Wordless Wednesday : Muafakat membawa berkat

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

anak ramai

 

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.”

Comments

  1. Muafakat bermain game ke ni kak? Hehe..

  2. mama3heroo :

    berderet..hehe..tggu turn men game ke bee..

  3. Bagus dia main tak gaduh2..tunggu turn yer dik..hehe

  4. teringat masa bergaduh ambil turn nak main game kat komputer abah.

  5. teringat kecik2 dulu beratur ngan adik beradik tunggu turn men game dekat pc…

  6. beratur guna komputer ye..biasanya yg lebih tua dpt main lebih lama..hehe

  7. pasal pc games mesti masing-masing baik-baik, takde gaduh2, kalau tak semua tak dapat main…
    ka sini anak2 belajar komunikasi yg baik2.

    • Tau takpe.. asal bunyi siapa2 menangis atau mengadu memang tak boleh main dah … syarat tegas dr ibu nya .. main elok2 mcm tu tkpe ..

  8. Bagus sekali masih kecil sudah dibiasakan dengan IT dan internet, semoga kalau besar nanti bisa jadi anak2 yang pandai dan mampu membawa perubahan …

  9. Kalau dekat rumah mula-mula sahaja selepas itu bergaduh berebut mouse. 🙂

  10. Hahaha… nnti bleh jadi otai blogger mcm mak dia =)

  11. hahahha.. 🙂 baik la sagt kan…

Trackbacks

  1. […]  Layannnn ~ Anak – anak sekarang menjadi lebih baik perangai dan membantu juga la… Bermuafakat sentiasa […]

Speak Your Mind

*