Top Ten Commentators Jan2012

Pertama kali ..maaf lambat bebenor nak umumkan kawan terhangat ni , last buat segmen kawan terhangat bulan 10 2011 kelmarin , lepas tu cuti sekolah sibuk sikit kan dengan contest Denaihati so dah lama juga nak buat senarai kawan terhangat ni , memang hajat nak buat setiap bulan ..tengok lah widget senarai top komen bulan satu ni pun saya tak update lagi, teruk betul.. apalah yang sibuk sangat yekk..

top ten januari 2012

Terima kasih pada semua top ten yang rajin komen disini , dan juga tak lupa pembaca blog puanbee secara silent tu, saya hargai sangat korang , cuma jangan lah selalu silent tinggal lah jejak sikit , ada masa boleh terjah blog korang pulak ..Insyallah ..

  1. Ummie hanie
  2. Akubiomed
  3. Puankutu
  4. Denaihati
  5. Yanmieonline
  6. Kimmie
  7. Salamborneo
  8. Apaajenews
  9. KLCitizen
  10. Ibu-Mifzal

Seperti biasa senarai backlink untuk semua yang top di atas ..Dannnnnn .. untuk tahun 2012 ini ada special awards untuk top ten ni , 3 tukang komen tertinggi , diberikan slot banner iklan percuma .. yeahhh .. itu sahaja yang mampu .. nanti saya pergi cari banner korang ekkk..

Terima kasih semua , singgah , baca dan komen di blog yang tak seberapa ni.. semoga korang semua sentiasa aktif dan sucsess dalam penulisan blog ini(Ucapan ala-ala atas pentas dok ?)

Update : Cari banner tak jumpa ,sila beri code banner korang di email saya yekkk ..terima kasih.

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. rajin belaka mereka komen ye. gua demam. tak larat nak komen banyak-banyak..

  2. Tahniah pada yg tersenarai,.. rasanya lepas ni mesti makin ramai akan terjah blog PnBee nak dpt spce iklan tu :)

  3. eh terselit gak kutu kt top 3 tu.dh nampak header kt sidebar tu.cunlah.hehe

  4. orang byk cakap di panggil mulut murai, orang yg byk tulis komen di panggil ape pulak ye..hohoo

  5. tahniah kepada semua 10 blogger yang tersenarai. bagus cara bee ni 😀

  6. hmm betullah tu bee.. akk ni sedang cuba ..huhu

    • haha kadang2 tk boleh paksa diri kena buat pelahan2 . tp jgn risau bee kenal siapa yg selalu komen ..isnyallah bee cuba sedaya upaya balas jejak .. tp tulah masa mcm tk cukup jek

  7. tlg bagi tips bee camne nak jadi macam derang ni..

    • haha cam mana ek ? be pun tk tau ..depa sekali mai komen 2-3 entri , lepas tu bila bee balas , diorang tengok email dan balas balik ..cam tu lah boleh jd banyak kot ..

  8. mmg tak terkejar orang2 top ten ni..tabik tabik and tahniah

  9. Wah gempaq tu dpt backlink dr puanbee. . .huhu

    aku nak bg cadangan ckit ni,bleh x buat mobile version utk blog puan ni,cz aq msuk sni pkai hp,jd lma ckit la nk load. . .

    • uit.. boleh bagi cadangan , sebenarnya dah buat version mobile , tp lepas masuk kena klik satu url untuk pergi ke mobile version di bahagian bawah dik ..

      tapi tak pe akk akan cuba buat supaya lagi mudahkan keerja dik nanti ekkk .. Terima kasih

  10. best nya dapat jadi top 10 commentator.. huhu.. nice one lar.

  11. yeah…top 10, alhamdulillah…

  12. wah.. dapat iklan percuma!! syok nya…

    • hihi ..tk tau nak bagi apa madam , nak bg duit .income blog ni tk lebat mana .. tp nak juga bg penghargaan atas masa yg depa luangkan , tanpa pengomen tegar ni , tk de ilham nak menulis ..

  13. ^
    |
    |
    |
    ahak bile erk nk msuk dlm list haha…

  14. hihi tersenarai jugak ummi. InsyaAllah kalau tak ke mana2, singgahlah ummi kat blog bee ni setiap hari.

  15. wah…tak sangka nama saya terselit. Blog puanbee ni ramai peminat, bukan senang tu nak masuk senarai. :)

  16. hari2 mau jengah sini.. tapi kadang2 ada jejak. kadang2 xder.
    😛
    tahniah buat semua peninggal jejak tegar..

    • tinggalah jejak kakngah , sbb saya BW dari situ je , masa kan terhad so sy fikir balas jejak je dah ok .. kalau nk tunggu sy bw betul2 tunggu saya ada bibik ..kehkehkeh

  17. tahniaH pd yg trsenarai……

  18. tak tersenarai sebab zie pun mcm dah jarang komen kat sini kan… ni semua angkara mabuk tengok screen pc… :) lani tak boleh duk lama depan pc, nanti kepala berpusing… hehe..

  19. alamak saya tak termasuk dalam carta la..tiap2 bulan akan ada free banner tu ke kak?

  20. adehhh, nama saya x tersenarai pon

  21. Terima kasih tuan tanah. Tidak sangka nama ada terselit. :-)

  22. rajin benar depa ni semua ye..

  23. mak aihh terkembang plk idung separa mancung ni .. hahahh .. lawak aje derr ..

    thanx bee utk backlinks & p’hargaan ni .. xsangka leh jadi top commentator pulok … tunggu nis buat banner baru la yek .. :)

  24. mereka memang rajin komen..tahniah buat mereka..tabik spring kat denaihati..walaupun dia blogger otai tapi dia rajin singgah ke blog org lain memberi komen.. :)

  25. alah..tak dpt jd top commentator blog kak bee la..

  26. Tahniah utk semua

  27. uit..best betul dapat iklan kat blog akak..hehe…

  28. saya ni pun silent jugak..kadang2 tu tak reti nk mengkomen…kelemahan diri

  29. bile la plak nak masuk dalam list ni.. aduh

  30. “hehe..akak ni busy manjang tu yg kdg2 masuk cepat2 keluar pun cepat2..hahaha..”

  31. Wahhh!! bestnyer.. Tahniah buat semua :)

  32. Bagus komen banyak2 nie .. =)

  33. xpandai nk membebel di blog org..suka jd silent reader.. 😉

  34. Hebat betul mereka ni…. Tahniah! Tak terkejar! 😀

  35. komen jangan tak komen bee

Trackbacks

  1. […] adalah senarai top comentator di blog puanbee.com untuk bulan januari 2012 , memandangkan banner iklan di sidebar untuk tukang komen hangat ni baru je tamat pada 15 march so […]

Speak Your Mind

*