Top Komentator & Top Refferal Mei 2012

Mengambil masa yang agak lama. Waduh kok sibuk bangat .. bukan sibuk apa pun “cuma agak kelam kabut ,sebab tak pandai urus masa ” saya kira. Biasa didalam blog saya ada ada post katogeri TOP Comentator  tiap-tiap bulan kan ? so kali ni saya nak selitakn top refferal juga. Memang ada top refferal , sambil-sambil tengok .. hampir terkejut … sebab refferal datang dari blog berbeza. Ini senarai top dan hangat bulan april , tengoklah ..

Top dan hangat di bulan Mei

rewards blogger

Hafizul   sehingga kini memecah rekod 91 komen ? wo wo wo .. disusuli pula dengan Akubiomed sebanyak 62 mata. Dan calon ke tiga pula jatuh kepada Denaihati seterusnya disusuli dengan Jebeng Otai  yang berjaya memungut 42 mata dan disusuli seri oleh juara bertahan , tapi tak bertahan dah Umie Hanie  juga 42 mata. Top 5 bulan mei telah di ketahui.

Apa dah jadi ? mesti mak – mak semua sibuk bangat macam saya sampai tak sempat nak komen-komen. Kaum adam memang bijak menambah mata dalam memperkukuhkan kedudukan di mata search engine. Walau apa pun , saya berterima kasih dan tahniah di ucapkan kepada semua.

Top Refferal mei

  1. Ariffshah.com
  2. Denaihati.com
  3. Jebengotai.com
  4. Rafinamimi.com – ada novel baru :)
  5. Infonewbie.com

Nota kaki : bulan ni hanya 5 backlink untuk setiap kategori. Tak sangka Arrifshah menjadi top refferal pada blog saya.Terima kasih banyak buat semua yang meyokong blog puanbee.com . Line internet di rumah saya macam tutttt je , geram betul semua blog susah nak buka termasuk blog saya.

 

Comments

  1. eh2 baru perasan no 5 bawah tuh, sebab fesyenista babykiko kot..
    eiela recently posted..Sayur Campur Pembuka SeleraMy Profile

  2. alhamdulillah, ada no juga…hee. tahniah untuk semua pengomen2.
    Denaihati recently posted..Euro 2012 Juara pilihan Lelaki KacakMy Profile

  3. Wahh terima kasih puanbee…rasa dihargai jer…
    Hafizul recently posted..Demam Contest Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  4. Tahniah la kepada yang menang tu. Dapat backlink free ke blog diaorang. Trafik sure naik. Nak join boleh?
    halim recently posted..Review: Stiforp-Profits Di MalaysiaMy Profile

  5. bestnya dapat top commentator ni. dapat free backlink ke blog. Trafik pun mesti naik punya. syoklah. boleh ke saya join?
    halim recently posted..Review: Stiforp-Profits Di MalaysiaMy Profile

  6. Cik Puan Bee dah ada follower tetap. Ramai yang setia membaca blog Cik Puan Bee.
    daddydee recently posted..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  7. beruntug nye dorang. ..
    x jenuh tangan komen ker.. . hehehe. ..
    :)
    MDHAFiZ.NET recently posted..Malaysia Vs South Korea (AFC U-22 Championship 2013 Qualifiers)My Profile

  8. fuh..rajin betul mereka ni semua ye.
    ohcikgu recently posted..Sejarah Pembinaan dan Penciptaan KaabahMy Profile

  9. Moga suatu saat bisa tersenarai disini juga.
    Bang Iwan recently posted..Alan Turing : Bapak Imu Komputer Modern di Logo Google Hari IniMy Profile

  10. no3 top referer ker?..mcm x percaya lak..huhu
    Jebeng Otai™ recently posted..Google Snippets : Tweak Thesis TeaserMy Profile

  11. tahniah semua trmasuk utk diri sndiri… time kacih bee ;)

    kaum adam skrg ni rajin mengomen kan?
    Ummi Hanie recently posted..Si Peramah di bulan Mei ’12My Profile

  12. tahniah..rajin kome komen ya.. :)
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Result Exam Semester 3My Profile

  13. tahniah, ummi dah slow macam kura-kura, tak terkejar!
    ummiross recently posted..KOLEKSI TERKINI BATIK SARONG SARAWAK 1My Profile

  14. Sempat juga menyelit dekat blog Puan Bee. :-)
    akubiomed recently posted..Abang Ensem di Mata AkuMy Profile

  15. uik? akak pun ada? hehe :)
    mrs.yie recently posted..MENGHARAP SISA KASIHMU – BAB 3My Profile

  16. woho..mantap!
    azman recently posted..Happy Birthday – AmeliaMy Profile

  17. sory kak… saya dah jarang komen kt sini kn… :(
    taufiq arifin recently posted..BEREHAT SEKEJAP DARI DUNIA BLOGMy Profile

  18. diorang memang hebat :)
    puanbee recently posted..Top Komentator & Top Refferal Mei 2012My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: