Feb
2012

Top Ten Commentators Jan2012

Pertama kali ..maaf lambat bebenor nak umumkan kawan terhangat ni , last buat segmen kawan terhangat bulan 10 2011 kelmarin , lepas tu cuti sekolah sibuk sikit kan dengan contest Denaihati so dah lama juga nak buat senarai kawan terhangat ni , memang hajat nak buat setiap bulan ..tengok lah widget senarai top komen bulan satu ni pun saya tak update lagi, teruk betul.. apalah yang sibuk sangat yekk..

top ten januari 2012

Terima kasih pada semua top ten yang rajin komen disini , dan juga tak lupa pembaca blog puanbee secara silent tu, saya hargai sangat korang , cuma jangan lah selalu silent tinggal lah jejak sikit , ada masa boleh terjah blog korang pulak ..Insyallah ..

  1. Ummie hanie
  2. Akubiomed
  3. Puankutu
  4. Denaihati
  5. Yanmieonline
  6. Kimmie
  7. Salamborneo
  8. Apaajenews
  9. KLCitizen
  10. Ibu-Mifzal

Seperti biasa senarai backlink untuk semua yang top di atas ..Dannnnnn .. untuk tahun 2012 ini ada special awards untuk top ten ni , 3 tukang komen tertinggi , diberikan slot banner iklan percuma .. yeahhh .. itu sahaja yang mampu .. nanti saya pergi cari banner korang ekkk..

Terima kasih semua , singgah , baca dan komen di blog yang tak seberapa ni.. semoga korang semua sentiasa aktif dan sucsess dalam penulisan blog ini(Ucapan ala-ala atas pentas dok ?)

Update : Cari banner tak jumpa ,sila beri code banner korang di email saya yekkk ..terima kasih.

75 thoughts on “Top Ten Commentators Jan2012

  1. Pingback: Top Ten Commentators Feb2012 | Puanbeedotcom

  2. Wah gempaq tu dpt backlink dr puanbee. . .huhu

    aku nak bg cadangan ckit ni,bleh x buat mobile version utk blog puan ni,cz aq msuk sni pkai hp,jd lma ckit la nk load. . .

  3. tak tersenarai sebab zie pun mcm dah jarang komen kat sini kan… ni semua angkara mabuk tengok screen pc… :) lani tak boleh duk lama depan pc, nanti kepala berpusing… hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge