Upcoming Blogger Of The Year – Jom Undi

Share

Sticky post : Update blog terbaru di bawah 🙂Salam , dengan ini saya telah pun mendaftar diri sendiri untuk masuk bertanding dalam anugerah WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS 2012. Antara tujuan dan motif saya memasukkan blog sendiri dalam anugerah hebat ini adalah untuk meletakkan blog personal saya selari dengan blog-blog hebat yang lain. Dengan ini dapat menambah dan meningkatkan lagi jenama puanbee.com di mata dunia insyallah.

Bagi saya tidak memang pun tidak mengapa , saya hanya merancang .. sekurang-kurang saya dapat tengok sejauh mana saya dapat pergi dalam dunia blogging ini.

upcoming bloggers of the year

Klik Banner Untuk Mengundi

Saya meletakkan blog puanbee.com dalam kategori Upcoming Bloggers Of The Year , kerana saya rasa kategori ini sangat sesuai untuk blog saya yang masih setahun jagung.

Oleh itu undian rakan-rakan blogger adalah amat di perlukan.

Cara mengundi

Cara penilaian

Cara menilaian : Judging criteria is based on 20% popularity level, 15% site or blog content, 5% design and layout, 5% ethics and effectiveness and 50% public poll and online voting.

Saya telah vote lebih 10 blog , antaranya Denaihati Best Of The Best Blog OF The Year dan yanmieonline dalam kategori Best Photography Blog. Jom sama-sama memeriahkan Awrad hebat ini.

Jom follow twitter dan facebook Malaysia Social Media Week (MSMW) untuk semua update terkini.

Terima kasih pada yang telah vote 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

72 Comments:

  1. dah vote..ssh betul nak login segala pastu nak verify dekat email..dh la malas bukak yahoo.haha..

  2. salam,
    dah undi.. semoga berjaya puanbee 🙂

  3. satu undi telah diberi bila chii nampak puan bee punya blog tercalon sama..anyway..all the best and gud luck ya

  4. Dah undi untuk akak 🙂
    Good Luck!

  5. Pasti….
    sekejap lagi, puan bee akan dapat undian dr saya….

  6. waahhh gud luck. vote dan vote 🙂

  7. semoga berjaya Bee… dah tinggalkan 1 vote untuk Bee..

  8. kena masuk semua kategori ni baru menang. heh

  9. GoodLuck yer….vote 4 u

  10. gud luck Bee..
    kakyong.com tak cukup popular.. nak menten low profile jer.. hehehe.. 🙂

  11. siapalah yang akan menang kategori ini ye..

  12. eh.. bee join ek?? orait.. pasti vote bee!!! good luck ye.. 🙂

  13. Benjy dah Vote puan Bee … mohon support juga Benjy di kategori ‘Worst Blog’ sebab itulah kategory yang layak untuk Benjy … aduh !!! sedihnya 🙁

  14. wah makin lama makin ramai yang join..ok saya nak gi tolong vote akak ni…

  15. hope kak bee menang! support!!!

  16. good luck puanbee….saya bagi satu vote…:)

  17. Myra dah vote untuk Bee semalam.. Good luck ye 🙂

  18. saya baru aje undi saya pengundi nombor 25 hehe.. all the best…

  19. salam..
    satu undi dari saya..
    moga berjaya 🙂

  20. gudluck bee..menang kalah puanbee.com mmg dah hebat..hehe

    nti kutu vote,nk balik kerja dah nie..

  21. akak doakan bee menang.. blog bee ni mmg dh mantop benar dah.. good luck. nanti ada masa akak sign up yek

  22. gud luck bee 🙂

  23. hampir2 nk nominate blog sndiri kelmarin tp xkuat lak jari ni nk tekan button2 di situ .. vote utk kengkawan jer ..

    gudluck ye bee … xmng pun xpe , pnjenamaan pun pnting 😉 nis vote yer …

  24. Okay Puan Bee saya sudah undi. 🙂

  25. Kak Long Mawar Merah

    Semoga berjaya. Dah jalan-jalan cari blog kawan-kawan di situ.

  26. Salam Bee,

    Dah Vote tau, good luck ye 🙂

    kawan2 jom vote saya jugak, cari yanmieonline.com kat sini yea http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=24

    hheheee sori bee tumpang promot 😀

  27. Gud luck, dear.yayansmum dah sign up, nanti yayansmum vote erk..(^_^)

  28. Assalammualaikum.

    Semoga berjaya. Incik RestNrilekS datang melaporkan satu undi telah pun dihantar untuk blog ini. Wah baru setahun, entrinya datang macam choo choo train lajunya. Hehee. Tak sempat nak bernafas baca.

    Selamat hari Khamis yang ohsem. 🙂

    • wasalam , terima kasih ..

      heheh .. choo choo yek … sebab blogging ni hobi yang saya suka so boleh je tulis walo apa pun keadaan menimpa kehkehkeh

  29. ni mesti leh conquer kategori ni. hehe..

  30. wahhhh.. good luck ya puan bee… semoga berjaya.

    p/s: mia tak dapat nak join, ni dah semester terakhir blaja OUM, lagi 3 bulan nak abisss… rasanya macam tak cukup masa.. cuma boleh update blog dan bw je…. 🙂

  31. dah vote ,,11 voted..good luck

  32. voted…good luck

  33. hehe.. 1 vote utk puanbee..
    sekali kak yan pun best photography… 🙂

  34. insyaAllah 1 vote utk PB.

  35. saya dah undi untuk puan bee!

  36. ermm…bee masuk juga ke…anyway tahniah diucapkan semoga berjaya…memang layak masuk/ aku tak nak masuk sebabnye, sendiri rasa belum layak lagila…lagipun pencapaian pr belum sampai target.

  37. thanks for the info pasal event ni, nak follow twitter dan FB..

    ok, demi menyokong blog yang setahun jagung.. muaz ikhlaskan diri utk vote ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *