#WW : Cuti Sekolah Bermula Bermakna ?

Bersedia untuk tahun 2013.

shopping baju sekolah

Comments

  1. hujung tahun ni lah yang benyak keluar duit

  2. awalnya kakak beli baju sekolah baru,ke baru nak survey2 nie?kutu semua pun selalunya last minit.lgpun aiman takde benda sgt nak beli..alat tulis semua dah ada.cikgu bg gift akhir taun tempohari. n kutu mmg beli bundle sbb setiap mggu dia hilangkan.hiks..cuma nak carik seluar sekolah,stokin n kasut sekolah je kot..kasut taun lepas pun masih elok lg..haha

  3. Sudah mula buat persiapan awal untuk persekolahan 2013. Senang.

  4. anak anak saya kcik lagi, belum terasa lagi suasana beli belah baju sekolah ni. Anak yg sulun tunggu 3 tahun lagi nak masuk sekolah rendah.

  5. Bila cuti sekolah bermula, suka lah anak2 ni.

    teringat masa dulu, mak dah siapkan jadual untuk adik bradik saya bila time cuti sekolah, siap buat checklist, cuci tandas, mop lantai, basuh lantai..
    hehe.. dulu tak ada facebook, tv je ada.. boleh la..

  6. Dah mula beli baju sekolah?
    cuti sekolah masa untuk berjalan2…
    kenduri pun banyak le lepas ni hehhehe

  7. biasalah tu. benda normal maa..

  8. wah dah beli baju sekolah baru…

  9. Awal lagi. Beli lambat2 time promo baru jimat hehe

    • bulan ni beli sikit , sikit pun dlm 300 .. haa .. bulan depan beli sikit , awal bulan 1 bayar yuran .. anak dah sekolah 2 org ni kena pandai atur duit ..promo pun kat kl tk dapat harga murah mcm di kpg .. akk beli kat kpg tu ..

  10. bermaknanya duit banyak nak pakai untuk cuti dan juga persiapan sekolah…huhuhu

  11. bermakna ramai orang kawen..hehehe

  12. shah ismail :

    kna beli awal2 nty sesak pasni..hehe

  13. eh awalnya beli baju tuh

  14. bermakna kena prepared duit lebih arr sikit..emm seronok tgok anak2 hepy dapat baju sekolah baru..hahaha

  15. Puan Bardboo :

    cepat betul buat persiapan ni..

  16. awalnya beli baju… tunggu tahun depan ja beli.. hehe

  17. aiiik, cepatnya shopping, cuti belum mula lagi…heeee

  18. bgus juga prepare awal..x kelam kabut time hujung2 nk naik sekolah…

  19. Saya telah membaca post ini.

  20. awalnya beli baju sekolah. sy selalu plan mcm2 aktiviti utk anak2 supaya diaorg tak tgk tv je.

  21. Dah mula membeli ye bee,bagus juga nanti takdelah berebut-rebut kat shopping kompleks kan..

  22. hehe. anak oh anak

  23. Dah start shopping akak kita… cuti sekolah benda yang paling seronoklah kot untuk budak-budak…

  24. bercuti !!!! pergi holiday !!!!! book package dgn k sha 🙂 ihiks

  25. cuti sklh bermakna..
    romah aku akan tongga-tongga!!!!!!
    huwaaaaa!!!~

  26. Dah shopping baju sekolah.. awalnyer.. hehehe

  27. ermm..dayah pun ingat nak beli baju sekolah awal , beli sikit sikit brg sekolah takde la terasa sgt kot keluar belanja utk sekolah .. uisyyy.. kongsi pengalaman sikit ngan dayah yg baru nak htr anak masuk darjah satu nih…

    🙂

  28. Salam Akak, Dah Shopping baju Sekolah ker?

  29. Sedia stok makanan banyak-banyak kat rumah! 😀

  30. merdeka utk anak2.. boleh bgn lewat, layan kartun je lah..huhu..

Speak Your Mind

*