#WW :Foto Nissan Almera 1.5L

Amboi Nissan Almera 1.5L  phewwittt ….. cari gambar bonet je dulu tapi tak jumpa .. entah kenapa suka tengok bonet kereta dulu ..

harga nissan almera 1.5L | gambar nissan almera 1.5l

sumber foto : http://paultan.org

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. Esok nak beli la hehehehe…

  2. hahaha…sebesar-besar kereta, bonet juga menjadi perhatian puanbee yer..bajet muat 5 org kira ok ler kan..haha

  3. tgok bonet arr anak ramai sng nak balik kmpg sumbat macam2.hiks..

  4. rm69,000, saingan hebat buat vios & preve

  5. memang cantik kalau dapat sebiji kereta nissan almeria 1.5L ni.. mesti mahal harga kereta ni

  6. Model ni memang cantik. !

  7. saya anak dah dua ni baru berasa lebih baik beli MPV je..
    suami pun dah berkira2 ni…
    terasa mcm sempit je naik kereta sekarang ni…hahahaha..

  8. best selling tu.. cute jugak tgk..

  9. Melastik Bintang

    kurang menarik design kereta ni….

  10. Famili besar akan melihat bonet dahulu tetapi untuk puan Bee sesuai MV lagi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *