WW : Jinak – jinak merpati

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bawa anak didik pergi shopping baju sekolah , sebelah kedai je ada sekawan burung merpati ni .. layan ..

jinak-jinak merpati

Comments

  1. bee berani tak pgg burung tu? πŸ˜‰

  2. best tgk burung burung yg jinak mcm nih

  3. Melastik Bintang :

    banyaknya merpati..tapi kalau ia buang najis…bau yang teramat tak tahan…hehehe

  4. goreng pun sedap nih..

  5. emm jinaknya merpati dia..ni kat mana ni?ramainya burung merpati..hehe

  6. ni mesti kat taiping ni, nampak gunung kat belakang

  7. sayang burung merpati tak masuk kategori “korban”,

    • kalau nak buat korban memang tk boleh ..

      1 ; burung ni senang nak dpt .. tk sesuai nak di jadikan amalan korban ..

      2 ; kecik sangat nak share mcm mana ? hik

  8. carnationbeauty :

    buat gulai lomak pun sodap….

  9. salam aidil adha bee.. maaf zahir dan batin ya.

  10. Best kalau kejar ni. Mesti semua lari. Hehe

  11. kat mana ni? banyaknya merpati

  12. Jinak-jinak merpati,didekat ia lari.

  13. Merpati berjoli-joli πŸ˜€

  14. mudah didekati tp bila nak pegang tak dpt

  15. suka kasik merpati nih makan .. sekali tabur kacang@beras .. byk turun dari pokok kat padang mainan kawasan umah.. πŸ˜€

  16. Kalau kamera masih boleh dibidik. πŸ™‚

  17. Payah ni nak tgk gambar macam ni kat sini… kalau x di luar negara kan.. πŸ™‚

  18. hati2..najisnya bertoksid..huhu

  19. Jinak-jinak merpati bila ditangkap pasti lari heheheh!!!

  20. hehe..susah nak tangkap merpati ni ..hehe
    maklumlaa ada sayap πŸ˜€

  21. πŸ˜€ dipanggil datang.. dipengang tak dapat beb!

  22. Suka lagu merpati putih…hehe.

  23. jinak merpati nie dulu jadi tauladan anak muda.. sekarang nie dah tak ikut dah

  24. merpati oh merpati… πŸ™‚

Trackbacks

  1. […] sekolah aliya. Macam-macam agenda … mana tak terabai blog ni. Kalau sebelum ni saya upload gambar burung merpati di dalam blog ni itu semasa di Kamunting Taiping. Banyak perubahan ..tiba2 ada pula banyak burung […]

Speak Your Mind

*