Wordless Wednesday : Peminat Angry Birds

Hai , aye suka agry bed dengan yobot-yobot

peminat angry bird

– Laila Madihah

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

32 Comments:

  1. cunn…hehe..apa boleh buat kalau dah minat…

  2. comei

  3. Putrinya usianya berapa ni mbak ?! manis banget… πŸ™‚

  4. Memang sapu bersih watak2 angry birds tu. Cute!

  5. konpom laila hari2 main agry bird kat iphone4s pbee.

  6. anak saya umur setahun 10 bulan pun da tahu nak pilih baju angry bird..pengaruh abangnya yng berusia 3 tahun..

  7. Lama juga tak main angry bird nih hehe

  8. dah conpius mana satu una.. hik3
    meh sini main bird2 dgn anti nora..

  9. Sah peminat tegar Angry Bird. πŸ™‚

  10. Petang Puan Bee! Hurmm yobot-yobot itu apa? heheheh terasa ingin tahu kihkihhh!

  11. Sama dengan anak-anak saya.. Minat sangat dengan Angry bird.. πŸ˜‰

  12. Peminat angry birds paling comel .. =)

  13. cute tapi muka masam tak macam una….una suka senyum

  14. πŸ˜€ Comelnya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *