Wordless Wednesday : Peminat Angry Birds

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hai , aye suka agry bed dengan yobot-yobot

peminat angry bird

– Laila Madihah

Comments

  1. cunn…hehe..apa boleh buat kalau dah minat…

  2. StaiBaqHang :

    comei

  3. Putrinya usianya berapa ni mbak ?! manis banget… πŸ™‚

  4. Memang sapu bersih watak2 angry birds tu. Cute!

  5. konpom laila hari2 main agry bird kat iphone4s pbee.

    • ibu mengamuk laila main game berebut2 di iPhone 4s , terus delete angry bird tu .. diorang aim telefon ayah diorang dan laptop je ..

  6. anak saya umur setahun 10 bulan pun da tahu nak pilih baju angry bird..pengaruh abangnya yng berusia 3 tahun..

  7. Lama juga tak main angry bird nih hehe

  8. dah conpius mana satu una.. hik3
    meh sini main bird2 dgn anti nora..

  9. Sah peminat tegar Angry Bird. πŸ™‚

  10. Petang Puan Bee! Hurmm yobot-yobot itu apa? heheheh terasa ingin tahu kihkihhh!

  11. Sama dengan anak-anak saya.. Minat sangat dengan Angry bird.. πŸ˜‰

  12. Peminat angry birds paling comel .. =)

  13. cute tapi muka masam tak macam una….una suka senyum

  14. πŸ˜€ Comelnya..

Speak Your Mind

*