Tudung Free Untuk Semua Dari Kedai Kak Siti

Salam , pagi-pagi ni dapat berita gembira dari kawan blogger kita yang bermurah hati hendak memberi sehelai tudung dengan percuma. Siapa tak nak ? memang rugi .. kalau kita masuk contest blog pun kena tunggu undian di buat baru boleh dapat hadiah kan ? Tapi … kedai kak siti beri percuma saja .. dengan syarat yang paling simple dan mudah ….

tudung kedai kak siti on facebook

Syaratnya senang sahaja , vote blog Yanmieonline disini (kalau rajin tag semua kawan2 di fb tu …)

kemudian PM Kedai kak siti dan beri bukti yang korang dah vote , print skrin pun boleh …Tudung berharga RM49.90 akan menjadi milik korang … perghhh .. saya dah vote lama dah … tolong war2kan saja , tarikh tutup dah dekat …

kedai kak siti

Akhir kalam , semoga berjaya di ucapkan kepada Kak Yanmie …. Dan selamat maju jaya kepada Kedai Kak Siti … Murah rezeki mu…

Vote cepat2 , hari ni last okeyh … daa~ hantar pergi sekolah pulak..

29 Comments

  1. puan kutu 5 May 2012 Reply
  2. Rina As 3 May 2012 Reply
  3. Nurul 2 May 2012 Reply
  4. Ummi Hanie 1 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2012 Reply
  5. akubiomed 1 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2012 Reply
  6. Norasikin 1 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2012 Reply
  7. Jebeng Otai™ 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2012 Reply
  8. titan 30 April 2012 Reply
    • akubiomed 1 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2012 Reply
  9. Denaihati 30 April 2012 Reply
  10. Ibu Mifzal Arsyad 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2012 Reply
  11. Mama Hanim 30 April 2012 Reply
  12. hafizul 30 April 2012 Reply
  13. zie fauzi 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2012 Reply
  14. azmanisma 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.