Tunai janji

Seperti yang telah di war-warkan dalam entri lepas beli kasut sekolah si kakaknya sekali saya terpaksa menunaikan janji pada una nak beli kasut dia … Alahai … Banyak songeh ,nak tak nak kena lah tunaikan janji .. Sebab tu orang tua asyik pesan jangan sesekali berjanji dengan budak-budak.

kasut kanak-kanak

Cantik kan kasut budak-budak ,rambang mata betul ..

shopping kasut

Balik tadika terus ke sini , baju pun tak salin lagi ….

cuba kasut

Macam biasa baby pun cuba kasut , tapi tak pe baby jenis sporting .. tak beli kat dia pun tak kisah ..asalkan .. pujuk dia pergi main kat tempat main sebelah .. haishhhh…

possing dengan kasut

Ni baby punya kerja , nampak comel pulak ..cepat2 saya snap gambar .. hahaha .. Nampak tak kad dalam gambar ni ? Inilah satu-satunya kedai makan yang guna sistem kad mcm kad kredit je , masa nak bayar terus hulur kad tu , dia dah tau kita makan apa …canggih ….

pekena ABC AMPANG AXIS ATRIUM

Baby cakap “cucah nak matan duk atas telusi” ok naik je atas meja .. kerusi khas tuk baby dah habis , sapa suruh kedai tu tak sediakan banyak-banyak sikit kerusi baby kan ..

ABC NANA CAFE

Hari ni panas , singgah pekena ABC dulu .. wah .. panas betul .. muka saya rasa pedih-pedih ni .. lagi 2-3 hari kalau panas macam ni jugak , kompom kulit muka akan mengelupas… waaaa.. (kulit sensitif macam putri lilin kan?)

Update balik kisah ni , kalau sesiapa yang baca sebelum entri ni pendek je , tak panjang macam ni ketahuilah tadi guna iphone4s , memang agak malas nak taip panjang-panjang ..

49 Comments

  1. Rina As 3 May 2012 Reply
  2. puan kutu 3 May 2012 Reply
  3. mie 3 May 2012 Reply
  4. Juan 2 May 2012 Reply
  5. donnyien 2 May 2012 Reply
  6. eiela 2 May 2012 Reply
  7. Izzuddin Fauzi 2 May 2012 Reply
  8. syamila 2 May 2012 Reply
  9. Zarul Umbrella 2 May 2012 Reply
  10. Nurul 2 May 2012 Reply
  11. azmanisma 2 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2012 Reply
  12. Ibu Mifzal Arsyad 2 May 2012 Reply
  13. shraqs 2 May 2012 Reply
  14. Yati 2 May 2012 Reply
  15. hafizal 2 May 2012 Reply
  16. Ummi Hanie 1 May 2012 Reply
  17. incik 1 May 2012 Reply
  18. kimmie 1 May 2012 Reply
  19. Ikhtiar Shah 1 May 2012 Reply
  20. mama adam 1 May 2012 Reply
  21. yanmie 1 May 2012 Reply
  22. syamila 1 May 2012 Reply
  23. ummiross 1 May 2012 Reply
  24. bardboo 1 May 2012 Reply
    • incik 1 May 2012 Reply
  25. Norasikin 1 May 2012 Reply
  26. hatiputera 1 May 2012 Reply
  27. anif 30 April 2012 Reply
  28. azura 30 April 2012 Reply
  29. titan 30 April 2012 Reply
  30. akhiyy 30 April 2012 Reply
    • incik 1 May 2012 Reply
  31. Azie 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply
  32. Denaihati 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply
  33. akubiomed 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply
  34. hafizul 30 April 2012 Reply
    • akubiomed 30 April 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply
      • Hafizul 30 April 2012 Reply
  35. Terbelog 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.