Tukang Urut / Bidan Kawasan Ampang

Assalamualaikum. Baru-baru ini saya keguguran , maka bermula lah sesi mencari tukang urut atau mak bidan kawasan Ampang, punya la susah nauzubillah. Tanya orang sana sini , telefon sana sini , ada yang kena booking , ada yang perlu di buat temujanji. Tapi allhamdulillah , tengah cari-cari tu jumpa seorang adik tengah menampak iklan untuk menawarkan servis tukang urut dari rumah ke rumah.

urut

Wanita sepatutnya kerap berurut untuk jaga kesihatan luaran dan dalaman. Selepas besalin haruslah buat rawatan naikkan rahim , dan bertangkas kalau boleh. Baru lah badan fresh gitu.

Ok lah .. mata megantuk ni , update ringkas sahaja. Jika nak cari tukang urut kawasan Ampang bolehlah hubungi

Ruby : 011-16252532

Bagus adik ruby ni , muda lagi tapi pandai mengurut , naikkan peranakkan. Saya rasa segar sedikit selepas berurut selama dekat 2 jam dengan beliau.

Allhamdulilah

semoga bermanfaaat .

Ada tukang urut lagi boleh komen di bawah.

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

3 Comments:

  1. Memang susah nk cari tukang urut sekarang ni.. Tempat fai tinggal ni pun susah nak cari yang betul2 pandai

  2. bee gugur?

    awat nis tak tau?

    takpalah belum rezeki adik syamim… rehat dulu… ­čÖé

    hurmm org pompuan mmg wajib berurut… nis pun lama tak manja2 ngurut nih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *