Wordless wednesday : kawaii maksudnya comel

Share

baranagan comel

gift comel

WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

19 Comments:

  1. Berus gigi budak2 ni 3 bln mesti tukar…bila tukar pun mesti moto sama…ben 10/barbie…hijau/pink…hehehe

  2. jap bee, typo sikit ejaan “Wednesday” tu

  3. macam kenal je! hiksss ~ :p

  4. anak saya dah 2 tahun, masih susah nak gosok gigi.. huhu..

  5. tak faham. tak fahammm..

  6. owhhh…tempat pegang berus gigi rupanya….

  7. hai puanbee, pasti kanak-kanak suka bila dapat benda ni

  8. sejak pakai theme baru nih, blog Puanbee ni nampak menarik, hehehe

  9. eh2,kawaiii-nya beruang2 biru tu…haha…

  10. Budak-budak perempuan memang suka. 🙂

  11. lepas ni 5kali sehari gosok gigi la anak2…
    kawaii ni bahasa jepun kan.

  12. Yang atas tu tau..yang bawah tu ape ek kak bee? Comel je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *