News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

35 thoughts on “#WW : Cuti Sekolah Bermula Bermakna ?

  1. awalnya kakak beli baju sekolah baru,ke baru nak survey2 nie?kutu semua pun selalunya last minit.lgpun aiman takde benda sgt nak beli..alat tulis semua dah ada.cikgu bg gift akhir taun tempohari. n kutu mmg beli bundle sbb setiap mggu dia hilangkan.hiks..cuma nak carik seluar sekolah,stokin n kasut sekolah je kot..kasut taun lepas pun masih elok lg..haha

  2. Bila cuti sekolah bermula, suka lah anak2 ni.

    teringat masa dulu, mak dah siapkan jadual untuk adik bradik saya bila time cuti sekolah, siap buat checklist, cuci tandas, mop lantai, basuh lantai..
    hehe.. dulu tak ada facebook, tv je ada.. boleh la..

    1. bulan ni beli sikit , sikit pun dlm 300 .. haa .. bulan depan beli sikit , awal bulan 1 bayar yuran .. anak dah sekolah 2 org ni kena pandai atur duit ..promo pun kat kl tk dapat harga murah mcm di kpg .. akk beli kat kpg tu ..

  3. ermm..dayah pun ingat nak beli baju sekolah awal , beli sikit sikit brg sekolah takde la terasa sgt kot keluar belanja utk sekolah .. uisyyy.. kongsi pengalaman sikit ngan dayah yg baru nak htr anak masuk darjah satu nih…

    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *