Video iPhone 5 gadjet impian

Salam , saja nak promot video iPhone 5 gadjet impian ini. Orang yang bertanggungjawab design video ini adalah salah seorang penaja segmen review sesama blogger . Hey ! korang pun akan merasa kerja tangan beliau jika bertuah memenagi hadiah secara random di dalam segmen tersebut tau. Join cepat!! Kalau nak tempah video untuk tujuan komersial boleh hubungi beliau. Memang berbaloi ..

Terima kasih koz … terharu den dengar lagu dalam video ni , penguat semangat katakan … Ā seperti biasa tujuan takde lain , nak berkempen saja. Undi lah saya disini — iPhone5 gadjet impian

Blog tukang design video – Kozumi_ro

Comments

  1. fewitt…

    set fire to the rain ! nis suke yg penyanyi Adele dan Shila nyanyi… šŸ˜‰

    penah gak merisik pasal nk buat video, tp belum brkemampuan :p

  2. hoho..siap buat vide lagi tuhh..

  3. wow…video menarik…. :).steady la kak bee…. šŸ™‚

  4. tahniah, siap dengan video untuk promote

  5. Wow…semakin canghih skrg ni blog puan, sgt teruja melihatnya. Tahniah, dah makin berseri blog puan. Good luck…

  6. Wah ada video khas untuk contest ini.

Speak Your Mind

*