Jualan Murah Al-Ikhsan di Stadium Malawati Shah Alam

Siapa tak kenal Al-Ikhsan ? tempat kasut-kasut berjenama dijual dan harga yang kadang-kadang mampu milik dan kadang-kadang mampu tengok. Semalam 1 Nov gigih meredah hujan pergi ke jualan Jumbo Wholesale Al-Ikhsan di Stadium Malawati Shah Alam. Boleh tahan harganya murah dari biasa.

Diskaun sehingga 70 %. Yang jadi masaalah ..ramainya orang ..tak tahan .. saya memang tak suka pergi tempat ramai orang hanya nak membeli belah ..maaf le .. so saya tak masuk pun .. kay je masuk ..

jualan murah al-ikhsan
Dalam stadium sumber : Facebook al-ikhsan memandangkan saya tak masuk dalam stadium tu kan ..

jualan murah al-ikhsanLuar stadium .. sumber saya sendiri hahaa… nak masuk kene berimpun di depan dulu , agak orang yang dah keluar tu ramai baru dilepaskan orang masuk .. tetapi yang jadi masaalah .. setiap kali .. masuk 100 orang keluarnya 2-3 orang je .. hahaa biasalah shopping ..

Tapi kali ni macam pecah tradisi lah .. ramai lelaki dari perempuan di tempat shopping .. bayangkan .. lagi .. arrrrrrrr ~

Ramai … sempat lah saya buat urutan kaki refleksologi , anak-anak bermain-main di luar dan pergi perabih duit kat pasar tani yang bersebelah tu dengan harga yang agak mencekik darah .. air mineral kecik pun RM1.5 , sosej satu RM4 , Kebab kecik RM4.50 bayangkan …

jumbo sale al-ikhsan

Lepas tu kan .. kan .. tunggu punya lama berjam-jam kat luar ni .. sekali kay keluar … ala 5 barang je dia beli pun … puas hati sangat ke ? ada benda yang tak puas hati dan puas hati jugak la …harga memang murah sangat-sangat le untuk barang berjenama.

shopping al-ikhsan

Harga RM 10 potongan 40% tinggal berapa ? hehe … beg laptop adidas tu lupa nak ambik gambar dgn tag , tapi 50% lah jugak ..harga jadi RM29 gitu le

Cuma kay ni tak biasa shopping kan , kay tak belek-belek betul-betul dan ada satu barang reject .. kay tak buka plastik pun , cam mana nak kesan benda tu dah reject ?? huu .. korang kalau pergi kena belek betul-betul , ye lah ada sebab mereka buat jualan murah-murah ni …. sebab tu lah perempuan suka membelek barang .. nampak renyah tapi baloi ..dari pada jenis ambik tak belek2 dulu , last2 terkena kan ?

review al-ikhsan

Dah tekene barang reject , nak pergi balik malas dah ..ramai wooo orang di sana .. tak tahan .. lupa harga berapa .. resit pun ntah kemana-mana dah .. rugiii !!!

Jualan berlangsung 4 hari je .. 1-4 Nov ni .. pergi lah jenguk .. orang lelaki jarang nak shopping kalau tak betul-betul murah macam ni kan ? setuju tak ? angkat tangan heee~

Sebenarnya cek sedih .. kay tak beli apa-apa pun untuk saya hahaa ..

27 Comments

  1. Hafizul 5 November 2012 Reply
  2. Ummi Hanie 5 November 2012 Reply
  3. hafizrahim 5 November 2012 Reply
  4. Ajumohit 4 November 2012 Reply
  5. titan 3 November 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 3 November 2012 Reply
  6. syaifuddin alias 3 November 2012 Reply
  7. puan kutu 3 November 2012 Reply
  8. yanmie 3 November 2012 Reply
  9. alikhsan staff 3 November 2012 Reply
    • puanbee 3 November 2012 Reply
      • adi 4 November 2012 Reply
  10. akuzle ayu 3 November 2012 Reply
    • puanbee 3 November 2012 Reply
  11. akubiomed 3 November 2012 Reply
    • puanbee 3 November 2012 Reply
  12. Jai 2 November 2012 Reply
    • puanbee 3 November 2012 Reply
  13. Hazmin Hamudin 2 November 2012 Reply
    • puanbee 3 November 2012 Reply
  14. ummiross 2 November 2012 Reply
    • puanbee 3 November 2012 Reply
  15. Jebeng Otai™ 2 November 2012 Reply
  16. Denaihati 2 November 2012 Reply
  17. Juan 2 November 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 November 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.