Wantan Sup Untuk Orang Demam

Sekarang musim orang demam kan ? hurm .. tak lalu betul nak makan nasi seperti biasa. Tapi kena juga makan , kalau tak mana datangnya tenaga nak buat semua kerja rumah. Seminggu lepas kot ,  ni akibat tak lalu makan bagai saya buatkan wantan sup. Boleh lah .. pertama kali buat kan. Resepi wantan sup ini saya ambil dari blog kakina KL, dan saya telah adjust sikit resepinya. Kalau kakina guna daging sebagai inti , saya guna ayam je , udang tak de .. haha biasa .. guna cara biasa puanbee , hantam je taruk . Asal boleh makan sudah. Makan wantan sup ni cepat kenyang.

Resepi wantan sup  – Blog Kak Ina Kl

resepi wantan sup Telah di instagram kan – follow intsgaram saya @Puanbee

Wantan pun telah di Instagram kan.. Seronok sebab bila letak tags #food #foodasia seluruh dunia tengok makanan kita. Dan apabila ada yang like , kita puas hati ..sekurang-kurangnya , orang luar sana dapat kenal  #FoodMalaysia kan.

10 Comments

  1. akubiomed 7 July 2012 Reply
  2. Jebeng Otai™ 5 July 2012 Reply
  3. titan 5 July 2012 Reply
  4. spudin 5 July 2012 Reply
  5. anif 5 July 2012 Reply
  6. daddydee 5 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 5 July 2012 Reply
  7. Hafizul 5 July 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.