Top Ten Comentators Mac2012

Salam , ini adalah senarai Top Ten komen bagi bulan Mac 2012 , lambatnya publish kan , bulan depan insyallah publish entri ni tepat pada waktunya. Kalau bulan-bulan sebelum ni tukang komen paling hangat dapat banner , tapi kali ni saya letak link saja lah , lagi senang saya nak tengok bila blog korang di updatekan nanti ye..

Terima kasih kerana meluangkan masa membaca disini.Rasa nak pakai plugin rewards tu lah , lagi senang nak tengok carta siapa-siapa yang rajin tweet dan like kot. Ermm ..tengoklah nanti macam mana.

top comentor mac 2012

  1. Ummie Hanie  (juara 3 bulan berturut-turut 🙂 )
  2. dzuandiey
  3. bardboo (bulan lepas tangga ke-2)
  4. juan
  5. akubiomed
  6. puan kutu
  7. yanmie
  8. nurmisman
  9. budak serius
  10. titan

Ambik lagi backlink , terima kasih semua … tak lupa juga pembaca senyap atau pembaca yang dtg dr google search 🙂 Allhamdulillah memang hadiah iPhone4s sudah .

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

38 thoughts on “Top Ten Comentators Mac2012

  1. thanks kak…bulan ni bard ketinggalan dalam carta la nampaknya..sebab dah dua minggu kot tak aktfi berblogwalking dan komen2…huhu..

  2. Tahniah kpd Top Commentator..nnti dpt hadiah iPhone 4S drp PB..ahaks~ 😉

    **Dh survey2 ke gadjet idaman? Tgk pics kat FB DH mcm dia dh beli jer kat Kemboja..import tuh.. 😉

    1. Ahaks.. bagi eiz punya fon jek lah ye …

      *** a’ah DH belikan jek , sy tk pandai bab nak membeli ni , plus malas nak survey2 hehehe … nasib DH beli putih ..

  3. macam mana fungsi plugin tu bee? tahniah kepada yg rajin komen tu..akak ni susah sikit nak ambik masa komen kat blog orang sejak menulis novel..kalau sebelum menulis novel dulu, rajin sungguh komen2 ni..haha.. 🙂

  4. yeayy…masuk carta juga…walaupun kalah 3 mata…haipp…tak akan ku duduk saja lepas ni..grrrr…muahahaha…(kejam sikit2)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *