Watermark Percuma Terbaik !!

Watermark Percuma Terbaik !!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Watermark percuma , yer percuma , order je terus dapat hikhik 🙂 Agak lewat sebenarnya nak promosi blog kak syamila yang design watermark utk puanbee.com , Sebenarnya tak de satu pun yang boleh saya kekalkan ni baru nak kekalkan design blog ni tanpa ubah – ubah apa-apa lagi dah. Lepas tu tengok orang ada watermark kita pun tergedik-gedik nak juga watermark comel haha! .. kalau rajin saya masukkan watermark kalau malas tu bantai upload je lah gambar tu tanpa watermark , eh pembetulan bukan malas nak cepat ..

watermark percuma!
watermark percuma!

Kalau korang nak watermark cantik , just email je kat kak sya nih cakap nak letak apa , bentuk cam mana ke , lepas tu kak sya akan buatkan , kompom cantik dan puas hati , yang penting percuma , kak sya tak minta bayaran pun , best kan ?? Contoh di bawah watermark saya yang didesign kan oleh kak syamila heheh ..cantik kan ..

ok kalau nak juga klik sini laju-laju , Macam – macam design ada kat sana , yang penting percuma je , Jangan lupa kata puanbee kirim salam kat kak syamila 😛

Comments

  1. menarik ni….peluang keemasan harus la direbut..hehe

  2. Cantik watermark tu.Boleh jadi signature Bee.

  3. yg penting percuma kan bee..hehe

  4. nak copy paste gambar pun kena pikir banyak kali..
    watermark tu mmg cantik dan sesuai sekali..

  5. ala bee…lebih2 lak puji…simple je tu….

    kak sya byk dh miss buat watermark yg diminta gara2 photoshop problem…bila dh install yg baru WM bee la yg kak sya buat dulu…sebabnya yg lain2 tu nk kena cari balik email kt laptop…design kak sya buat kt PC…bila dh blh buat…kena lak bdn tk sihat…jadi terpaksa ditangguhkan lagi….huhuhu

  6. cantik tu…
    masih xguna lg WM ni…

  7. wah Bee.. WM dari sya pulak..

    kakyong rasanya guna yg sedia ada tu sampai bila2.. rasa mcm dah sesuai dgn blog ku.. 😉

    • memang dah sesuai tu , sampai background semua dah nampak tk tukar2 dah tu , sy belum dpt yg betul2 lagi heheh ..

      kakyong jd admin blog hanie ke ? nape blog dia error 500 tu ?

      • ehemmm..ehemmm … kak sya mmg berbakat design2 ni .. yg sgt best tu free kan kan kan … 😉

        ntah le bee kblkgn ni asik error jek..tensi betol :p maleh nk tanye hosting lagi dan lagi.baru je tanye 2-3 hari sudah

        • kalau bee hari2 bee tanya , kelmarin blog bee ada down juga , rupany2 masaalah plugin all in one seo pack , sebelum ni tk de masaalah tu sejak bee aktifkan plugin tu baru timbul .. nis kena tanya lah sbb apa..

  8. Salam Bee,

    akak ada 6 koleksi watermark, 2 dari designer kakyan tu, tapi taktaulah now rasa macam kurang sikit nak guna watermark gitu, guna font style je hehe 😀

  9. Budak Nakal :

    nice kak^ ^….

  10. dulu masa pakai BS ada WM. lg pun masa tu trend semua blogger gila pakai WM hihhi!!bila tukar WP takde la pakai WM tu…
    sekarang.. org giler guna doodle la pulak..

  11. wahh. baiknya puan bee buatkan percuma. mmg best. khidhir dot com punya watermark simple je. xley lawan puan bee punya.

Speak Your Mind

*