Wang Tunai Dari Blog Kacak @denaihati

Blog kacak bukan lelaki kacak ok , sebab kalau lelaki kacak yang sebutan dari puanbee haruslah di tujukan kepada EN Kay a.k.a suami , tapi kalau blog kacak boleh jadi sesiapa sahaja. Denaihati.com memang blog tersangat kacak bukan ?

Ini kali ke dua saya terima insentif dari denaihati.com , Allhamdulillah .. RM100 x 2 = RM200 banyak kan ? yang mana saya rasa lagi banyak dari yang akan blogger dapat dari syarikat pengiklanan yang sangat gah namanya.

Banyak kali saya cakap ..tak perlu mengharap pada syarikat pengiklanan sekarang banyak program insentif yang di buat oleh blogger sendiri , saya suka buat kerja sendiri-sendiri sekarang ni. Dan serius saya cakap ..sangat berbaloi.

denaihati blog kacak

Kalau refferal , komen saya memang tak dapat , tapi kadang2 jenguk blog denaihati.com ada contest atau pun tweet2 entri atau like fb dah boleh dapat rewards.. Itulah untungnya follow blog denaihati , walaupun beliau tak sangka sebenarnya ramai blogger ibu2 yang ke blog beliau. Cuma ramai juga yang pemalu nak tinggalkan jejak ..kecuali saya.. bab ni memang tak malu.

Terima kasih Denaihati .. Hidupkan untuk memberi ..

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Tahniah akak….rezeki tu=)

  2. tahniah akak.. waaaah, best tu.

  3. terima kasih banyak-banyak kerana sentiasa dan tak jemu2 menyokong denaihati.com

  4. tahniah kak,,rezeki tu.

  5. byk juga tu dpt insentif..syukur2 :)

  6. wahhh..tahniah PB..hehehe….dapat juga..syukur..baik sangat DH kan.. :-)

  7. tahniah bee…berkat usaha…

  8. banyak nyerrr, boleh buat bayar duit kereta tuh

  9. macam mana nak join ni bee?

  10. Alhmdllh rezeki… Nis pun dpt gak tp separuh je dr bee sbb points belum cukup nk redeem..

    Betullah, blogger kena pandai cari peluang pendapatan sndiri, jgn asik harapkan sgt dr syrkt p’iklanan, nnti keciwa saje

  11. Tahniah, hebat pendapatannya. :)

  12. Wah tahniah.

  13. dapat jugak jumlah yg sama dr Denaihati siang td… dlm proses nk guna duit tu utk tukar hosting… :)

  14. wah lumayan juga tu..

  15. Congrats Bee.. aku pun muka tak malu gak nak tinggal komen
    tapi kadang2 terfikir gak bagi orang lain merasa jg.. hik3

  16. Assalam, tahniah kak…

  17. tahniah bee..

  18. bard masih lg dlm usaha kumpul point..hihi..

  19. Alhamdulillah rezeki tu kan Bee…

    Siapa sangka dengan rajin ke blog Denaihati dapat insentif 😉

  20. Tanniah. Jumlah RM200 boleh dikatakan besar jumlahnya.

  21. hoho..sukanya dia..

  22. Alhamdulillah… Tahniah buat Mbak PB

Speak Your Mind

*