# wordless wednesday : Kopi Senyum

Share

kopi senyum peneman ketika di Hospital … sengal badan , sakit kepala saya hilang lepas minum kopi senyum ni ..

kopi senyum

Masih lagi Wordless kan ?

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

19 Comments:

  1. cari merata kdai jamu area port dickson x ada..bila tanya semua pakat gelak cm kita ni main2 plak..akn cri smpai dpt:)

  2. ada jgk kopi nama kopi senyum..sure tersenyum je..lepas minum

  3. hahaha..tak pernah minum lagi kopi ni..bagus la ada kopi yang boleh menyihatkan badan mcm ni..

  4. Pingback: Didalam kekalutan ada kemanisan | Puanbee.com

  5. kopi senyum, senyum lepas minum.. 🙂

  6. semoga terus tersenyum…. =)

  7. ada gak kopi senyum ek. hehe..

  8. macam2 nama kopi sekarang ni.. hehe

  9. hik3.. ini with word namanya juger..
    how is ur hubby dear…

  10. senyumlah juga…. sedekah… hihii…

    dap tak? kopi baru ustazah bahyah yer…

  11. Lepas minum kopi senyum tentu tersenyum. 🙂

  12. punyalah senyum sampai sudu dlm cawan pun terbalik

  13. Morning Akak! Senyum dan tak perlu kata apa-apa kan.

  14. sebelum minum dan selepas minum tetap tersenyum.hahaha

  15. Lepas minum harus senyum! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *