Top Komentator & Top Refferal Mei 2012

Mengambil masa yang agak lama. Waduh kok sibuk bangat .. bukan sibuk apa pun “cuma agak kelam kabut ,sebab tak pandai urus masa ” saya kira. Biasa didalam blog saya ada ada post katogeri TOP Comentator  tiap-tiap bulan kan ? so kali ni saya nak selitakn top refferal juga. Memang ada top refferal , sambil-sambil tengok .. hampir terkejut … sebab refferal datang dari blog berbeza. Ini senarai top dan hangat bulan april , tengoklah ..

Top dan hangat di bulan Mei

rewards blogger

Hafizul   sehingga kini memecah rekod 91 komen ? wo wo wo .. disusuli pula dengan Akubiomed sebanyak 62 mata. Dan calon ke tiga pula jatuh kepada Denaihati seterusnya disusuli dengan Jebeng Otai  yang berjaya memungut 42 mata dan disusuli seri oleh juara bertahan , tapi tak bertahan dah Umie Hanie  juga 42 mata. Top 5 bulan mei telah di ketahui.

Apa dah jadi ? mesti mak – mak semua sibuk bangat macam saya sampai tak sempat nak komen-komen. Kaum adam memang bijak menambah mata dalam memperkukuhkan kedudukan di mata search engine. Walau apa pun , saya berterima kasih dan tahniah di ucapkan kepada semua.

Top Refferal mei

  1. Ariffshah.com
  2. Denaihati.com
  3. Jebengotai.com
  4. Rafinamimi.com – ada novel baru :)
  5. Infonewbie.com

Nota kaki : bulan ni hanya 5 backlink untuk setiap kategori. Tak sangka Arrifshah menjadi top refferal pada blog saya.Terima kasih banyak buat semua yang meyokong blog puanbee.com . Line internet di rumah saya macam tutttt je , geram betul semua blog susah nak buka termasuk blog saya.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. eh2 baru perasan no 5 bawah tuh, sebab fesyenista babykiko kot..

  2. alhamdulillah, ada no juga…hee. tahniah untuk semua pengomen2.

  3. Wahh terima kasih puanbee…rasa dihargai jer…

  4. Tahniah la kepada yang menang tu. Dapat backlink free ke blog diaorang. Trafik sure naik. Nak join boleh?

  5. bestnya dapat top commentator ni. dapat free backlink ke blog. Trafik pun mesti naik punya. syoklah. boleh ke saya join?

  6. Cik Puan Bee dah ada follower tetap. Ramai yang setia membaca blog Cik Puan Bee.

  7. beruntug nye dorang. ..
    x jenuh tangan komen ker.. . hehehe. ..
    :)

  8. fuh..rajin betul mereka ni semua ye.

  9. Moga suatu saat bisa tersenarai disini juga.

  10. no3 top referer ker?..mcm x percaya lak..huhu

  11. tahniah semua trmasuk utk diri sndiri… time kacih bee 😉

    kaum adam skrg ni rajin mengomen kan?

  12. tahniah..rajin kome komen ya.. :)

  13. tahniah, ummi dah slow macam kura-kura, tak terkejar!

  14. Sempat juga menyelit dekat blog Puan Bee. :-)

  15. uik? akak pun ada? hehe :)

  16. woho..mantap!

  17. sory kak… saya dah jarang komen kt sini kn… :(

  18. diorang memang hebat :)

  19. wahhhhh hebat…

Speak Your Mind

*