Wordless Wednesday : Taman KLCC

Share

Lokasi : Taman KLCC

taman klcc

pemandangan klcc

klcc

air terjun klcc

p/s : Tak ada idea nak hasilkan entri .. pelik betul .. layan je gambar ..

Wordless wedenesday : Post gambar tanpa kata

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

31 Comments:

  1. Biasa la puanbee…ada masa otak juga perlukan rehat..cantik WW puanbee ni..teringin nak kesini menikmati keindahan kota..hehe

  2. Link email macam mana yang problem tu kak?

  3. hari rabu hari tanpa kata…hari paling senang nak update blog..hehe…

  4. cantik, guna kamera apa agaknya? mesti iPhoneee kan?

  5. pokok tu nampak macam pegang something kan,onie pun takut gak tgk pokok tu,hihi

  6. takut pula aku tgk pokok tu

  7. Cantik gambar-gambar ni.
    Yang depan pokok tu..macam takot lah plak

  8. lamanya x singgah taman KLCC
    KLCC sendiri pun lama x pergi.,. hehehhe

  9. uish… besarnya pokok tu.. macam mana saya leh tak tau kehadiran pokok tu ye??haha

    • Kawasan dalam taman , selepas kolam mandi budak2 , jalan sikit ke dalam ..ke arah akuaria tu baru nampak pokok ni ..

      mu dating mana nak nampak dah pokok.. heheheeeee

  10. pakar photography dah puji, dah pas lesen besor.

  11. Hari rabu saat yang dinantikan untuk buat entri.. Hehe..

  12. kemain lagi mandi kat KLCC tak ajak Anti Nora ekkk..

  13. suka gambar no2 cantik.. 🙂

  14. Cantiknya gambar2 ni Puan Bee..

  15. Banyak subjek yang menarik boleh dijadikan bidikan dikawasan sekitar KLCC ini.

  16. Tiada idea.. Hari ini, biarkan gambar bercerita! 😀

  17. org ade kamera canggih… harusss ler tayang gambo… hihi

    cntik2 gambo bee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *