Tudung Free Untuk Semua Dari Kedai Kak Siti

Salam , pagi-pagi ni dapat berita gembira dari kawan blogger kita yang bermurah hati hendak memberi sehelai tudung dengan percuma. Siapa tak nak ? memang rugi .. kalau kita masuk contest blog pun kena tunggu undian di buat baru boleh dapat hadiah kan ? Tapi … kedai kak siti beri percuma saja .. dengan syarat yang paling simple dan mudah ….

tudung kedai kak siti on facebook

Syaratnya senang sahaja , vote blog Yanmieonline disini (kalau rajin tag semua kawan2 di fb tu …)

kemudian PM Kedai kak siti dan beri bukti yang korang dah vote , print skrin pun boleh …Tudung berharga RM49.90 akan menjadi milik korang … perghhh .. saya dah vote lama dah … tolong war2kan saja , tarikh tutup dah dekat …

kedai kak siti

Akhir kalam , semoga berjaya di ucapkan kepada Kak Yanmie …. Dan selamat maju jaya kepada Kedai Kak Siti … Murah rezeki mu…

Vote cepat2 , hari ni last okeyh … daa~ hantar pergi sekolah pulak..

Comments

  1. tak smpt nak vote dh last rupanya.byk hari gak bertapa jauh dr blog.hari ni baru kembali..:)

  2. Info menarik bagi kaum hawa ni Puanbee
    Kira2 adakah biaya pengirimannya Puanbee..
    sukses selalu buat Puanbee

  3. Sudah dalam genggaman.. hehehehe

    Good luck untuk semua.. 😉

  4. semua yg vote dpt tudung rm49.90 ke??

  5. Saya sudah 2 kali undi. Nak hadiahkan kain tudung untuk isteri kalau terpilih. 🙂

  6. waaa, banyak jugak belanja nya tu

  7. uih..free ker?..jom2 vote 🙂

  8. aku tak pakai tudung.

  9. Siapa2 yg belum vote bolehlah vote n boleh dapatkan hadiah tudung yer. kerja mudah ni.

  10. Ibu Mifzal Arsyad :

    kalau yang voted sblm ni leh ke dpt hadiah? hehe..barang free sapa x nak..mudah lak tuh..

  11. Wah menarik tu.. Hadiah mesti cantik kan.. Pepun good luck.. Happy monday..

  12. Semoga berjaya kepada kak yanmie dan kak CT.

  13. dah vote hari tu, masih boleh pm utk dapat tudung ni ker??? hihihi…

  14. wah senang…tapi yg dah vote sebelum ni macam mana? he3..

Speak Your Mind

*