Wordless Wednesday : Yanmie & Juanita

Share

Kan dah kena candid , semalam jumpa diorang ni di StreetSmart Petrosains .. happy ! yanmie online?dan juanitasani?lenkali jumpa lagi 😛

yanmieonline dan tetikusrusak

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

73 Comments:

  1. bestnya dpt jumpa secara live……

  2. amboi kak yan. macam artis. keke

  3. Pingback: Intensif tunai dari Mamamurai.com | EarnCent.com

  4. wah dah jumpa LIVE yer.. semoga lepas ni makin ramai lah dpt jumpa kawan2 blog

  5. bestnya jumpa gang blogger, bila pulak kita nak laga2 pipi bee, hik!

  6. Wah best2 korang berlaga pipi..kakyan berisi gak ekk,igtkan kecil molek je orgnya..:)

  7. buat ladies blogger punya gathering mesti happening kan..

  8. Pingback: Puanbee Di Pameran ‘StreetSmart’ Petronas | Puanbeedotcom

  9. Wahhhh!! bestnyer jumpa top blogger 🙂

    p/s : Bee, kalau sudi vote myra di FB ye 🙂
    https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

  10. wah…cun memasing ni..hehe…

  11. Salam Alaika.

    Whoaho!! Ada mesyuarat tergempar Mama-mama “ohsem!”.

    Anak siapa tu? Macam tengah pandang heran apa yang Kak Yan senyum2? Hehee

  12. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! 😀

  13. besnye dpt jumpa..

  14. Aduhai, ada ker patut ambil gambar tengah makan tak nampak cunnya. 🙂

  15. kemain mak mak ni…. ada aktiviti sosial kat KLCC tu…bukan calang2 tempat

  16. amboi…ada perjumpaan rahsia nampak

  17. Assalam, perjumpaan para blogger wanita… huhuhuhu…

  18. kemas themes….premium ker nie..?

  19. wuu..sonoknyer …. bile lak kite nk jumper ? :p

  20. inilah yang jadi kalau makcik-makcik berdating. Mesti gi makan dan bergambar. hehe..

  21. wah , memang best jumpa kengkawan maya ni kan 🙂

  22. Kak Yan makan sampai tak terkata hehehe..

  23. hye kak.. lame dah tak datang blog akak.. 🙂
    makin maju la sekarang blog akak.. makin cantik dah…

  24. nimasing2 dah tunjuk muka.. sure lepas nih kenal.. har3
    itu mkn nasi lemak ker kak yan??

  25. Salam,

    alamak besarnya gambar akak, dah ler badan besar, HAHAHAHHAHAA, seronok dapat jumpa bee dengan jue 😀

  26. Ibu Mifzal Arsyad

    seronok lak gather2..dating2..makan..hehe terselah kehappyan tu.. 🙂

  27. seronoknya makan2…nasib baik saya dah breakfast…jd takde lah terliur tgk makanan tu…heheheheeh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *