Traffic Blog Mencanak Dengan WordPress ?????

Salam Bahagia Semua 🙂

hurm pagi-pagi ni , mcm biasa puanbee akan tengok dashboard saja , google ilmu SEO , banyak nak belajar untuk improve blog nih , Tapi sesambil tu tengok lah cPanel , bee memang tak tahu nak tengok statistik di cPanel nih , ada yang pandai tak ? boleh ajar bee ? sedikit hairan kenapa jumlah traffic di cPanel dan di akaun nuffnang lain sangat yer ?cuba tengok carta di bawah ..pelik sungguh , erm mungkin …. mungkin lah nuffnang tak kira traffic yang datang dari luar negara kot….jumlah page view pun tak sama , unik tu lagi ler tak sama…tolong help me!..siapa yang pandai bab nih explain sikit , bee dah google tak ada jawapan ..hehe mana satu nak percaya ni erk ?? bee tak boleh lah lagi tak faham benda alah ni hehee..

ini statistik blog puanbee tengok di cPanel , di bawah tengok di nuffnang akaun ..erm beza bukan…

Allhamdulillah , sejak bee guna blogspot tak pernah walau sekali jumlah visitor mencapai 25 orang dalam satu2 masa tau , tapi dengan wordpress bee dapat jumlah itu , erm berbaloi guna wordpress ni percayalah ..walaupun agak mencabar guna wordpress ..hahaha..tak tahan betui…

46 Comments

  1. Oh! budu 1 December 2011 Reply
  2. Juan 21 July 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 21 July 2011 Reply
  3. infodarxniq 12 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 12 June 2011 Reply
      • infodarxniq 12 June 2011 Reply
        • puanbeeAuthor 12 June 2011 Reply
  4. juanita 16 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 16 April 2011 Reply
  5. cik tom 9 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 April 2011 Reply
  6. Izwan 27 March 2011 Reply
    • adminAuthor 27 March 2011 Reply
  7. Daus 26 March 2011 Reply
    • adminAuthor 27 March 2011 Reply
  8. kaka1407 26 March 2011 Reply
    • adminAuthor 28 March 2011 Reply
  9. ArdiniHumaira 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 28 March 2011 Reply
  10. Fossil Malaysia 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 28 March 2011 Reply
      • Fossil Malaysia 28 March 2011 Reply
        • adminAuthor 29 March 2011 Reply
  11. DeQdEq 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 25 March 2011 Reply
  12. Fossil Malaysia 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 25 March 2011 Reply
      • Fossil Malaysia 25 March 2011 Reply
        • adminAuthor 25 March 2011 Reply
  13. kakyong72 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 25 March 2011 Reply
  14. mrs.sabri 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 25 March 2011 Reply
  15. REDBLOODSNOW 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 25 March 2011 Reply
  16. Lorna 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 25 March 2011 Reply
  17. Lorna 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 25 March 2011 Reply
  18. nza 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 25 March 2011 Reply
  19. ayujamal 25 March 2011 Reply
    • adminAuthor 25 March 2011 Reply
      • ayujamal 25 March 2011 Reply
        • adminAuthor 25 March 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.