tudung kedai kak siti on facebook

Tudung Free Untuk Semua Dari Kedai Kak Siti

Salam , pagi-pagi ni dapat berita gembira dari kawan blogger kita yang bermurah hati hendak memberi sehelai tudung dengan percuma. Siapa tak nak ? memang rugi .. kalau kita masuk contest blog pun kena tunggu undian di buat baru boleh dapat hadiah kan ? Tapi … kedai kak siti beri percuma saja .. dengan syarat yang paling simple dan mudah ….

tudung kedai kak siti on facebook

Syaratnya senang sahaja , vote blog Yanmieonline disini (kalau rajin tag semua kawan2 di fb tu …)

kemudian PM Kedai kak siti dan beri bukti yang korang dah vote , print skrin pun boleh …Tudung berharga RM49.90 akan menjadi milik korang … perghhh .. saya dah vote lama dah … tolong war2kan saja , tarikh tutup dah dekat …

kedai kak siti

Akhir kalam , semoga berjaya di ucapkan kepada Kak Yanmie …. Dan selamat maju jaya kepada Kedai Kak Siti … Murah rezeki mu…

Vote cepat2 , hari ni last okeyh … daa~ hantar pergi sekolah pulak..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

29 thoughts to “Tudung Free Untuk Semua Dari Kedai Kak Siti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *