Wordless Wednesday : Muafakat membawa berkat

anak ramai

 

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.”

Please follow and like us:
follow subscribe - Wordless Wednesday : Muafakat membawa berkat0

19 Comments

  • Hazmin Hamudin

    17/05/2013 at 12:09 PM Reply

    Muafakat bermain game ke ni kak? Hehe..

  • mama3heroo

    13/05/2013 at 4:51 PM Reply

    berderet..hehe..tggu turn men game ke bee..

  • Hafizul

    13/05/2013 at 11:23 AM Reply

    Bagus dia main tak gaduh2..tunggu turn yer dik..hehe

  • titan

    10/05/2013 at 8:07 PM Reply

    teringat masa bergaduh ambil turn nak main game kat komputer abah.

  • […]  Layannnn ~ Anak – anak sekarang menjadi lebih baik perangai dan membantu juga la… Bermuafakat sentiasa […]

  • anip

    09/05/2013 at 7:29 PM Reply

    teringat kecik2 dulu beratur ngan adik beradik tunggu turn men game dekat pc…

    • puanbee

      09/05/2013 at 9:53 PM Reply

      ye ? kalau akk kecik2 main panjat pokok .. polis sentri .. hee

  • PerenLee

    09/05/2013 at 5:15 PM Reply

    beratur guna komputer ye..biasanya yg lebih tua dpt main lebih lama..hehe

    • puanbee

      09/05/2013 at 9:54 PM Reply

      yg tua tu lebih bijak menyusun kata2 , adik beralah jek ..

  • Denaihati

    09/05/2013 at 12:04 PM Reply

    pasal pc games mesti masing-masing baik-baik, takde gaduh2, kalau tak semua tak dapat main…
    ka sini anak2 belajar komunikasi yg baik2.

    • puanbee

      09/05/2013 at 9:57 PM Reply

      Tau takpe.. asal bunyi siapa2 menangis atau mengadu memang tak boleh main dah … syarat tegas dr ibu nya .. main elok2 mcm tu tkpe ..

  • Rina

    09/05/2013 at 7:03 AM Reply

    Bagus sekali masih kecil sudah dibiasakan dengan IT dan internet, semoga kalau besar nanti bisa jadi anak2 yang pandai dan mampu membawa perubahan …

    • puanbee

      09/05/2013 at 10:00 PM Reply

      walaupun saya tak galakkan mereka main internet dan pc , namun mereka tahu gunakan sendiri , tk ajar sangat pun ..

  • akubiomed

    08/05/2013 at 10:51 PM Reply

    Kalau dekat rumah mula-mula sahaja selepas itu bergaduh berebut mouse. 🙂

    • puanbee

      09/05/2013 at 10:01 PM Reply

      kalau bergaduh bermakna masa untuk shutdown laptop ,,, termasuklah shutdown mereka hehee

  • mama adam

    08/05/2013 at 5:53 PM Reply

    Hahaha… nnti bleh jadi otai blogger mcm mak dia =)

    • puanbee

      09/05/2013 at 10:02 PM Reply

      Tak tahu la akan dtg ..minat mereka lebih kepada game dan menonton video di youtube

  • sicantikmatahari

    08/05/2013 at 5:47 PM Reply

    hahahha.. 🙂 baik la sagt kan…

Post a Comment