Top Ten Comentators Mac2012

Salam , ini adalah senarai Top Ten komen bagi bulan Mac 2012 , lambatnya publish kan , bulan depan insyallah publish entri ni tepat pada waktunya. Kalau bulan-bulan sebelum ni tukang komen paling hangat dapat banner , tapi kali ni saya letak link saja lah , lagi senang saya nak tengok bila blog korang di updatekan nanti ye..

Terima kasih kerana meluangkan masa membaca disini.Rasa nak pakai plugin rewards tu lah , lagi senang nak tengok carta siapa-siapa yang rajin tweet dan like kot. Ermm ..tengoklah nanti macam mana.

top comentor mac 2012

  1. Ummie Hanie  (juara 3 bulan berturut-turut 🙂 )
  2. dzuandiey
  3. bardboo (bulan lepas tangga ke-2)
  4. juan
  5. akubiomed
  6. puan kutu
  7. yanmie
  8. nurmisman
  9. budak serius
  10. titan

Ambik lagi backlink , terima kasih semua … tak lupa juga pembaca senyap atau pembaca yang dtg dr google search 🙂 Allhamdulillah memang hadiah iPhone4s sudah .

38 Comments

  1. syamila 30 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 30 April 2012 Reply
  2. bardboo 21 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 21 April 2012 Reply
  3. UpProfits 19 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 19 April 2012 Reply
  4. Myra Jay 17 April 2012 Reply
  5. Ummi Hanie 17 April 2012 Reply
  6. Juan 17 April 2012 Reply
  7. muazfaris 17 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 17 April 2012 Reply
  8. Denaihati 16 April 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 17 April 2012 Reply
    • Ummi Hanie 17 April 2012 Reply
  9. mrs.yie 16 April 2012 Reply
  10. titan 16 April 2012 Reply
    • dzuandiey 16 April 2012 Reply
    • chii 17 April 2012 Reply
  11. Mama adam 16 April 2012 Reply
  12. akhiyy 16 April 2012 Reply
  13. dzuandiey 16 April 2012 Reply
  14. puan kutu 16 April 2012 Reply
    • dzuandiey 16 April 2012 Reply
  15. mie 16 April 2012 Reply
    • dzuandiey 16 April 2012 Reply
  16. rahman 16 April 2012 Reply
    • dzuandiey 16 April 2012 Reply
  17. Terbelog 16 April 2012 Reply
    • dzuandiey 16 April 2012 Reply
  18. hafizal 16 April 2012 Reply
  19. Azie 16 April 2012 Reply
  20. nurmisnan 16 April 2012 Reply
  21. Hafizul 16 April 2012 Reply
  22. akubiomed 16 April 2012 Reply
    • dzuandiey 16 April 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.