Top Ten Commentators Feb2012

Ini adalah senarai top comentator di blog puanbee.com untuk bulan januari 2012 , memandangkan banner iklan di sidebar untuk tukang komen hangat ni baru je tamat pada 15 march so lambat lah juga entri ni di publishkan ye .. top 3 teratas akan mendapat satu ruangan banner iklan di sidebar blog saya .

TOP komen feb
Terima kasih TOP komen feb

Seperti biasa , terima kasih di ucapkan kerana memunculkan komen dan huruf-huruf korang disini. :)

  1. Ummiehanie.com  ( juara bulan januari 2012 juga ni :) )
  2. Bardboo.com
  3. Denaihati.com
  4. Akubiomed.com
  5. Zie fauzi
  6. Puankutu.com
  7. Kimmie
  8. Kongsi bersama nora
  9. mdanif.com
  10. earncent.com

Ambik lah backlink sorang satu .. teruskan membaca di puanbee.com ya .. silent reader sana , apa lagi moh le tinggalkan komen2 korang , kalau sudi .tk sudi tak apa .. tak paksa yek …

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. jgn risau, saya akan tersenarai utk bulan ini, hehe

  2. syusah nk lawan top commentator kt sini nih….hehehe

  3. bard asyik tak dapat bukak je blog akak ni..ni bila dapat bukak, kena pulun komen habis2an…jangan marah yer.. =P

  4. thniah kpd top 10..

  5. haha…alamak..cikgu dah mula jauh ni…hehe…nak update blog pun xsempat…adehh….

  6. tahniah kpd semua yg tersenarai…
    sy pun nk masuk list bln 3 ni..target 😉

  7. fuh!!
    ramainya peminat blog ni..
    eheheheee

  8. ada juga namaku terselit dalam 10 orang tu…terima kasih untuk backlinks puanbee.

  9. tahniah kepada top pengomen disini, memang susah nak kejar 😀

  10. alhamdulillah dpt masuk carta..hihi…thanks sudi tepek banner and bg backlink.. =)

  11. Salam,
    Tahniah buat semua top commentator.. :)
    Memang peramah semuanya..

  12. thanx utk backlink dan banner tu bee.. kena tukar title kat sidebar tu, top komen februari 😉

    nah retweet satu kali… hehehe :p

    header tu ada ‘bau’ angin Penang lah 😉

  13. Assalam… wahhh… rajin dorang mengomen ya… huhuhhu

  14. tahniah semua pengomen….

  15. rajin bee buat benda2 gini..akak jarang2 je rajin..kihkih..header baru ek..pergi bercuti ye..patot le lama x nampak bee :)

    • hehe ..pergi bercuti 4 hari jek kak.. rajin tk rajin , itu saja yg boleh bee bagi pada pengomen tegar ..

      walo pun sekadar komen , tp beri impak yg besar

  16. Tahniah pada pengkomen tegar.hehe

  17. tahniah pada pemenang

  18. puan kutu :

    mantop ko hanie..dua bulan berturut2..mmg solutelah..:)

    daku jatuh merudum ditangga ke 6.busy punya pasal..(alasan)

  19. hoho..ada juga. nombor 10 tu memang kacak betul.

  20. Tahniah pada semua, ummi ni makin ketinggalan keretapi sekarang ni bee..

  21. TAHNIAH kpd yg mesra……

  22. ehh….tersenarai la…. hehehe…. terima kasih atas backlinknya… :)

  23. Aduhai nyaris-nyaris top 3. Tanniah kepada yang terpilih.

  24. tahniah buat semua yg rajin beramahmesra di blog bee..

    bila la nama kakyong nak naik ni..

  25. Tahniah pada Top Komen :)

  26. dah tak ada dalam senarai… huhu

  27. sayalah antara salah seorang silent reader itu..hihi…pandai baca tapi tak pandai nak memberi komen..kelemahanku…

  28. Alhamdulillah.. Saya tersenarai! 😀

  29. Wahhhh.. tak sangka plak masuk top 10.. hik3.. thanks bee..

    Dah balik dari Penang ker Bee?? Ada jajan tak untuk kiter.. hik3

  30. Tahniah kepada semua yang rajin bagi komen .. ^__^

Speak Your Mind

*