upcoming bloggers of the year

Upcoming Blogger Of The Year – Jom Undi

Sticky post : Update blog terbaru di bawah 🙂Salam , dengan ini saya telah pun mendaftar diri sendiri untuk masuk bertanding dalam anugerah WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS 2012. Antara tujuan dan motif saya memasukkan blog sendiri dalam anugerah hebat ini adalah untuk meletakkan blog personal saya selari dengan blog-blog hebat yang lain. Dengan ini dapat menambah dan meningkatkan lagi jenama puanbee.com di mata dunia insyallah.

Bagi saya tidak memang pun tidak mengapa , saya hanya merancang .. sekurang-kurang saya dapat tengok sejauh mana saya dapat pergi dalam dunia blogging ini.

upcoming bloggers of the year
Klik Banner Untuk Mengundi

Saya meletakkan blog puanbee.com dalam kategori Upcoming Bloggers Of The Year , kerana saya rasa kategori ini sangat sesuai untuk blog saya yang masih setahun jagung.

Oleh itu undian rakan-rakan blogger adalah amat di perlukan.

Cara mengundi

Cara penilaian

Cara menilaian : Judging criteria is based on 20% popularity level, 15% site or blog content, 5% design and layout, 5% ethics and effectiveness and 50% public poll and online voting.

Saya telah vote lebih 10 blog , antaranya Denaihati Best Of The Best Blog OF The Year dan yanmieonline dalam kategori Best Photography Blog. Jom sama-sama memeriahkan Awrad hebat ini.

Jom follow twitter dan facebook Malaysia Social Media Week (MSMW) untuk semua update terkini.

Terima kasih pada yang telah vote 🙂

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

72 thoughts to “Upcoming Blogger Of The Year – Jom Undi”

  1. Benjy dah Vote puan Bee … mohon support juga Benjy di kategori ‘Worst Blog’ sebab itulah kategory yang layak untuk Benjy … aduh !!! sedihnya 🙁

  2. hampir2 nk nominate blog sndiri kelmarin tp xkuat lak jari ni nk tekan button2 di situ .. vote utk kengkawan jer ..

    gudluck ye bee … xmng pun xpe , pnjenamaan pun pnting 😉 nis vote yer …

  3. Assalammualaikum.

    Semoga berjaya. Incik RestNrilekS datang melaporkan satu undi telah pun dihantar untuk blog ini. Wah baru setahun, entrinya datang macam choo choo train lajunya. Hehee. Tak sempat nak bernafas baca.

    Selamat hari Khamis yang ohsem. 🙂

  4. wahhhh.. good luck ya puan bee… semoga berjaya.

    p/s: mia tak dapat nak join, ni dah semester terakhir blaja OUM, lagi 3 bulan nak abisss… rasanya macam tak cukup masa.. cuma boleh update blog dan bw je…. 🙂

  5. ermm…bee masuk juga ke…anyway tahniah diucapkan semoga berjaya…memang layak masuk/ aku tak nak masuk sebabnye, sendiri rasa belum layak lagila…lagipun pencapaian pr belum sampai target.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *