Ulang Tayang Entri Meraih Undi Untuk Contest Gadget Impian

Saya nak ingat balik , macam saya mula-mula join contest ni sampai lah ke akhirnya .. banyak kenangan indah , tak indah belaku .. bukan senang .. tapi Allhamdulillah semuanya berbaloi … Mula-mula Contest Gadget Impian berlangsung pada bulan Nov 2011  Tapi pada waktu tu saya mintak Galaxy S11. Boleh baca entri tu di link yang di sediakan di bawah.Pusingan kelayakkan.

Entri Kelayakkan : Contest : Gadget Impian Saya

Lepas tu .. kena pulak raih undi .. waktu ni memang bersemangat ..ingatkan sekali saja kena raih undi .. so fokos untuk pusingan ni dengan penuh semangat , termasuk saya buat contest untuk orang-orang yang tambah mata melalui komen.

Dalam Pusingan ini saya kena buat entri untuk meraih undi , link di bawah ye .. Komen paling banyak yang saya terima sejumlah 8900 ++ hampir 9k juga. Dengan jumlah itu saya dapat mara ke pusingan ke dua .. Boleh baca siapa yang tolong saya dengan berkomen siang dan malam disini[Juara contest komen & Menang] dan saya ada terkilan sikit ..

Pemenang contest komen dan menang ni ada yang masih belum terima hadiah nya , saya dah pos cuma ntah apa sebab hadiah tak sampai ke Umie Hanie , maaf ya Ummie Hanie .. saya akan ganti lain lah nanti .. tapi saya kena pergi cari pedometer tu dulu ..

Entri Pusingan Pertama : Saya Nak Memenangi Samsung Galaxy S|| Dalam Contest Gadjet Impian Denaihati

menang iPhone4s

Kalau komen saja mencecah 9K , like juga tak ketinggalan dengan bantuan Yanmieonline yang tolong promot di semua facebook adik – adiknya , kawan-kawan Facebook dan juga Fanpage saya , Kawan-kawan Group FB tu … Saya dapat 1056 jumlah like .. Psstt sebenarnya senang sikit undi begini di blog sendiri dari di blog denaihati untuk pusingan ke dua .. Susah .. sebab nya button di blog denaihati tak ada butang share , tapi blog saya ada share , bila klik share automatik naik jumlah like .. so kekdahnya nak beri tahu .. senang pusingan pertama ni ..

Ni Entri raih undi :

  1. Tips Dapatkan Jumlah Like/Share/Pembaca Facebook Untuk Contest Dan Perniagaan Online
  2. Bila join contest

Lepas dah dapat keputusan untuk pemenang pusingan pertama , seramai 13 orang layak masuk ke pusingan ke dua .. kena hantar email dan tunggu lagi , contoh email yang di hantar kenapa saya nak kan iPhone4s  (waktu ni denaihati cakap boleh tukar gadget , so saya tukar selepas termakan hasutan dari denaihati sendiri dan kakyanmie , diorang cakap iPhone4s bla bla bla )

Enrti kenapa saya nak iPhone4s sangat-sangat :

Tolong Puanbee Menang iPhone4s Dari Blog Denaihati Boleh ?

Part ni memang mencabar , para peserta di beri tempoh 7 hari jek untuk meraih undi , semua peserta ada tarikh dia masing-masing , tak sama masanya pulak tu .. bergantung pada para peserta untuk memang macam mana , Denaihati tak kisah katanya.. maka banyak lah strategi di buat ..

Kalau betul-betul nak , maka kita berusaha kan ? perah otak siang dan malam .. Nasib saya baik .. ada kawan-kawan yang baik hati .. Dan kak yanmie banyak membantu .. eh tak lupa juga .. kakyong , kimmie , dandan , myra jay , bang iwan.. ramai lagi lah ..kawan-kawan twitter , kawan-kawan fb semua.. senarai mereka di bawah ni ..

Entri penghargaan : Terima Kasih Diucapkan Kerana Membantu Dalam Contest Gadget Impian

Semasa dalam mood berjuang untuk contest ni , macam-macam lah orang cakap .. ada yang tak percaya .. yang blogger boleh buat contest untuk hadiah besar macam ni .. haa . sekarang saya buat entri .. blogger kita semua jujur-jujur belaka , buat contest betul-betul dapat hadiah bukan tipu ekkk..

Entri yang telah di publish di blog Denaihati : iPhone4s Gadget Impian Puanbee.com

Dalam entri yang telah di publish di blog denaihati lah perjuangan yang sebenar berlangsung , waktu tu .. saya kurang tidur , kurang makan .. kurang segalanya lah .. ye lah .. saya kan suri rumah .. jaga anak 3 orang yang masih kecil , dari A-Z saya buat .. nak curi masa raih undi sangatlah susah , maka saya kena berjaga sampai 3 pagi , takpun waktu untuk saya makan tu lah saya gunakan untuk raih undi .. syukur ..selain undian dari facebook , twiiter , link in dan G+ saya dapat banyak juga komen dan bantuan dari kawan-kawan semua ..

Dan selepas berfungus lumut bertungkus lumus [ untuk org yang faham ni mesti tergelak terbahak-bahak kenangan betul ] keputusan akan di umumkan .. tapi masih lagi berdebar , walaupun dah nak sampai keputusan Contest Gadget Impian ni berlangsung , kami masih lagi belum tahu siapa pemenangnya .. maka saya redho dan pergi ke MAJLIS SEPETANG BERSAMA DENAIHATI .. di situ keputusan di umumkan ..

majlis sepetang bersama blogger
majlis sepetang bersama blogger

Oh sungguh indah nya hari tuuuuuu …

Entri :

  1. Keputusan Contest Gadget Impian & Sepetang Bersama Blogger #jumpadenaihati
  2. Majlis Sepetang Bersama Blogger #jumpadenaihati

Walaupun keputusan telah di umumkan .. namum iPhone4s masih belum sampai ke tangan , sehinggalah pada 21/4/2012 .. baru lah impian untuk memegang Gadget Impian tercapai ..

oh .. lagi indah …akhir sekali gadget impian telah berada dalam gemgaman

Tak ada apa lagi yang nak saya coretkan .. semuanya indah di dalam keperitan telah pun terluah .. sebahagian je lah .. ada lagi yang pahit lain-lain , tapi saya tak mau cerita disini .. buat spoil mood saja ..

Akhir sekali .. terima kasih semua .. anda tahu siapa yang anda yang telah tolong undi untuk saya kan .. saya mungkin ada yang terlepas pandang , harap maaf ……

38 thoughts on “Ulang Tayang Entri Meraih Undi Untuk Contest Gadget Impian”

  1. Pingback: iPhone 5 gadget impian - AkuBiomed

  2. TAHNIAH. saya masih menanti peluang dan ruang dalam hal sebagini. Maklumlah masih baru dalam dunia blog. harap mendapat peluang satu hari nanti.

  3. Pingback: EYRIQAZZ vs DENAIHATI Contest

  4. kalau ada kemahuan disitu ada usaha.Kan dh terbukti..ramai yg sokong bee.kutu jer tak dpt utk pusingan kedua tu..sgt tk timing timenya..apa pun syukur.nak beli dengan duit sendiri bkn sng..:)

  5. aah tu lah pasal, seingat nis, asalnya bee tak mintak iphone4s, tp maleh nk tanye, support je bee… 😉

    apepun, dgn adanya usaha tu, bertambah manis dan bermakna hadiah tu kan… bestnyeee dpt iphone 4s ! ohh…

  6. Kak..memang patut pun iphone tu dapat kat akak…saya pun teringin nak buat mcm akak.. Penat tu memang la.. Tapi hasilnya memang berbaloi..dan bukan pasal duit atau hadiah semata mata kan..blogging ni satu kepuasan bagi saya…

  7. Ha!!! Macam tu sekali… Memang tabik spring la….. Hai…. Susah tol kerja meraih undi. Nasib baik ada team yg rajin tlg…

    Kalo saya, dlm mimpi pun x terbuat.

    Pasni bee boleh la raih undi utk pru 13 pulak 😉

  8. ingat kembali saat2 utk dapatkan gadget impian utk pusingan kedua…. tak tido malam, kebanyakkan masa habiskan depan laptop/mahupun pc… kenangan tu Bee…

    Zie pulak time baru tahu pregnant, mabuk2 tgk skrin pc…. cuba jgk untuk support rakan2 contest yg lain… pengalaman berharga tu…

  9. Wah!! Usaha Kak Bee memang tidak sia-sia.. Kenapa tak suka S2? saya pun dapat S2 free dalam entri bawah nih.. Lagi best dari Iphone rasanya. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *