Top Ten Commentators Jan2012

Pertama kali ..maaf lambat bebenor nak umumkan kawan terhangat ni , last buat segmen kawan terhangat bulan 10 2011 kelmarin , lepas tu cuti sekolah sibuk sikit kan dengan contest Denaihati so dah lama juga nak buat senarai kawan terhangat ni , memang hajat nak buat setiap bulan ..tengok lah widget senarai top komen bulan satu ni pun saya tak update lagi, teruk betul.. apalah yang sibuk sangat yekk..

top ten januari 2012

Terima kasih pada semua top ten yang rajin komen disini , dan juga tak lupa pembaca blog puanbee secara silent tu, saya hargai sangat korang , cuma jangan lah selalu silent tinggal lah jejak sikit , ada masa boleh terjah blog korang pulak ..Insyallah ..

  1. Ummie hanie
  2. Akubiomed
  3. Puankutu
  4. Denaihati
  5. Yanmieonline
  6. Kimmie
  7. Salamborneo
  8. Apaajenews
  9. KLCitizen
  10. Ibu-Mifzal

Seperti biasa senarai backlink untuk semua yang top di atas ..Dannnnnn .. untuk tahun 2012 ini ada special awards untuk top ten ni , 3 tukang komen tertinggi , diberikan slot banner iklan percuma .. yeahhh .. itu sahaja yang mampu .. nanti saya pergi cari banner korang ekkk..

Terima kasih semua , singgah , baca dan komen di blog yang tak seberapa ni.. semoga korang semua sentiasa aktif dan sucsess dalam penulisan blog ini(Ucapan ala-ala atas pentas dok ?)

Update : Cari banner tak jumpa ,sila beri code banner korang di email saya yekkk ..terima kasih.

75 Comments

  1. titan 15 February 2012 Reply
  2. shraqs 15 February 2012 Reply
  3. puan kutu 15 February 2012 Reply
  4. senses of soul 14 February 2012 Reply
  5. Sya Isya 14 February 2012 Reply
  6. ciksembang 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  7. ciksembang 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  8. ciksembang 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  9. MyKeyPad 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  10. Yus 13 February 2012 Reply
  11. Denaihati 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
      • TopiJerami90 13 February 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  12. madammondoq 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  13. Budak Nakal 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  14. ummiross 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  15. kimmie 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  16. kakngah 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  17. nza 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  18. zie fauzi 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  19. bardboo 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
      • bardboo 13 February 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  20. Juan 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
      • Juan 13 February 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  21. akubiomed 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  22. titan 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
      • bardboo 13 February 2012 Reply
  23. Ummi Hanie 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
      • Ummi Hanie 13 February 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
          • Ummi Hanie 13 February 2012 Reply
            • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply
              • Ummi Hanie 14 February 2012 Reply
                • puanbeeAuthor 14 February 2012 Reply
  24. mrs.yie 12 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  25. syu90 12 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  26. nurmisnan 12 February 2012 Reply
  27. Hazmin Hamudin 12 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  28. lin azlina 12 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  29. muazfaris 12 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 12 February 2012 Reply
  30. pia 12 February 2012 Reply
  31. Myra Jay 12 February 2012 Reply
  32. anastasyea 12 February 2012 Reply
  33. My Blogs Note 12 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  34. anif 12 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  35. apaajanews 12 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.