WW : Jinak – jinak merpati

Bawa anak didik pergi shopping baju sekolah , sebelah kedai je ada sekawan burung merpati ni .. layan ..

jinak-jinak merpati

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

41 Comments:

  1. bee berani tak pgg burung tu? πŸ˜‰

  2. Pingback: Buat Bekam Di Taiping | pengalaman berbekam | Puanbee.com

  3. best tgk burung burung yg jinak mcm nih

  4. Melastik Bintang

    banyaknya merpati..tapi kalau ia buang najis…bau yang teramat tak tahan…hehehe

  5. goreng pun sedap nih..

  6. emm jinaknya merpati dia..ni kat mana ni?ramainya burung merpati..hehe

  7. ni mesti kat taiping ni, nampak gunung kat belakang

  8. sayang burung merpati tak masuk kategori “korban”,

    • kalau nak buat korban memang tk boleh ..

      1 ; burung ni senang nak dpt .. tk sesuai nak di jadikan amalan korban ..

      2 ; kecik sangat nak share mcm mana ? hik

  9. carnationbeauty

    buat gulai lomak pun sodap….

  10. salam aidil adha bee.. maaf zahir dan batin ya.

  11. Best kalau kejar ni. Mesti semua lari. Hehe

  12. kat mana ni? banyaknya merpati

  13. Jinak-jinak merpati,didekat ia lari.

  14. Merpati berjoli-joli πŸ˜€

  15. mudah didekati tp bila nak pegang tak dpt

  16. suka kasik merpati nih makan .. sekali tabur kacang@beras .. byk turun dari pokok kat padang mainan kawasan umah.. πŸ˜€

  17. Kalau kamera masih boleh dibidik. πŸ™‚

  18. Payah ni nak tgk gambar macam ni kat sini… kalau x di luar negara kan.. πŸ™‚

  19. hati2..najisnya bertoksid..huhu

  20. Jinak-jinak merpati bila ditangkap pasti lari heheheh!!!

  21. hehe..susah nak tangkap merpati ni ..hehe
    maklumlaa ada sayap πŸ˜€

  22. πŸ˜€ dipanggil datang.. dipengang tak dapat beb!

  23. Suka lagu merpati putih…hehe.

  24. jinak merpati nie dulu jadi tauladan anak muda.. sekarang nie dah tak ikut dah

  25. merpati oh merpati… πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *