TOP komen feb

Top Ten Commentators Feb2012

Ini adalah senarai top comentator di blog puanbee.com untuk bulan januari 2012 , memandangkan banner iklan di sidebar untuk tukang komen hangat ni baru je tamat pada 15 march so lambat lah juga entri ni di publishkan ye .. top 3 teratas akan mendapat satu ruangan banner iklan di sidebar blog saya .

TOP komen feb
Terima kasih TOP komen feb

Seperti biasa , terima kasih di ucapkan kerana memunculkan komen dan huruf-huruf korang disini. :)

  1. Ummiehanie.com  ( juara bulan januari 2012 juga ni :) )
  2. Bardboo.com
  3. Denaihati.com
  4. Akubiomed.com
  5. Zie fauzi
  6. Puankutu.com
  7. Kimmie
  8. Kongsi bersama nora
  9. mdanif.com
  10. earncent.com

Ambik lah backlink sorang satu .. teruskan membaca di puanbee.com ya .. silent reader sana , apa lagi moh le tinggalkan komen2 korang , kalau sudi .tk sudi tak apa .. tak paksa yek …

 

41 total views, 4 views today

57 thoughts on “Top Ten Commentators Feb2012

  1. thanx utk backlink dan banner tu bee.. kena tukar title kat sidebar tu, top komen februari 😉

    nah retweet satu kali… hehehe :p

    header tu ada ‘bau’ angin Penang lah 😉

    1. hehe ..pergi bercuti 4 hari jek kak.. rajin tk rajin , itu saja yg boleh bee bagi pada pengomen tegar ..

      walo pun sekadar komen , tp beri impak yg besar

  2. mantop ko hanie..dua bulan berturut2..mmg solutelah..:)

    daku jatuh merudum ditangga ke 6.busy punya pasal..(alasan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>