Wang Tunai Dari Blog Kacak @denaihati

Blog kacak bukan lelaki kacak ok , sebab kalau lelaki kacak yang sebutan dari puanbee haruslah di tujukan kepada EN Kay a.k.a suami , tapi kalau blog kacak boleh jadi sesiapa sahaja. Denaihati.com memang blog tersangat kacak bukan ?

Ini kali ke dua saya terima insentif dari denaihati.com , Allhamdulillah .. RM100 x 2 = RM200 banyak kan ? yang mana saya rasa lagi banyak dari yang akan blogger dapat dari syarikat pengiklanan yang sangat gah namanya.

Banyak kali saya cakap ..tak perlu mengharap pada syarikat pengiklanan sekarang banyak program insentif yang di buat oleh blogger sendiri , saya suka buat kerja sendiri-sendiri sekarang ni. Dan serius saya cakap ..sangat berbaloi.

denaihati blog kacak

Kalau refferal , komen saya memang tak dapat , tapi kadang2 jenguk blog denaihati.com ada contest atau pun tweet2 entri atau like fb dah boleh dapat rewards.. Itulah untungnya follow blog denaihati , walaupun beliau tak sangka sebenarnya ramai blogger ibu2 yang ke blog beliau. Cuma ramai juga yang pemalu nak tinggalkan jejak ..kecuali saya.. bab ni memang tak malu.

Terima kasih Denaihati .. Hidupkan untuk memberi ..

Comments

  1. Tahniah akak….rezeki tu=)

  2. tahniah akak.. waaaah, best tu.
    muazfaris recently posted..Tips Tambah Followers Twitter, 2000 Followers setiap MinitMy Profile

  3. terima kasih banyak-banyak kerana sentiasa dan tak jemu2 menyokong denaihati.com

  4. tahniah kak,,rezeki tu.
    eiela recently posted..Semakin Sihat Semakin HappyMy Profile

  5. byk juga tu dpt insentif..syukur2 :)
    Jebeng Otai™ recently posted..Izara Aishah : Selamat Tinggal Lelaki KacakMy Profile

  6. wahhh..tahniah PB..hehehe….dapat juga..syukur..baik sangat DH kan.. :-)
    dzuandiey recently posted..Dapat Wang Saku Dari DenaihatiMy Profile

  7. tahniah bee…berkat usaha…
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Drama Bukan Bidadari Di Slot Lestary TV3My Profile

  8. banyak nyerrr, boleh buat bayar duit kereta tuh
    Juan recently posted..New Proton PreveMy Profile

  9. macam mana nak join ni bee?
    mrs.yie recently posted..JUBAH LYCRA SATIN DAN TUDUNG SYRIA SPONSOR DARI RSFG DCMMy Profile

  10. Alhmdllh rezeki… Nis pun dpt gak tp separuh je dr bee sbb points belum cukup nk redeem..

    Betullah, blogger kena pandai cari peluang pendapatan sndiri, jgn asik harapkan sgt dr syrkt p’iklanan, nnti keciwa saje
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #44: Teaser kedua projek mega ’12My Profile

  11. Tahniah, hebat pendapatannya. :)
    amirulfaiz recently posted..Disqus 2012, penambahbaikan terbaikMy Profile

  12. Wah tahniah.
    daddydee recently posted..Some PhotoMy Profile

  13. dapat jugak jumlah yg sama dr Denaihati siang td… dlm proses nk guna duit tu utk tukar hosting… :)
    zie fauzi recently posted..Checklist Barang Keperluan Bersalin Untuk Ibu dan Bayi di HospitalMy Profile

  14. wah lumayan juga tu..
    azman recently posted..Masalah Log In WordPress for AndroidMy Profile

  15. Congrats Bee.. aku pun muka tak malu gak nak tinggal komen
    tapi kadang2 terfikir gak bagi orang lain merasa jg.. hik3
    nurmisnan recently posted..Marilah menanam tanaman di Syurga pulaMy Profile

  16. Assalam, tahniah kak…
    Noorikmal recently posted..Keputusan Perlawanan Euro 2012 | 16 Jun 2012 – Pusingan keduaMy Profile

  17. tahniah bee..
    fieda recently posted..10 nasihat tentang kehidupanMy Profile

  18. bard masih lg dlm usaha kumpul point..hihi..
    bardboo recently posted..Didik Anak Dengan Mencontohi Cara RasulullahMy Profile

  19. Alhamdulillah rezeki tu kan Bee…

    Siapa sangka dengan rajin ke blog Denaihati dapat insentif ;)
    Myra Jay recently posted..PANGGILAN PALSU dari ‘BANK ~ Pengalaman MJMy Profile

  20. Tanniah. Jumlah RM200 boleh dikatakan besar jumlahnya.
    akubiomed recently posted..No Posts Were Found!My Profile

  21. hoho..sukanya dia..
    titan recently posted..Asal-usul Panda hitam putih.My Profile

  22. Alhamdulillah… Tahniah buat Mbak PB
    Bang Iwan recently posted..Prediksi Euro 2012 : Rep Ceko Vs PolandiaMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge