gambar lisa surihani nikah

Tunggu Walimatul Urus Lisa & Yusry Live Di Astro Ria

Malam ni , 25/02/2012 , memang tak plan kemana-mana , disebabkan kelmarin sibuk ya amat dengan hal-hal personal dan contest yang saya sertai , so hari ni memang hari saya di rumah sahaja , malas keluar rumah , malam ni perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry akan di tanyangkan secara eklusif di Astro Ria , so memang saya tunggu-tunggu sangat.

gambar lisa surihani nikah
Kredit kepada OHBulan.com

Adakah ramai yang benar-benar kecewa dengan perkahwinan Lisa Dan Yusry ni ? saya tengok rata-rata komen di youtube , facebook dan twitter ramai yang kecewa dan sedikit unsur-unsur negatif , siapa lah kita nak menilai ketentuan ALLAH , dah di takdirkan jodoh mereka bersama .. Kita sebagai peminat hanya boleh mendoakan semoga LISA & YUSRY bahagia ke akhir hayat , lupa kan segala permasaalahan lalu 🙂

Kenapa kita suka Lisa ? saya ada sebab tersendiri bukan kerana dia cantik saja ye ..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

18 thoughts to “Tunggu Walimatul Urus Lisa & Yusry Live Di Astro Ria”

  1. kita doakan supaya depa berdua kekal bahagia hingga ke akhirnya.. tak sabar nak tengok anak2 depa ni.. mesti comel & ensem.. kan…

  2. org xdak astro camno tu …. layan suratkhabor,magazine atau internet sajelahh…

    nis pun minat lisa bukan sekadar cntiknye saja… minat yusry sbb KRU dulu tu lahh…

  3. aku tgk malam ladi part 1.
    so weeeeeettttttt…..

    jam aku sekolah dulu aku peminat fanatik KRU. eceh!
    AWAS.. PARAPAP.. AWAS…. hahahaha!!!

  4. Kak Long pun tak tahu ada siaran langsung malam ni. Lagi pun dah ada orang tunggu depan TV. Kita tengok surat khabar ajelah nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *