Tunggu Walimatul Urus Lisa & Yusry Live Di Astro Ria

Share

Malam ni , 25/02/2012 , memang tak plan kemana-mana , disebabkan kelmarin sibuk ya amat dengan hal-hal personal dan contest yang saya sertai , so hari ni memang hari saya di rumah sahaja , malas keluar rumah , malam ni perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry akan di tanyangkan secara eklusif di Astro Ria , so memang saya tunggu-tunggu sangat.

gambar lisa surihani nikah

Kredit kepada OHBulan.com

Adakah ramai yang benar-benar kecewa dengan perkahwinan Lisa Dan Yusry ni ? saya tengok rata-rata komen di youtube , facebook dan twitter ramai yang kecewa dan sedikit unsur-unsur negatif , siapa lah kita nak menilai ketentuan ALLAH , dah di takdirkan jodoh mereka bersama .. Kita sebagai peminat hanya boleh mendoakan semoga LISA & YUSRY bahagia ke akhir hayat , lupa kan segala permasaalahan lalu 🙂

Kenapa kita suka Lisa ? saya ada sebab tersendiri bukan kerana dia cantik saja ye ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

18 Comments:

  1. Isteri saya nak tengok sangat tapi disebabkan pegi Bangi melawat orang tua tak dapatlah tengok. 🙂

  2. saya tak tengok pun, tapi saya tetap doakan mereka akan kekal dan bahagia hingga akhir hayat.

  3. kita doakan supaya depa berdua kekal bahagia hingga ke akhirnya.. tak sabar nak tengok anak2 depa ni.. mesti comel & ensem.. kan…

  4. org xdak astro camno tu …. layan suratkhabor,magazine atau internet sajelahh…

    nis pun minat lisa bukan sekadar cntiknye saja… minat yusry sbb KRU dulu tu lahh…

  5. hehehe..mesti best nie…
    ala jangan sedih lisa dah jadi kepunyaan yusri…
    ramai lagi yg cantik

  6. aku tgk malam ladi part 1.
    so weeeeeettttttt…..

    jam aku sekolah dulu aku peminat fanatik KRU. eceh!
    AWAS.. PARAPAP.. AWAS…. hahahaha!!!

  7. semoga diorang bahagia dan semoga berkekalan selamanya.. =)

  8. Kak Long Mawar Merah

    Kak Long pun tak tahu ada siaran langsung malam ni. Lagi pun dah ada orang tunggu depan TV. Kita tengok surat khabar ajelah nanti.

  9. tengah tunggu jugak .. 🙂

  10. jom ramai ramai tengok live ! jangan ketinggalan. hihi

  11. ada la tu yang dengki…
    menyampah tengok Lisa jadi milik orang lain

  12. FIL ada kt rumah.beliau mesti nak tgok hindustan.melepaslah nk tgok lisa n yusry mlm nie.hehe..

  13. unsur2 negatif tu memang sentiasa ada, selagi namanya manusia, ada aje yg xkena.
    sempat tengok ulasannya je le nampaknya.

  14. salam Bee..klu HB dah pegang remote TV xdernya merasa nk negok Lisa.baik dia negok bola dr negok kisah artis2 nie…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *