Wordless Wednesday : Muafakat membawa berkat

Wordless Wednesday : Muafakat membawa berkat

anak ramai

 

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ?
On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

19 Comments

  1. berderet..hehe..tggu turn men game ke bee..

  2. teringat masa bergaduh ambil turn nak main game kat komputer abah.


  3. teringat kecik2 dulu beratur ngan adik beradik tunggu turn men game dekat pc…

    1. Author

      ye ? kalau akk kecik2 main panjat pokok .. polis sentri .. hee

  4. beratur guna komputer ye..biasanya yg lebih tua dpt main lebih lama..hehe

  5. pasal pc games mesti masing-masing baik-baik, takde gaduh2, kalau tak semua tak dapat main…
    ka sini anak2 belajar komunikasi yg baik2.

    1. Author

      Tau takpe.. asal bunyi siapa2 menangis atau mengadu memang tak boleh main dah … syarat tegas dr ibu nya .. main elok2 mcm tu tkpe ..

  6. Bagus sekali masih kecil sudah dibiasakan dengan IT dan internet, semoga kalau besar nanti bisa jadi anak2 yang pandai dan mampu membawa perubahan …

    1. Author

      walaupun saya tak galakkan mereka main internet dan pc , namun mereka tahu gunakan sendiri , tk ajar sangat pun ..

    1. Author

      kalau bergaduh bermakna masa untuk shutdown laptop ,,, termasuklah shutdown mereka hehee

    1. Author

      Tak tahu la akan dtg ..minat mereka lebih kepada game dan menonton video di youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *