Website rasmi GMKlang untuk mendapatkan barangan perniagaan secara borong online.

Terdapat satu laman web borong yang baru dan terkini di Malaysia yang mendapat sambutan ramai iaitu Gomuah.com !  Apa yang terdapat di Gomurah.com  ? Sebelum itu mari kita tengok senarai semak di bawah.

  1. Adakah anda seorang peruncit ataupun peniaga?
  2. Adakah anda menghadapi masalah membeli ataupun mencari stok perniagaan anda?
  3. Anda tiada masa membeli stok?
  4. Anda keletihan mencari stok?

RALAT 11/4/2015 : website rasmi gomurah.com kini telah di berhentikan operasinya ,  saya baru mendapat info dari pihak mereka , Ada yang pm saya di facebook bertanya tentang gomurah.com kan , jika anda ingin mendapatkan barangan murah-murah , boleh rujuk ke website : beligood.com 

building

Jika ya !! anda boleh mula mendaftarkan di GoMurah.com. Untuk pengetahuan semua Gomurah.com adalah rakan kongsi “e-borong” rasmi untuk GM Klang atau dikenali sebagai pusat pemborong terbesar yang terletak di Bandar Botanic Klang serta suatu tempat destinasi borong yang sangat popular pada masa kini.

Anda boleh membeli pelbagai jenis produk pada harga borong untuk kedai runcit anda, sama ada untuk kedai offline ataupun website online anda.

Kini, anda boleh menjimatkan masa daripada datang sendiri ke GM Klang dengan cara melihat pelbagai jenis produk yang anda inginkan dan semua anda perlukan hanyalah di laman web kami, iaitu GoMurah.com!

Kami tahu sebilangan daripada anda agak penat dan keletihan untuk pergi ke luar dari kawasan bagi memenuhi barangan stok anda.

Kadang-kala, anda mungkin menghadapi masalah apabila sesetengah barangan anda ditahan oleh pihak berkuasa jika barangan anda tidak lengkap dari segi undang-undang dan sebagainya.

Semua masalah ini boleh merencatkan perniagaan anda terutama pelanggan anda jika anda memerlukan stok anda dengan kadar yang segera.

Kebanyakan barangan di GoMurah.com adalah mudah didapati dan anda tidak perlu bayar sebarangan tambahan seperti kastam, duti dan sebagainya!

Di GoMurah.com kami menjual pelbagai jenis produk yang meluas dan meliputi fesyen, permainan, kasut, produk kecantikan, baraua barangan dijual dengan harga borong yang berpatutan jika di bandingkan dengan harga pasaran di seluruh dunia.main gomurah logo

Kelebihan Gomurah.com

  1. Stok sedia ada.
  2. Laman web kami menggunakan sistem sebutharga di mana kos pembelian boleh berubah bergantung mengikut jenis barangan dan jumlah pembelian anda.
  3. Juruteknik sistem dari GoMurah.com memberitahu kami iaitu mereka kini sedang menaik taraf sistem supaya setiap peruncit boleh berunding tentang harga secara langsung ataupun ‘live’. Sistem ini membolehkan anda berunding terus seperti anda berada di sana!
  4. Laman GoMurah.com tidak di buka kepada orang awam. Pengguna tidak tahu harga borong yang anda beli di Gomurah.com
  5. Jika anda membuat pengkiraan kos pengangkutan barangan yang anda beli melalui “Taobao” atau “Alibaba”, kos kesemuanya adalah lebih kurang sama

 

RALAT 11/4/2015 : website rasmi gomurah.com kini telah di berhentikan operasinya ,  saya baru mendapat info dari pihak mereka , Ada yang pm saya di facebook bertanya tentang gomurah.com kan , jika anda ingin mendapatkan barangan murah-murah , boleh rujuk ke website : beligood.com 

Syarat pembelian / pendaftaran di Gomurah.com

  1. Laman web ini hanya boleh dimasuki untuk pemilik kedai runcit ataupun pemilik perniagaan,
  2. sediakan satu salinan pendaftaran perniagaan dan sebuah kedai yang sahih (satu sekeping gambar kedai atau informasi laman web , FB, Blog ataupun fanpage anda).

peekingLeft-01Promosi hebat di Gomurah.com Sekarang !!!

GoMurah.com kini sedang membuat promosi penghantaran sekarang. Jika pesanan anda melebihi RM300 (Peninsula Malaysia) atau RM500 (Sabah & Sarawak), kos penghantaran adalah PERCUMA!

Jadi, jika anda memerlukan barangan ataupun kelengkapan untuk perniagaan anda, website ini adalah tempat terbaik untuk anda!

Ingat .. jika anda ingin memulakan pernigaan dan menjimatkan kos sekaligus anda boleh terus mendapatkan stok barangan secara borong di Gomurah.com  website rasmi GMklang.  –> Boleh tengok pengalaman saya sendiri pergi memborong di Plaza GM yang sesak di Kuala Lumpur disini — >  [ Memborong di Plaza GM Kuala Lumpur ]  . Gomurah.com nyata lebih berbaloi !!

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

103 Comments:

  1. salam,saya sedang mencari pemborong untuk slimming pants.xjumpa web GoMurah :/

  2. Hi all,

    saya agen fowarding dari port klang…HR AGLOW SHIPPING SERVICES SDN BHD,sy ada buat serive import export…sekiranya tuan berminat untuk mengimpot barang tuan boleh hubungi sy di 0164479042 or wassap di 0135273530.

    clearance custom,transport,fowarding,documentation,n etc.

  3. Apakah website ini bisa melayani penjualan keluar Malaysia, contohnya ke Indonesia?

  4. Info yang sangat menarik. terima kasih banyak sudah sharing mengenai website Gomurah

  5. saya hbungi semua no kat stu nape tak dapat,,website ni mmg wujud ke atau da tak wjud

  6. Hello…Siapa yang Saya boleh contact untuk Tanya bahagian produk2 kecantikkan Dan make up? Whatsaap Saya 01131524736…

  7. katanya tutup sementara kan… website tu. kerja2 ubahsuai

  8. GM Klang kalau nak round kena 1 hari baru puas.

  9. sya ingin mncari pembekal barangan petshop..semua yg berkaitan haiwan

  10. saya mahu memulakan perniagaan runcit dan borang di kota bharu kelantan. kedai sdh ada, barangan belum ada. mohon cadangan…

  11. salam sy b,minat nk borong barang2 accesories wantia seperti gelang ,cincin n pelbagai utk wantia macam mna tu klu beli on9 ye blh whssap sy jun 0137331670 ye

  12. Dlu rajin gk pegi GM Klang..mmg best sgt sbb mcm2 ada. Mmg sgt sesuai utk yg nk berbisnes xkira la online or offline. Ble ada website ni lg bgus sbb xyah nk gi jauh sgt smpai ke Klang ????

  13. HI, saya.dari sabah… Saya Nak tahu harga Borong untuk produk kecantikkan?? admin, pls whatsaap 01131524736 elsa

  14. silwina binti abirin

    Salam sis mcm mana cara nak borong baju baby dan baju dewasa?

  15. Aslm..sy mncari Roda untk RollerBlade..
    Sy ad baca blog yg GM Klang ada jual..
    Agak jauh untk dtg ke Klang..kalau sesiapa ada info atau jual Brg2 sparepart rollerblade..
    Hubungi atau Whastapp je trus ke 012-5884493.

  16. Barang kami ada di GoMurah.com juga. Kedai kami berada di dalam GM Klang. Pemborong aksesori wanita sejak GM Klang dibangunkan sehingga sekarang. Datanglah ke kedai kami di 2F-15 dan 2F-13 di tingkat 2, GM Klang.
    Kalau saudara saudari nak cari Pandora Inspired, datang ke 2F-13.
    Kalau nak cari barang barang seperti gelang tangan, rantai-rantai beraneka jenis atau kerongsang, datang ke 2F-15.

  17. mohd zulkarnainn b mhd ariff

    anda hendak membeli barang secara borong…..

    1.tempat anda jauh dpd pemborong gm
    2.anda ingin mengurang kan kos transport
    3.tidak mahu penat datang dpd jauh
    3.penghantaran perkhidmatan pos laju
    5.detailkan senarai barang,yang anda mahu.

    saya akan whatsaap satu persatu barang yg anda mahu.
    sehingga anda puas hati.

    call/whatsaap
    0104149255 zul

  18. Mohd Shakri Osman

    saya buat part-time membuat barang hantaran perkahwinan….boleh ker saya beli barang secara on line…harap dapat membantu….terima kasih

  19. salam . sape2 yg serius nak borong barang kat GM buleh g tahu saye boleh tlg . sebab saye selalu ke sane wassup/sms 0125335220

  20. salam kak,

    nak tnya kalu tuk yg baru nk belajara berniaga on9 camner nk register kt gomurah tu???

  21. salam,
    kak bee,sy nk tnye,sy dh daftar dah..tp klau sy beli satu unit je,dpt dgn harga borong ke?lg satu,sy jual online,so pihak gomurah akn hantar resit kpd pelanggan ke?nnti planggan thu plak brg tu dtg dari mana

  22. Assalamualaikum..sy nk daftar boleh? tetapi sy hanya berniaga secara online melalui FB..jd mcm ne berikan gmbr kedai/borang pendafrtaran peniagaan.

  23. hadzyan pets shop

    Saya menjalankan perniagaan haiwan kesayangan. Adakah di tempat mempunyai barangan dan produk makanan utk kucing.tk

  24. Assalam..
    Nak borong cadar dari cina atau taiwan ada tak kat sini? Thanks kak be

  25. Assalam..
    Cadar tuk borong ada tak?

  26. saya dah register..bila nak dapat email..saya dah sent ssm,gambar meniaga,resit,page fb di email..tidak reply sampai skang

  27. Hi.., sy selalu borong handbags tiap2 minggu dlm rm 600 ke rm 1000, Sebab sy jual di fb dan asrama2 kilang, beli 3, unit dan beli 30 unit harga same jew.., sy nak daftar kat sinilah sebab kat atas saya baca borong lagi banyak lagi murah harga dia, boleh ke sy daftar sebab sy tak de kedai pun cuman fb je.. dan jual secara off line tq

  28. Sy nk daftar mcm mner…sy ade sijil ssm..mintak tunjuk mcm mner..tq

  29. Slm. Puan bee klu sy ad lmn fb blh ke nk ambik barag kt cni?

  30. sy berniaga online tp belum daftar SSM lagi.. sy dah daftar jadi ahli GoMurah.com ..dapat emel mcm2 dia mintak dokumen untuk pengesahan. kalau sy takde smua maklumat pengesahan yang dorang nak mcm mana ye? hantar link fbpage bisnes je boleh ke utk aktifkan akaun? tolong… ^_^

  31. tatie murni binti abdul aziz

    Assalam… saya nak mendaftar juga lah.. bulan lepas baru je pegi GMklang buat pertama kali tapi pusing2 je.. nanti nk shopping sakan lah.. hehe…

  32. tatie murni binti abdul aziz

    Assalam… saya nak mendaftar juga lah.. bulan lepas baru je pegi buat pertama kali GMklang tp tgk2 aje… nanti nak shopping sakan.. hehe

  33. Hai, sya ingin bertanya, sy berminat nak wat bisnes online di fb.boleh ke daftar ?perlu ada acc fb dulu ke?lain2 doc perlu x?daftar percuma ke?tq for info.

    • di atas saya dah tulis .. saya copy di bawah …

      Syarat pembelian / pendaftaran di Gomurah.com

      Laman web ini hanya boleh dimasuki untuk pemilik kedai runcit ataupun pemilik perniagaan,
      sediakan satu salinan pendaftaran perniagaan dan sebuah kedai yang sahih (satu sekeping gambar kedai atau informasi laman web , FB, Blog ataupun fanpage anda).

    • Hi Shue,

      Ya, kami perlukan link fb yang anda gunakan untuk jualan sebagai pengesahan.

      Pendaftaran adalah percuma.

      Terima Kasih.

  34. salam..klu sy bru belajar nk berniaga online bleh ke nk daftar?

    • tapak meniaga expo untuk di sewa berhampiran pantai morib, status sewa tetap tetap,rm250 sebulan termasuk tapak,kemah canopy,lampu 1 ,plug 1 ,kos elektrek,,,kawasan berpagar,tepi jalan besar,canopy UV protection,’hanya sediakan canvas tutop tepi sahaja.kemudahan lain: surau lelaki /perempuan ,tandas kembar,laluan antara canopy boleh di masuki van,..0193181670..alamat bt 26 morib banting selangor darul ehsan ..jika ada cadangan lain untuk mengurus tapak ini juga boleh di bincang bersama.sesuai untuk meniaga bahan kering ,pakaian ,2 lot untuk makanan dan minuman .terima kasih

    • wasalam boleh sediakan maklumat di bawah ..

      Syarat pembelian / pendaftaran di Gomurah.com

      Laman web ini hanya boleh dimasuki untuk pemilik kedai runcit ataupun pemilik perniagaan,
      sediakan satu salinan pendaftaran perniagaan dan sebuah kedai yang sahih (satu sekeping gambar kedai atau informasi laman web , FB, Blog ataupun fanpage anda).

  35. Salam..sy dr utara..di plaza gm ada x telekung lycra.. Kalau ambil 10 helai warna bleh campur ke? Nk g survey mcm jauh je.hrp bleh tlg n reply a.s.a.p.terima kasih

  36. Pingback: TOP 10 Entri Di Blog Puanbee Ogos 2013 | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  37. assalam… ada jual kanopi utk pasar malam x?… kalau ada nak borong… tp tgk dlm Gomurah nie xde… tu yg x daftar lg…

    • tapak meniaga expo untuk di sewa berhampiran pantai morib, status sewa tetap tetap,rm250 sebulan termasuk tapak,kemah canopy,lampu 1 ,plug 1 ,kos elektrek,,,kawasan berpagar,tepi jalan besar,canopy UV protection,’hanya sediakan canvas tutop tepi sahaja.kemudahan lain: surau lelaki /perempuan ,tandas kembar,laluan antara canopy boleh di masuki van,..0193181670..alamat bt 26 morib banting selangor darul ehsan ..jika ada cadangan lain untuk mengurus tapak ini juga boleh di bincang bersama.sesuai untuk meniaga bahan kering ,pakaian ,2 lot untuk makanan dan minuman .terima kasih

  38. Pingback: Selamat pengantin baru | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  39. Kalau pergi sana beli, harga sama dengan pemborong online beli right?

    • Hai Shawn,

      Kami cuba mengekalkan harga yang sama. Bagaimanapun, harga ditetapkan oleh peniaga sendiri.

      Terima Kasih.

  40. wah..terima kasih tidak terhingga untuk info ini.

  41. Gomurah.com ni khusus melayani wilayah Malaysia saja ya ??
    terima kasih atas infonya

  42. suka borong manik dgn peniaga kat sana di facebook

  43. Pernah dengar nama GM ini tetapi belum pernah menjejak kaki lagi di sana.

  44. peluang baik peniaga nak cari stock dan mudah sangat lah.

  45. Memang menjadi..hehe..nak survey online pun mudah..nak pergi sendiri banyak kos pulak..baik survey dulu

  46. memang menarik tu.. tq PB sudi share.. kena tgk lbh detail pasni..

  47. bagusnih utk org yang suka niaga online dan dapatkan product dengan lebih mudah dan murah, ni advertorialkan, hehehe

  48. Pergh dah online skrg…
    tak lah jauh sgt nak menapak pergi Klang lagi.. ha ha…

  49. alamak banyak la plak nak kena isi…tak jadi la..huhu..

  50. nak daftar akaun gak la…walaupun sebenarnya rumah mak bard dekat je dengan GM Klang ni…hehe..

  51. sedang isi borang ni ngeh ngeh.. TQ bee..

  52. macam menarik web tu tapiusya-usya tengok barang dia takde letak details harga semua tulis “To view more product details, please login or register. ” terus patah semangat nak tengok lagi haha

  53. salam..
    sy nk pergi tpi jauh sis agak2 ada jual brg2 kraf? heeee.. ater teman tanyer jer heee..sb nk pi jauh huhu.

    eh pinjam sipot sedot kt atas tu, comellah

  54. Wah bestnya,,kalau koperasi sekolah boleh tak ye..

  55. baru minggu lepas daftar ssm,dah boleh sgt lah ni beli online…jap nak survey barang apa yg sesuai nak dibeli…

    • nak survey kena daftar dulu ct

      • tapak meniaga expo untuk di sewa berhampiran pantai morib, status sewa tetap tetap,rm250 sebulan termasuk tapak,kemah canopy,lampu 1 ,plug 1 ,kos elektrek,,,kawasan berpagar,tepi jalan besar,canopy UV protection,’hanya sediakan canvas tutop tepi sahaja.kemudahan lain: surau lelaki /perempuan ,tandas kembar,laluan antara canopy boleh di masuki van,..0193181670..alamat bt 26 morib banting selangor darul ehsan ..jika ada cadangan lain untuk mengurus tapak ini juga boleh di bincang bersama.sesuai untuk meniaga bahan kering ,pakaian ,2 lot untuk makanan dan minuman .terima kasih

  56. Peluang yg bagus untuk mula bisnes.. kalau banyak.masa terluang gerenti.join ni

    Adeh.. banyak.kene hold sbn masih belajar..

  57. tgh deal satu item ni… hehehe

  58. wahhh best ni, tahun dua nanti boleh ler mula bisness online heheh

  59. wah…best ni..nak daftar tp salinan daftar SSM ada kat rumah…tunggu lusa je la… 🙂

  60. Oneblogsocial

    Kalau tinggal di area luar KLANG macam mana? apa masih boleh di hantar?

  61. Salam,

    5 minit je dari rumah, yang pasti kalau gi sini siapkan duit bnyk2 sbb boleh rambang mata, kalau boleh nak tido sekali kat situ hahaha.

    Tapi frust takde nursing room -..-“

    • kak yan,mmg smlm cadang nk gi sana lepas jumpa kak yan tp planning tak jadi sbb bertolak lambat…cik abg kena buat repot pasal kerja dia dulu sebelum bertolak… itu yg lambat…

      • Zie rumah kyan dekat2 situ je…tempat ni tutup pukul 7 petang, nak pegi sini kena dtg pg, tak puas sejam dua je kat situ..percayalah hehee…duit kena standby, murah giler klu beli brg utk anak2, beli je borong baju diorg..mmg berbaloi.

    • nursing room, hmmm. kami akan feedback ke mgmt GM Klang yea.

  62. peluang utk berniaga online..

    • tapak meniaga expo untuk di sewa berhampiran pantai morib, status sewa tetap tetap,rm250 sebulan termasuk tapak,kemah canopy,lampu 1 ,plug 1 ,kos elektrek,,,kawasan berpagar,tepi jalan besar,canopy UV protection,’hanya sediakan canvas tutop tepi sahaja.kemudahan lain: surau lelaki /perempuan ,tandas kembar,laluan antara canopy boleh di masuki van,..0193181670..alamat bt 26 morib banting selangor darul ehsan ..jika ada cadangan lain untuk mengurus tapak ini juga boleh di bincang bersama.sesuai untuk meniaga bahan kering ,pakaian ,2 lot untuk makanan dan minuman .terima kasih

  63. wah sangat bagus ni, tak payah nak pergi ke klang lagi dah.
    bagus2..

  64. femes juugak ye gm klang ni..hehe..saya selalu pegi dah xd rasa excite nk gi sana..mungkin lebih sesuai untuk mereka ingin membeli secara borong..

  65. bagus ni kak bee.. suri rumah boleh buat kerja di rumah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *