Wangi nya …

Tak nak bebel panjang-panjang , ni hadiah dari kawan yang buatkan daku tersenyum apabila di puji oleh kay (suami) sebab wangiiiiiii .. Lepas mandi Shower gel dan Eu De Toilette (forever orchid ).. nak pakai banyak-banyak pun sayang , pakai time tertentu jek .. amboi .. hahaha (jangan bayangkan bebukan ek .. )

Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette
Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette

Ye lah ai kalau beli minyak wangi biasa dari AVON je .. tapi kali ni pakai minyak wangi Mary Kay .. kembang kempis je hidung si kay tu cium bini dari jauh .. wangi kan … saya suka bau Forever Orchid ni , terima kasih Jueeee..

Korang kalau nak order , leh terus berurusan dengan Puan Juanita yerkk..

35 Comments

  1. kakyong 13 January 2012 Reply
  2. nza 13 January 2012 Reply
  3. Ummi Hanie 12 January 2012 Reply
  4. cikpuanhady 12 January 2012 Reply
  5. shraqs 12 January 2012 Reply
  6. Denaihati 11 January 2012 Reply
  7. titan 11 January 2012 Reply
  8. izan ishak 11 January 2012 Reply
  9. ummiross 11 January 2012 Reply
  10. ardinihumaira 11 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 11 January 2012 Reply
      • apaajanews 12 January 2012 Reply
  11. puan kutu 11 January 2012 Reply
  12. kimmie 11 January 2012 Reply
    • yanmie 11 January 2012 Reply
  13. anastasyea 11 January 2012 Reply
  14. yanmie 11 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 11 January 2012 Reply
      • yanmie 11 January 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 11 January 2012 Reply
          • yanmie 11 January 2012 Reply
            • juanita 11 January 2012 Reply
              • puanbeeAuthor 11 January 2012 Reply
              • yanmie 11 January 2012 Reply
            • puanbeeAuthor 11 January 2012 Reply
  15. yanmie 11 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 11 January 2012 Reply
  16. Bro Framestone 11 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 11 January 2012 Reply
    • yanmie 11 January 2012 Reply
      • Bro Framestone 11 January 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.