Top Ten Commentators Feb2012

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ini adalah senarai top comentator di blog puanbee.com untuk bulan januari 2012 , memandangkan banner iklan di sidebar untuk tukang komen hangat ni baru je tamat pada 15 march so lambat lah juga entri ni di publishkan ye .. top 3 teratas akan mendapat satu ruangan banner iklan di sidebar blog saya .

TOP komen feb
Terima kasih TOP komen feb

Seperti biasa , terima kasih di ucapkan kerana memunculkan komen dan huruf-huruf korang disini. 🙂

  1. Ummiehanie.com  ( juara bulan januari 2012 juga ni 🙂 )
  2. Bardboo.com
  3. Denaihati.com
  4. Akubiomed.com
  5. Zie fauzi
  6. Puankutu.com
  7. Kimmie
  8. Kongsi bersama nora
  9. mdanif.com
  10. earncent.com

Ambik lah backlink sorang satu .. teruskan membaca di puanbee.com ya .. silent reader sana , apa lagi moh le tinggalkan komen2 korang , kalau sudi .tk sudi tak apa .. tak paksa yek …

 

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

57 thoughts

  1. bard asyik tak dapat bukak je blog akak ni..ni bila dapat bukak, kena pulun komen habis2an…jangan marah yer.. =P

  2. thanx utk backlink dan banner tu bee.. kena tukar title kat sidebar tu, top komen februari 😉

    nah retweet satu kali… hehehe :p

    header tu ada ‘bau’ angin Penang lah 😉

  3. rajin bee buat benda2 gini..akak jarang2 je rajin..kihkih..header baru ek..pergi bercuti ye..patot le lama x nampak bee 🙂

    1. hehe ..pergi bercuti 4 hari jek kak.. rajin tk rajin , itu saja yg boleh bee bagi pada pengomen tegar ..

      walo pun sekadar komen , tp beri impak yg besar

  4. mantop ko hanie..dua bulan berturut2..mmg solutelah..:)

    daku jatuh merudum ditangga ke 6.busy punya pasal..(alasan)

  5. sayalah antara salah seorang silent reader itu..hihi…pandai baca tapi tak pandai nak memberi komen..kelemahanku…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *