Wordless Wednesday : Langit Biru Cerah Ia Sembunyikan Sesuatu

Share

gambar langit

gambar langit biru dan jalan raya

  • Dari Kamera iPhone 4s
  • Jalan Air Putih Taiping
  • Edit Dengan Photoscape

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. cantiknya permandangan langit tu.

  2. mana-mana cuaca pun saya suka. cerah, hujan, berangin semuanya hadir kerana anugerah Allah.

  3. tenang jer tgok pemandangan mcm ni..huhu

  4. Tehnik foto yang baik akan bisa menghasilkan gambar yang baik pula.
    Kalau hati secerah langit biru di langit biasanya hati senang merasakan gembira dan senag hati

  5. cantiknya awan..en suami klu tgok nie msti suka..beliau mmg peminat awan.haha

  6. sembunyikan apa nih???

  7. Kalau kretif semua nampak cantikkan…

  8. 1. Langit dan awan…mmg menyimpan seribu keajaiban ciptaan Allah. Subhanallah
    2. Cantiknya gambar walaupun guna iphone…terbaiklah!
    3. Tengok awan putih mmg cukup mendamaikan…setuju tak pn bee?hehe
    4. Terima kasih berkongsi gambarr2 ni…best!

  9. Awak di Taiping memang cantik-cantikkan kak. Hehe

  10. terbaik la gambar tuh selepas edit…memang ohsem…:)

  11. sejuk mata memandang. biasanya awan bersedia untuk lepaskan hujan.

  12. hum… mmg cantik lagit biru tu…

  13. Cantik langit cerah, kamera iphone 4s memang cantik!!

  14. cantik langit..kalau kat bangi, asyik mendung je..hehe

  15. wah….cantiknya langit tu….

  16. eh..serius cantik la langit tu puanbee..

  17. Cantik langit yang membiru.

  18. Ku sangkakan panas smp ke petang, rupanya hujan ditghari..kalu kat jb nih awan camtuh sembunyikan hujan jer..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *