Tunggu Walimatul Urus Lisa & Yusry Live Di Astro Ria

Malam ni , 25/02/2012 , memang tak plan kemana-mana , disebabkan kelmarin sibuk ya amat dengan hal-hal personal dan contest yang saya sertai , so hari ni memang hari saya di rumah sahaja , malas keluar rumah , malam ni perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry akan di tanyangkan secara eklusif di Astro Ria , so memang saya tunggu-tunggu sangat.

gambar lisa surihani nikah
Kredit kepada OHBulan.com

Adakah ramai yang benar-benar kecewa dengan perkahwinan Lisa Dan Yusry ni ? saya tengok rata-rata komen di youtube , facebook dan twitter ramai yang kecewa dan sedikit unsur-unsur negatif , siapa lah kita nak menilai ketentuan ALLAH , dah di takdirkan jodoh mereka bersama .. Kita sebagai peminat hanya boleh mendoakan semoga LISA & YUSRY bahagia ke akhir hayat , lupa kan segala permasaalahan lalu 🙂

Kenapa kita suka Lisa ? saya ada sebab tersendiri bukan kerana dia cantik saja ye ..

18 Comments

  1. akubiomed 27 February 2012 Reply
  2. kimmie 27 February 2012 Reply
  3. kakyong 26 February 2012 Reply
    • kimmie 27 February 2012 Reply
  4. Ummi Hanie 26 February 2012 Reply
  5. TopiJerami90 26 February 2012 Reply
  6. kakngah 26 February 2012 Reply
    • Ummi Hanie 26 February 2012 Reply
  7. bardboo 26 February 2012 Reply
  8. Kak Long Mawar Merah 25 February 2012 Reply
  9. anastasyea 25 February 2012 Reply
  10. incik 25 February 2012 Reply
  11. fakhruddin 25 February 2012 Reply
    • incik 25 February 2012 Reply
  12. puan kutu 25 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 February 2012 Reply
  13. Denaihati 25 February 2012 Reply
  14. ~azatie~ 25 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.