Jun
2012

Wang Tunai Dari Blog Kacak @denaihati

Blog kacak bukan lelaki kacak ok , sebab kalau lelaki kacak yang sebutan dari puanbee haruslah di tujukan kepada EN Kay a.k.a suami , tapi kalau blog kacak boleh jadi sesiapa sahaja. Denaihati.com memang blog tersangat kacak bukan ?

Ini kali ke dua saya terima insentif dari denaihati.com , Allhamdulillah .. RM100 x 2 = RM200 banyak kan ? yang mana saya rasa lagi banyak dari yang akan blogger dapat dari syarikat pengiklanan yang sangat gah namanya.

Banyak kali saya cakap ..tak perlu mengharap pada syarikat pengiklanan sekarang banyak program insentif yang di buat oleh blogger sendiri , saya suka buat kerja sendiri-sendiri sekarang ni. Dan serius saya cakap ..sangat berbaloi.

denaihati blog kacak

Kalau refferal , komen saya memang tak dapat , tapi kadang2 jenguk blog denaihati.com ada contest atau pun tweet2 entri atau like fb dah boleh dapat rewards.. Itulah untungnya follow blog denaihati , walaupun beliau tak sangka sebenarnya ramai blogger ibu2 yang ke blog beliau. Cuma ramai juga yang pemalu nak tinggalkan jejak ..kecuali saya.. bab ni memang tak malu.

Terima kasih Denaihati .. Hidupkan untuk memberi ..

25 thoughts on “Wang Tunai Dari Blog Kacak @denaihati

  1. Pingback: Dapat Wang Saku Dari Denaihati | cerita cikgu sekolah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge