Tukar Duit Rupiah

Share

image

Seronok bawa anak-anak belajar benda baru.Semalam bawa anak tukar duit Malaysia ke duit Indonesia Banyak soalan keluar dari mulut anak-anak. Paling best bila sebut dapat 2 juta. Wah terbeliak mata masing-masing konon macam banyak sangat.

Tak sabar menanti hari esok.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. Pingback: Indah Nya Tangkuban Parahu | Puanbee.com

  2. Wahhh wahh untung bangget dong dapat ke jakarta…hihihi

  3. ada dua juta tu mujur depa tak mintak macam2 pulak ..hhahah

  4. Macam cantik je duitnya..ada lebih tak?nak satu..hahaha

  5. Tentu rasa seronok pegang duit yang berjuta rupiah tersebut. 🙂

  6. jutawan bee…

    nis dah merasa gak jadi jutawan rupiah. feeling masa shopping tu sangat syiok baqhang… haha. borong tudung, telekung gitu. kami gi medan je…

  7. kadang kadang terfikir juga, bagaimana ya mereka berjual beli dengan nilai angka yang besar

  8. berjuta-juta rupiah walhal kecil je mata wang kalau di Malaysia. 😉

  9. Apa mbaknya lagi berada di Indonesia, kok tukar duit rupiah ??
    Nice 🙂

  10. Wah.. Wah.. Wah… Puan Bee dah jadi jutawan rupanya.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *