Wordless Wednesday : Peminat Angry Birds

Wordless Wednesday : Peminat Angry Birds

Hai , aye suka agry bed dengan yobot-yobot

peminat angry bird

– Laila Madihah

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

32 Comments

  1. Memang sapu bersih watak2 angry birds tu. Cute!

    1. Author

      ibu mengamuk laila main game berebut2 di iPhone 4s , terus delete angry bird tu .. diorang aim telefon ayah diorang dan laptop je ..

  2. anak saya umur setahun 10 bulan pun da tahu nak pilih baju angry bird..pengaruh abangnya yng berusia 3 tahun..

    1. Author

      haa lagi kecik …. abang 3 tahun tu sama umur dengan laila .. 10 bulan baru pandai nak berjalan kot ye ?

    1. Author

      kalau yg tk nak senyum tu laila , yg suka senyum tu una .. hiks.. bird2 ye ..kang kopi jd mangsa keadaan ..jangan untie ..diorang suka penyek binatang

  3. Petang Puan Bee! Hurmm yobot-yobot itu apa? heheheh terasa ingin tahu kihkihhh!

      1. Ooooo Robot ! Mak Njang ingatkan apa la tadi Yobot1 tu! Uiiisssshhh Tetiba jer panggil Mak Njang kan kihkihhh, Almaklumlah nampak sama padan dan cantik Haziq dan Laila tu.

        1. Author

          mak njang pun tak pe …. laila tak sama haziq , haziq sama dengan una , kakak laila nih hehee

  4. Sama dengan anak-anak saya.. Minat sangat dengan Angry bird.. πŸ˜‰

    1. Author

      dia memang gitu kak.. agak payah nak mesra .. tp manja.. dengan org tertentu ..

      1. Author

        tak lah .. dia memang gitu ..sapa2 pernah jumpa dia tahu lah .. kak ct tu pernah jumpa sbb tu dia tau hehee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *