Wordless Wednesday : Taman KLCC

Lokasi : Taman KLCC

taman klcc

pemandangan klcc

klcc

air terjun klcc

p/s : Tak ada idea nak hasilkan entri .. pelik betul .. layan je gambar ..

Wordless wedenesday : Post gambar tanpa kata

Comments

  1. Biasa la puanbee…ada masa otak juga perlukan rehat..cantik WW puanbee ni..teringin nak kesini menikmati keindahan kota..hehe

  2. Link email macam mana yang problem tu kak?

  3. hari rabu hari tanpa kata…hari paling senang nak update blog..hehe…

  4. cantik, guna kamera apa agaknya? mesti iPhoneee kan?

  5. pokok tu nampak macam pegang something kan,onie pun takut gak tgk pokok tu,hihi

  6. takut pula aku tgk pokok tu

  7. Cantik gambar-gambar ni.
    Yang depan pokok tu..macam takot lah plak

  8. lamanya x singgah taman KLCC
    KLCC sendiri pun lama x pergi.,. hehehhe

  9. boni kacak :

    uish… besarnya pokok tu.. macam mana saya leh tak tau kehadiran pokok tu ye??haha

    • Kawasan dalam taman , selepas kolam mandi budak2 , jalan sikit ke dalam ..ke arah akuaria tu baru nampak pokok ni ..

      mu dating mana nak nampak dah pokok.. heheheeeee

  10. pakar photography dah puji, dah pas lesen besor.

  11. Hari rabu saat yang dinantikan untuk buat entri.. Hehe..

  12. kemain lagi mandi kat KLCC tak ajak Anti Nora ekkk..

  13. suka gambar no2 cantik.. 🙂

  14. Cantiknya gambar2 ni Puan Bee..

  15. Banyak subjek yang menarik boleh dijadikan bidikan dikawasan sekitar KLCC ini.

  16. Tiada idea.. Hari ini, biarkan gambar bercerita! 😀

  17. org ade kamera canggih… harusss ler tayang gambo… hihi

    cntik2 gambo bee

Speak Your Mind

*