Top Ten Commentators Jan2012

Pertama kali ..maaf lambat bebenor nak umumkan kawan terhangat ni , last buat segmen kawan terhangat bulan 10 2011 kelmarin , lepas tu cuti sekolah sibuk sikit kan dengan contest Denaihati so dah lama juga nak buat senarai kawan terhangat ni , memang hajat nak buat setiap bulan ..tengok lah widget senarai top komen bulan satu ni pun saya tak update lagi, teruk betul.. apalah yang sibuk sangat yekk..

top ten januari 2012

Terima kasih pada semua top ten yang rajin komen disini , dan juga tak lupa pembaca blog puanbee secara silent tu, saya hargai sangat korang , cuma jangan lah selalu silent tinggal lah jejak sikit , ada masa boleh terjah blog korang pulak ..Insyallah ..

  1. Ummie hanie
  2. Akubiomed
  3. Puankutu
  4. Denaihati
  5. Yanmieonline
  6. Kimmie
  7. Salamborneo
  8. Apaajenews
  9. KLCitizen
  10. Ibu-Mifzal

Seperti biasa senarai backlink untuk semua yang top di atas ..Dannnnnn .. untuk tahun 2012 ini ada special awards untuk top ten ni , 3 tukang komen tertinggi , diberikan slot banner iklan percuma .. yeahhh .. itu sahaja yang mampu .. nanti saya pergi cari banner korang ekkk..

Terima kasih semua , singgah , baca dan komen di blog yang tak seberapa ni.. semoga korang semua sentiasa aktif dan sucsess dalam penulisan blog ini(Ucapan ala-ala atas pentas dok ?)

Update : Cari banner tak jumpa ,sila beri code banner korang di email saya yekkk ..terima kasih.

(Visited 2 times, 1 visits today)

75 Comments

  1. Pingback: Top Ten Commentators Feb2012 | Puanbeedotcom

    • haha kadang2 tk boleh paksa diri kena buat pelahan2 . tp jgn risau bee kenal siapa yg selalu komen ..isnyallah bee cuba sedaya upaya balas jejak .. tp tulah masa mcm tk cukup jek

    • haha cam mana ek ? be pun tk tau ..depa sekali mai komen 2-3 entri , lepas tu bila bee balas , diorang tengok email dan balas balik ..cam tu lah boleh jd banyak kot ..

  2. Wah gempaq tu dpt backlink dr puanbee. . .huhu

    aku nak bg cadangan ckit ni,bleh x buat mobile version utk blog puan ni,cz aq msuk sni pkai hp,jd lma ckit la nk load. . .

    • uit.. boleh bagi cadangan , sebenarnya dah buat version mobile , tp lepas masuk kena klik satu url untuk pergi ke mobile version di bahagian bawah dik ..

      tapi tak pe akk akan cuba buat supaya lagi mudahkan keerja dik nanti ekkk .. Terima kasih

    • hihi ..tk tau nak bagi apa madam , nak bg duit .income blog ni tk lebat mana .. tp nak juga bg penghargaan atas masa yg depa luangkan , tanpa pengomen tegar ni , tk de ilham nak menulis ..

    • tinggalah jejak kakngah , sbb saya BW dari situ je , masa kan terhad so sy fikir balas jejak je dah ok .. kalau nk tunggu sy bw betul2 tunggu saya ada bibik ..kehkehkeh

  3. tak tersenarai sebab zie pun mcm dah jarang komen kat sini kan… ni semua angkara mabuk tengok screen pc… :) lani tak boleh duk lama depan pc, nanti kepala berpusing… hehe..

  4. mak aihh terkembang plk idung separa mancung ni .. hahahh .. lawak aje derr ..

    thanx bee utk backlinks & p’hargaan ni .. xsangka leh jadi top commentator pulok … tunggu nis buat banner baru la yek .. :)

  5. mereka memang rajin komen..tahniah buat mereka..tabik spring kat denaihati..walaupun dia blogger otai tapi dia rajin singgah ke blog org lain memberi komen.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>