Top Ten Commentators Feb2012

Ini adalah senarai top comentator di blog puanbee.com untuk bulan januari 2012 , memandangkan banner iklan di sidebar untuk tukang komen hangat ni baru je tamat pada 15 march so lambat lah juga entri ni di publishkan ye .. top 3 teratas akan mendapat satu ruangan banner iklan di sidebar blog saya .

TOP komen feb
Terima kasih TOP komen feb

Seperti biasa , terima kasih di ucapkan kerana memunculkan komen dan huruf-huruf korang disini. :)

  1. Ummiehanie.comĀ  ( juara bulan januari 2012 juga ni :) )
  2. Bardboo.com
  3. Denaihati.com
  4. Akubiomed.com
  5. Zie fauzi
  6. Puankutu.com
  7. Kimmie
  8. Kongsi bersama nora
  9. mdanif.com
  10. earncent.com

Ambik lah backlink sorang satu .. teruskan membaca di puanbee.com ya .. silent reader sana , apa lagi moh le tinggalkan komen2 korang , kalau sudi .tk sudi tak apa .. tak paksa yek …

 

Comments

  1. jgn risau, saya akan tersenarai utk bulan ini, hehe
    Juan recently posted..Download Movie Filem Bunohan 2012 DVDrip MediafireMy Profile

  2. syusah nk lawan top commentator kt sini nih….hehehe
    Yas recently posted..KISAH ANAK DERHAKA?My Profile

  3. bard asyik tak dapat bukak je blog akak ni..ni bila dapat bukak, kena pulun komen habis2an…jangan marah yer.. =P
    bardboo recently posted..Prestasi Blog Bardboo Sejak Berpindah ke WordPressMy Profile

  4. thniah kpd top 10..
    syu90 recently posted..Dapatkan Exclusive Ford Merchandise and Goodies PERCUMAMy Profile

  5. haha…alamak..cikgu dah mula jauh ni…hehe…nak update blog pun xsempat…adehh….
    dzuandiey recently posted..cukai perkhidmatan prabayar telefon 6% bakal dikuatkuasakan Julai ini?My Profile

  6. tahniah kpd semua yg tersenarai…
    sy pun nk masuk list bln 3 ni..target ;)
    Adibah recently posted..Persiapan Melancong ke VietnamMy Profile

  7. fuh!!
    ramainya peminat blog ni..
    eheheheee
    mie recently posted.."The Equator" Sebiru Air Di LautanMy Profile

  8. ada juga namaku terselit dalam 10 orang tu…terima kasih untuk backlinks puanbee.
    kimmie recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

  9. tahniah kepada top pengomen disini, memang susah nak kejar :D
    kimmie recently posted..Wordless Wednesday 20 – Cukup tak niMy Profile

  10. alhamdulillah dpt masuk carta..hihi…thanks sudi tepek banner and bg backlink.. =)
    bardboo recently posted..Nasi Limau oh Nasi Limau!My Profile

  11. Salam,
    Tahniah buat semua top commentator.. :)
    Memang peramah semuanya..
    Jomtonton recently posted..Aura Lelaki Kacak Ustaz Don DaniyalMy Profile

  12. thanx utk backlink dan banner tu bee.. kena tukar title kat sidebar tu, top komen februari ;)

    nah retweet satu kali… hehehe :p

    header tu ada ‘bau’ angin Penang lah ;)
    Ummi Hanie recently posted..Gambar Lisa Surihani, Wardina dan Heliza Helmi sebagai duta produk GarnierMy Profile

  13. Assalam… wahhh… rajin dorang mengomen ya… huhuhhu
    Budak Lanun recently posted..Live Streaming Europa League 16 Mac 2012 | Manchester United Vs Athletic BilbaoMy Profile

  14. tahniah semua pengomen….
    kakngah recently posted..Mummy Saya Mau Kurus Seperti Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  15. rajin bee buat benda2 gini..akak jarang2 je rajin..kihkih..header baru ek..pergi bercuti ye..patot le lama x nampak bee :)
    mrs.yie recently posted..LELAKI KACAKMy Profile

  16. Tahniah pada pengkomen tegar.hehe
    budakserius recently posted..Gambar Scha Al Yahya Meperagakan Busana PengantinMy Profile

  17. tahniah pada pemenang
    Juan recently posted..Lawak Ke Der (2012) – Nabil Sebagai Pengacara dan Pembuka AcaraMy Profile

  18. puan kutu :

    mantop ko hanie..dua bulan berturut2..mmg solutelah..:)

    daku jatuh merudum ditangga ke 6.busy punya pasal..(alasan)
    puan kutu recently posted..Kempen LagiMy Profile

  19. hoho..ada juga. nombor 10 tu memang kacak betul.
    titan recently posted..Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

  20. Tahniah pada semua, ummi ni makin ketinggalan keretapi sekarang ni bee..
    ummiross recently posted..KUCING PUN NAK BAWAK BALIKMy Profile

  21. TAHNIAH kpd yg mesra……

  22. ehh….tersenarai la…. hehehe…. terima kasih atas backlinknya… :)
    zie fauzi recently posted..Tanda-tanda Awal Kehamilan | Pengalaman SendiriMy Profile

  23. Aduhai nyaris-nyaris top 3. Tanniah kepada yang terpilih.
    akubiomed recently posted..Video promo Proton P3-21AMy Profile

  24. tahniah buat semua yg rajin beramahmesra di blog bee..

    bila la nama kakyong nak naik ni..
    kakyong recently posted..Blog yang di’tinggal’ di beri BE… blog ini bila lagi..My Profile

  25. Tahniah pada Top Komen :)
    Myra Jay recently posted..Cabutan Kali ke 2 – Vote BONIAMy Profile

  26. dah tak ada dalam senarai… huhu
    cmratu recently posted..My Pinky MomentsMy Profile

  27. sayalah antara salah seorang silent reader itu..hihi…pandai baca tapi tak pandai nak memberi komen..kelemahanku…
    lin azlina recently posted..Trafik Paling Tinggi Sepanjang BerbloggingMy Profile

  28. Alhamdulillah.. Saya tersenarai! :D
    anif recently posted..Berblog Secara Serius? Perlu Ada Program Khusus Menghargai Pengunjung!My Profile

  29. Wahhhh.. tak sangka plak masuk top 10.. hik3.. thanks bee..

    Dah balik dari Penang ker Bee?? Ada jajan tak untuk kiter.. hik3
    nurmisnan recently posted..Cokelat Royce free liqour dan superbMy Profile

  30. Tahniah kepada semua yang rajin bagi komen .. ^__^
    anastasyea recently posted..Video & Lirik Lagu Kosong Najwa LatifMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: