Video iPhone 5 gadjet impian

Salam , saja nak promot video iPhone 5 gadjet impian ini. Orang yang bertanggungjawab design video ini adalah salah seorang penaja segmen review sesama blogger . Hey ! korang pun akan merasa kerja tangan beliau jika bertuah memenagi hadiah secara random di dalam segmen tersebut tau. Join cepat!! Kalau nak tempah video untuk tujuan komersial boleh hubungi beliau. Memang berbaloi ..

Terima kasih koz … terharu den dengar lagu dalam video ni , penguat semangat katakan …  seperti biasa tujuan takde lain , nak berkempen saja. Undi lah saya disini — iPhone5 gadjet impian

Blog tukang design video – Kozumi_ro

8 Comments

  1. Ummi Hanie 6 December 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 6 December 2012 Reply
  2. titan 6 December 2012 Reply
  3. Norizwan 6 December 2012 Reply
  4. donnyien 6 December 2012 Reply
  5. sensasi2020 5 December 2012 Reply
  6. akubiomed 5 December 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.