Jun
2012

Top Komentator & Top Refferal Mei 2012

Mengambil masa yang agak lama. Waduh kok sibuk bangat .. bukan sibuk apa pun “cuma agak kelam kabut ,sebab tak pandai urus masa ” saya kira. Biasa didalam blog saya ada ada post katogeri TOP Comentator  tiap-tiap bulan kan ? so kali ni saya nak selitakn top refferal juga. Memang ada top refferal , sambil-sambil tengok .. hampir terkejut … sebab refferal datang dari blog berbeza. Ini senarai top dan hangat bulan april , tengoklah ..

Top dan hangat di bulan Mei

rewards blogger

Hafizul   sehingga kini memecah rekod 91 komen ? wo wo wo .. disusuli pula dengan Akubiomed sebanyak 62 mata. Dan calon ke tiga pula jatuh kepada Denaihati seterusnya disusuli dengan Jebeng Otai  yang berjaya memungut 42 mata dan disusuli seri oleh juara bertahan , tapi tak bertahan dah Umie Hanie  juga 42 mata. Top 5 bulan mei telah di ketahui.

Apa dah jadi ? mesti mak – mak semua sibuk bangat macam saya sampai tak sempat nak komen-komen. Kaum adam memang bijak menambah mata dalam memperkukuhkan kedudukan di mata search engine. Walau apa pun , saya berterima kasih dan tahniah di ucapkan kepada semua.

Top Refferal mei

  1. Ariffshah.com
  2. Denaihati.com
  3. Jebengotai.com
  4. Rafinamimi.com – ada novel baru :)
  5. Infonewbie.com

Nota kaki : bulan ni hanya 5 backlink untuk setiap kategori. Tak sangka Arrifshah menjadi top refferal pada blog saya.Terima kasih banyak buat semua yang meyokong blog puanbee.com . Line internet di rumah saya macam tutttt je , geram betul semua blog susah nak buka termasuk blog saya.

 

33 thoughts on “Top Komentator & Top Refferal Mei 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge