Wang Tunai Dari Blog Kacak @denaihati

Blog kacak bukan lelaki kacak ok , sebab kalau lelaki kacak yang sebutan dari puanbee haruslah di tujukan kepada EN Kay a.k.a suami , tapi kalau blog kacak boleh jadi sesiapa sahaja. Denaihati.com memang blog tersangat kacak bukan ?

Ini kali ke dua saya terima insentif dari denaihati.com , Allhamdulillah .. RM100 x 2 = RM200 banyak kan ? yang mana saya rasa lagi banyak dari yang akan blogger dapat dari syarikat pengiklanan yang sangat gah namanya.

Banyak kali saya cakap ..tak perlu mengharap pada syarikat pengiklanan sekarang banyak program insentif yang di buat oleh blogger sendiri , saya suka buat kerja sendiri-sendiri sekarang ni. Dan serius saya cakap ..sangat berbaloi.

denaihati blog kacak

Kalau refferal , komen saya memang tak dapat , tapi kadang2 jenguk blog denaihati.com ada contest atau pun tweet2 entri atau like fb dah boleh dapat rewards.. Itulah untungnya follow blog denaihati , walaupun beliau tak sangka sebenarnya ramai blogger ibu2 yang ke blog beliau. Cuma ramai juga yang pemalu nak tinggalkan jejak ..kecuali saya.. bab ni memang tak malu.

Terima kasih Denaihati .. Hidupkan untuk memberi ..

25 Comments

  1. piweet 18 June 2012 Reply
  2. muazfaris 18 June 2012 Reply
  3. Denaihati 18 June 2012 Reply
  4. eiela 17 June 2012 Reply
  5. dzuandiey 16 June 2012 Reply
  6. Ibu Mifzal Arsyad 16 June 2012 Reply
  7. Juan 16 June 2012 Reply
  8. mrs.yie 16 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 June 2012 Reply
  9. Ummi Hanie 16 June 2012 Reply
  10. amirulfaiz 16 June 2012 Reply
  11. daddydee 16 June 2012 Reply
  12. zie fauzi 16 June 2012 Reply
  13. azman 16 June 2012 Reply
  14. nurmisnan 15 June 2012 Reply
  15. Noorikmal 15 June 2012 Reply
  16. fieda 15 June 2012 Reply
  17. bardboo 15 June 2012 Reply
  18. Myra Jay 15 June 2012 Reply
  19. akubiomed 15 June 2012 Reply
  20. titan 15 June 2012 Reply
  21. Bang Iwan 15 June 2012 Reply
    • Bang Iwan 15 June 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.