehe

  3. Menarik Kad Kahwin ni.. Dah sebiji rupa laman web Facebook… šŸ˜‰

  4. nis pun ad amember bg kad kawin ala2 fesbuk ni… mcm2 design skrg~

  5. dah macam-macam sekarang yer, passport, fb, tunggu tweeter pulak.

  6. heheh..macam2 sekarang ni kan…
    kada kawen macam penyata bank ada tak..
    ekekek..

  7. kreatif betul….lain dari yang lain..

Speak Your Mind

*