Wangi nya …

Share

Tak nak bebel panjang-panjang , ni hadiah dari kawan yang buatkan daku tersenyum apabila di puji oleh kay (suami) sebab wangiiiiiii .. Lepas mandi Shower gel dan Eu De Toilette (forever orchid ).. nak pakai banyak-banyak pun sayang , pakai time tertentu jek .. amboi .. hahaha (jangan bayangkan bebukan ek .. )

Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette

Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette

Ye lah ai kalau beli minyak wangi biasa dari AVON je .. tapi kali ni pakai minyak wangi Mary Kay .. kembang kempis je hidung si kay tu cium bini dari jauh .. wangi kan … saya suka bau Forever Orchid ni , terima kasih Jueeee..

Korang kalau nak order , leh terus berurusan dengan Puan Juanita yerkk..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

35 Comments:

  1. wah bestnya,.. kena tunggu ada duit dulu baru bole berangan nak ada benda wangi ni.. 😉

  2. wah bestnya kalau suami puji…
    tahan lama ek baunya Bee..akak ni peminat myk wangi….

  3. mmg cun ler packaging dier bee..tgk pun dah terpikat :p

    betuah bee dpt free 😉

  4. waa..nampak cam menarik..

  5. Sy terhidu “sesuatu” kat sini… 🙂 hmmmm

  6. sesuai utk perempuan je kan ?

  7. tak biasa pakai minyak wangi..selalu pakai bedak aje. haha..

  8. wahhh…
    lepas ni kay mesti tak boleh dah lepas bini dia lama2…
    hikhik… dari jauh dah memanggil2…

  9. hmm patutlah wangi je bau kat sini, minyak wangi baru rupanya bee, hihi.

  10. ardinihumaira

    wahhh… samalah dni pon duk guna avon juga… skang guna intense by fergie tu.. suka2.. nanti nak p hidu mary kay juga 😀

  11. wow dpt percuma?untung hidung kay.haha..

  12. hidung sy tersumbat, tak dpt bau wanginya tu…hahahahah 🙂

  13. senyum sampai ke telinga =)

  14. owh lupa nak tanya, bee ada dapat apa2 invitation tak 17hb nie?

  15. fuhhhh sampai ke sini wanginya bee 😀

  16. Bakal orang rumah pun minat product Mary Kay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *