Top Ten Comentators Mac2012

Salam , ini adalah senarai Top Ten komen bagi bulan Mac 2012 , lambatnya publish kan , bulan depan insyallah publish entri ni tepat pada waktunya. Kalau bulan-bulan sebelum ni tukang komen paling hangat dapat banner , tapi kali ni saya letak link saja lah , lagi senang saya nak tengok bila blog korang di updatekan nanti ye..

Terima kasih kerana meluangkan masa membaca disini.Rasa nak pakai plugin rewards tu lah , lagi senang nak tengok carta siapa-siapa yang rajin tweet dan like kot. Ermm ..tengoklah nanti macam mana.

top comentor mac 2012

  1. Ummie Hanie Β (juara 3 bulan berturut-turut πŸ™‚ )
  2. dzuandiey
  3. bardboo (bulan lepas tangga ke-2)
  4. juan
  5. akubiomed
  6. puan kutu
  7. yanmie
  8. nurmisman
  9. budak serius
  10. titan

Ambik lagi backlink , terima kasih semua … tak lupa juga pembaca senyap atau pembaca yang dtg dr google search πŸ™‚ Allhamdulillah memang hadiah iPhone4s sudah .

Comments

  1. hmmm…kak sya dh hilang terus dari senarai….skrg ni sekadar jalan2 baca entry je…

  2. thanks kak…bulan ni bard ketinggalan dalam carta la nampaknya..sebab dah dua minggu kot tak aktfi berblogwalking dan komen2…huhu..

  3. UpProfits :

    Tahniah kpd Top Commentator..nnti dpt hadiah iPhone 4S drp PB..ahaks~ πŸ˜‰

    **Dh survey2 ke gadjet idaman? Tgk pics kat FB DH mcm dia dh beli jer kat Kemboja..import tuh.. πŸ˜‰

    • Ahaks.. bagi eiz punya fon jek lah ye …

      *** a’ah DH belikan jek , sy tk pandai bab nak membeli ni , plus malas nak survey2 hehehe … nasib DH beli putih ..

  4. Tahniah buat Top Komen πŸ™‚

  5. nmpk sgt kuat mmbebel ye nis ni kat sini πŸ˜›

  6. wah, terima kasih puan bee

  7. oh sori takde dalam list.. lepas ni kena rajin lagi melepak kat sini.

  8. tahniah top comentator, terutamanya ummie hanie menjadi comentator terbanyak dan hat-trick pulak.

  9. macam mana fungsi plugin tu bee? tahniah kepada yg rajin komen tu..akak ni susah sikit nak ambik masa komen kat blog orang sejak menulis novel..kalau sebelum menulis novel dulu, rajin sungguh komen2 ni..haha.. πŸ™‚

  10. pinjam iphone. seminggu je ekk..

  11. Wah!!! Tahniah! Tahniah!

  12. wahh..tahniah kepada top komentor..kene kejar neyh..hehe

  13. dzuandiey :

    yeayy…masuk carta juga…walaupun kalah 3 mata…haipp…tak akan ku duduk saja lepas ni..grrrr…muahahaha…(kejam sikit2)..

  14. puan kutu :

    ehh igtkan kutu dh tk masuk carta.masih dlm carta ye wpun agak corot kedudukannya.Alhamdulillah..hehe

  15. alamak!!
    xtersenarai pula..
    nak kena kerap melawat blog ni la lps ni..
    eheheee

    • dzuandiey :

      lepas ni kerap la jenguk2 PB..haha…info menarik..tambah2 bab resipi unik tu kan.. πŸ™‚

  16. tahniah.. rezki baik tu πŸ™‚

  17. tahniah..
    blh cube lain kali ni πŸ™‚

  18. saya dah lama tak komen pbee…..kurang ada masa terluang

  19. Salam Puan Bee, Tahniah yea!

  20. Tahniah sekali lagi Bee.. Rezeki dari Allah tuh..
    Skrg boleh pasang 2 nombor dah.. sonang nak hubung. hik3

  21. Harap blog pictb dapat masuk rangking Top Ten Comentators puanbee.com.InsyaAllah. Ke guane puanbee????Haha

  22. Tanniah kepada top komentator. Saya masih jauh lagi untuk menakluki carta dekat blog Puan Bee.

Trackbacks

  1. […] Carta Top & Hangat bulan Mac 2012 disini […]

Speak Your Mind

*