Top Ten Comentators Mac2012

Share

Salam , ini adalah senarai Top Ten komen bagi bulan Mac 2012 , lambatnya publish kan , bulan depan insyallah publish entri ni tepat pada waktunya. Kalau bulan-bulan sebelum ni tukang komen paling hangat dapat banner , tapi kali ni saya letak link saja lah , lagi senang saya nak tengok bila blog korang di updatekan nanti ye..

Terima kasih kerana meluangkan masa membaca disini.Rasa nak pakai plugin rewards tu lah , lagi senang nak tengok carta siapa-siapa yang rajin tweet dan like kot. Ermm ..tengoklah nanti macam mana.

top comentor mac 2012

  1. Ummie Hanie  (juara 3 bulan berturut-turut 🙂 )
  2. dzuandiey
  3. bardboo (bulan lepas tangga ke-2)
  4. juan
  5. akubiomed
  6. puan kutu
  7. yanmie
  8. nurmisman
  9. budak serius
  10. titan

Ambik lagi backlink , terima kasih semua … tak lupa juga pembaca senyap atau pembaca yang dtg dr google search 🙂 Allhamdulillah memang hadiah iPhone4s sudah .

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

38 Comments:

  1. Pingback: Top Dan Hangat Di Bulan April 2012 | Puanbee.Com

  2. hmmm…kak sya dh hilang terus dari senarai….skrg ni sekadar jalan2 baca entry je…

  3. thanks kak…bulan ni bard ketinggalan dalam carta la nampaknya..sebab dah dua minggu kot tak aktfi berblogwalking dan komen2…huhu..

  4. Tahniah kpd Top Commentator..nnti dpt hadiah iPhone 4S drp PB..ahaks~ 😉

    **Dh survey2 ke gadjet idaman? Tgk pics kat FB DH mcm dia dh beli jer kat Kemboja..import tuh.. 😉

    • Ahaks.. bagi eiz punya fon jek lah ye …

      *** a’ah DH belikan jek , sy tk pandai bab nak membeli ni , plus malas nak survey2 hehehe … nasib DH beli putih ..

  5. Tahniah buat Top Komen 🙂

  6. nmpk sgt kuat mmbebel ye nis ni kat sini 😛

  7. wah, terima kasih puan bee

  8. oh sori takde dalam list.. lepas ni kena rajin lagi melepak kat sini.

  9. tahniah top comentator, terutamanya ummie hanie menjadi comentator terbanyak dan hat-trick pulak.

  10. macam mana fungsi plugin tu bee? tahniah kepada yg rajin komen tu..akak ni susah sikit nak ambik masa komen kat blog orang sejak menulis novel..kalau sebelum menulis novel dulu, rajin sungguh komen2 ni..haha.. 🙂

  11. pinjam iphone. seminggu je ekk..

  12. Wah!!! Tahniah! Tahniah!

  13. wahh..tahniah kepada top komentor..kene kejar neyh..hehe

  14. yeayy…masuk carta juga…walaupun kalah 3 mata…haipp…tak akan ku duduk saja lepas ni..grrrr…muahahaha…(kejam sikit2)..

  15. ehh igtkan kutu dh tk masuk carta.masih dlm carta ye wpun agak corot kedudukannya.Alhamdulillah..hehe

  16. alamak!!
    xtersenarai pula..
    nak kena kerap melawat blog ni la lps ni..
    eheheee

  17. tahniah.. rezki baik tu 🙂

  18. tahniah..
    blh cube lain kali ni 🙂

  19. saya dah lama tak komen pbee…..kurang ada masa terluang

  20. Salam Puan Bee, Tahniah yea!

  21. Tahniah sekali lagi Bee.. Rezeki dari Allah tuh..
    Skrg boleh pasang 2 nombor dah.. sonang nak hubung. hik3

  22. Harap blog pictb dapat masuk rangking Top Ten Comentators puanbee.com.InsyaAllah. Ke guane puanbee????Haha

  23. Tanniah kepada top komentator. Saya masih jauh lagi untuk menakluki carta dekat blog Puan Bee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *