Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette

Wangi nya …

Tak nak bebel panjang-panjang , ni hadiah dari kawan yang buatkan daku tersenyum apabila di puji oleh kay (suami) sebab wangiiiiiii .. Lepas mandi Shower gel dan Eu De Toilette (forever orchid ).. nak pakai banyak-banyak pun sayang , pakai time tertentu jek .. amboi .. hahaha (jangan bayangkan bebukan ek .. )

Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette
Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette

Ye lah ai kalau beli minyak wangi biasa dari AVON je .. tapi kali ni pakai minyak wangi Mary Kay .. kembang kempis je hidung si kay tu cium bini dari jauh .. wangi kan … saya suka bau Forever Orchid ni , terima kasih Jueeee..

Korang kalau nak order , leh terus berurusan dengan Puan Juanita yerkk..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

35 thoughts to “Wangi nya …”

  1. wahhh… samalah dni pon duk guna avon juga… skang guna intense by fergie tu.. suka2.. nanti nak p hidu mary kay juga 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *