#ww : Hospital Pusrawi

20121003-124750.jpg

Suami muntah2 dan pengsan di tempat kerja smlm , di tahan di ward sampai hari ni .. darah tinggi naik turun , suhu badan pun naik turun , tak tau sakit apa lagi ..

Doakan suami saya cepat sembuh – Mohamad Khair

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

38 Comments:

  1. Pingback: Didalam kekalutan ada kemanisan | Puanbee.com

  2. Pingback: 4 Perkara Cuba Di Elakkan Ketika Suami Sakit | Puanbee.com

  3. Semoga suami Puan Bee cepat sembuh! Amin!

  4. akak doakan agar suami Bee spt sembuh…trperanjat juga masa baca status kt FB……sabar ye Bee.

  5. harap bee tabah dalam menghadapi ujian ini..semoga suami bee cepat sembuh dan dapat bekerja seperti biasa..

  6. salah makan ker?..apa2 pun cepat sembuh ya..

  7. As salam,
    Moga suami pn bee kembali sihat sediakala…ameen

    Moga pn bee juga tabah dan cekal dgn ujian Allah ni

  8. Semoga suami puan Bee kembali sihat.. InsyaALLAH..

  9. Sabar Puan. Allah menguji setakat yang termampu oleh hambanya. Semoga suami puan cepat sembuh. insyaallah

  10. moga suami akak cepat elok. 😉

  11. kalau sampai pengsan tu nmpk bahaya jugak tuh, saya doakan suami Puanbee agar cepat sembuh

  12. take care ya bee… kak mia doakan semoga suami bee cepat sembuh….

  13. moga suami bee cepat sembuh…

  14. Moga Puan Bee tabah dengan ujian ini…Kami doakan suami Bee akan cepat sembuh. Insha Allah….

  15. Insyaallah …suami puan selamat dibawah jagaan doktor

  16. Insyaallah,kita doakan yang terbaik puan Bee

  17. Pingback: Puan Bee, Dugaan Isteri Dan Ibu | Hidup Biar Sedap

  18. semoga suami puan bee cepat sembuh. Bagaimana perkembangan beliau hari ini.

  19. semoga cepat sembuh, mungin keracunan makanan ni.. huhu.. byk2 bersabar ye..

  20. semoga suami puan bee cepat sembuh ..

  21. Firdaus Latib

    Didoakan suami puan cepat sembuh dan diberki kekuatan melawan ujian ini. Amin Ya Rabb.

  22. bard doakan semoga suami akak cepat sembuh…akak pun kena jaga diri gak ni…jangan terlalu risau2 ye…

  23. saya doakan penyakitnya cepat sembuh -AMIN

  24. sad to hear the news…moga cpt sembuh yea bee…. doakan yg terbaik utk bee dn family. bee kena kuat dlm situasi ni… try bg suami minum air zam2 juga yea bee… take care semua.

  25. Bee, harap Kay dpt berehat dgn baik.. itu yg penting.
    Jaga diri bee juga… itu penting, jangan dua-dua tumbang

  26. Kami semua mendoakan agar encik suami PB cepat sembuh..aminn..

  27. oh lupe nk bgtau… Pusrawi tu tempat Nis dilahirkan 28 tahun lalu…. 😉

  28. bee…semoga doktor dapat mengenalpasti penyakitnya dengan segera.
    Ummi turut doakan, En Kay@Mohamad Khair, sembuh seperti sediakala.

  29. mudah2an encik kay sembuh dan tiada penyakit berbahaya… tabah yer bee

  30. mudahan en. kay cepat sembuh. insyaAllah. dah tau sakit apa?

  31. Salam Bee,

    Insyaallah mudahan Kay cepat sembuh, amin…

  32. diharap suami puanbee cepat sembuh…Aminnn..dan semoga puanbee diberikan kekuatan utk menjga suami tu..

  33. Semoga suami akak cepat sembuh… Amin..

  34. Sakit apa? Hmm.. Semoga beliau cepat sembuh. Amin.

  35. Harap doktor dapat mengenal pasti punca penyakit. Saya doakan agas suami puan Bee cepat sembuh.

  36. siapa yang tak sihat bee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *