Wang Tunai Dari Blog Kacak @denaihati

Blog kacak bukan lelaki kacak ok , sebab kalau lelaki kacak yang sebutan dari puanbee haruslah di tujukan kepada EN Kay a.k.a suami , tapi kalau blog kacak boleh jadi sesiapa sahaja. Denaihati.com memang blog tersangat kacak bukan ?

Ini kali ke dua saya terima insentif dari denaihati.com , Allhamdulillah .. RM100 x 2 = RM200 banyak kan ? yang mana saya rasa lagi banyak dari yang akan blogger dapat dari syarikat pengiklanan yang sangat gah namanya.

Banyak kali saya cakap ..tak perlu mengharap pada syarikat pengiklanan sekarang banyak program insentif yang di buat oleh blogger sendiri , saya suka buat kerja sendiri-sendiri sekarang ni. Dan serius saya cakap ..sangat berbaloi.

denaihati blog kacak

Kalau refferal , komen saya memang tak dapat , tapi kadang2 jenguk blog denaihati.com ada contest atau pun tweet2 entri atau like fb dah boleh dapat rewards.. Itulah untungnya follow blog denaihati , walaupun beliau tak sangka sebenarnya ramai blogger ibu2 yang ke blog beliau. Cuma ramai juga yang pemalu nak tinggalkan jejak ..kecuali saya.. bab ni memang tak malu.

Terima kasih Denaihati .. Hidupkan untuk memberi ..

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

25 Comments:

  1. Tahniah akak….rezeki tu=)

  2. tahniah akak.. waaaah, best tu.

  3. terima kasih banyak-banyak kerana sentiasa dan tak jemu2 menyokong denaihati.com

  4. tahniah kak,,rezeki tu.

  5. byk juga tu dpt insentif..syukur2 πŸ™‚

  6. wahhh..tahniah PB..hehehe….dapat juga..syukur..baik sangat DH kan.. πŸ™‚

  7. Pingback: Dapat Wang Saku Dari Denaihati | cerita cikgu sekolah

  8. Ibu Mifzal Arsyad

    tahniah bee…berkat usaha…

  9. banyak nyerrr, boleh buat bayar duit kereta tuh

  10. macam mana nak join ni bee?

  11. Alhmdllh rezeki… Nis pun dpt gak tp separuh je dr bee sbb points belum cukup nk redeem..

    Betullah, blogger kena pandai cari peluang pendapatan sndiri, jgn asik harapkan sgt dr syrkt p’iklanan, nnti keciwa saje

  12. Tahniah, hebat pendapatannya. πŸ™‚

  13. Wah tahniah.

  14. dapat jugak jumlah yg sama dr Denaihati siang td… dlm proses nk guna duit tu utk tukar hosting… πŸ™‚

  15. wah lumayan juga tu..

  16. Congrats Bee.. aku pun muka tak malu gak nak tinggal komen
    tapi kadang2 terfikir gak bagi orang lain merasa jg.. hik3

  17. Assalam, tahniah kak…

  18. bard masih lg dlm usaha kumpul point..hihi..

  19. Alhamdulillah rezeki tu kan Bee…

    Siapa sangka dengan rajin ke blog Denaihati dapat insentif πŸ˜‰

  20. Tanniah. Jumlah RM200 boleh dikatakan besar jumlahnya.

  21. hoho..sukanya dia..

  22. Alhamdulillah… Tahniah buat Mbak PB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *