Wordless Wednesday : Peminat Angry Birds

Spread the love

Hai , aye suka agry bed dengan yobot-yobot

peminat angry bird

– Laila Madihah

32 thoughts on “Wordless Wednesday : Peminat Angry Birds”

    1. ibu mengamuk laila main game berebut2 di iPhone 4s , terus delete angry bird tu .. diorang aim telefon ayah diorang dan laptop je ..

    1. kalau yg tk nak senyum tu laila , yg suka senyum tu una .. hiks.. bird2 ye ..kang kopi jd mangsa keadaan ..jangan untie ..diorang suka penyek binatang

      1. Ooooo Robot ! Mak Njang ingatkan apa la tadi Yobot1 tu! Uiiisssshhh Tetiba jer panggil Mak Njang kan kihkihhh, Almaklumlah nampak sama padan dan cantik Haziq dan Laila tu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *