WW : Comey tak kak ton ?

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

laila & ariff

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.”

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 thoughts

  1. Sekarang ni ‘ comel tak abang tun ‘ hehe. Kumpulan gamat punya pasal, siap ada dik tun lagi hehe

    1. Yang baju biru tu arif , anak sedara .. dia nak tiru laila. Sebab ,asa tu bee duk ambik gambar laila sekali terpandang kat dia terus tergelak ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *