Top Komentator & Top Refferal Mei 2012

Mengambil masa yang agak lama. Waduh kok sibuk bangat .. bukan sibuk apa pun “cuma agak kelam kabut ,sebab tak pandai urus masa ” saya kira. Biasa didalam blog saya ada ada post katogeri TOP Comentator  tiap-tiap bulan kan ? so kali ni saya nak selitakn top refferal juga. Memang ada top refferal , sambil-sambil tengok .. hampir terkejut … sebab refferal datang dari blog berbeza. Ini senarai top dan hangat bulan april , tengoklah ..

Top dan hangat di bulan Mei

rewards blogger

Hafizul   sehingga kini memecah rekod 91 komen ? wo wo wo .. disusuli pula dengan Akubiomed sebanyak 62 mata. Dan calon ke tiga pula jatuh kepada Denaihati seterusnya disusuli dengan Jebeng Otai  yang berjaya memungut 42 mata dan disusuli seri oleh juara bertahan , tapi tak bertahan dah Umie Hanie  juga 42 mata. Top 5 bulan mei telah di ketahui.

Apa dah jadi ? mesti mak – mak semua sibuk bangat macam saya sampai tak sempat nak komen-komen. Kaum adam memang bijak menambah mata dalam memperkukuhkan kedudukan di mata search engine. Walau apa pun , saya berterima kasih dan tahniah di ucapkan kepada semua.

Top Refferal mei

  1. Ariffshah.com
  2. Denaihati.com
  3. Jebengotai.com
  4. Rafinamimi.com – ada novel baru 🙂
  5. Infonewbie.com

Nota kaki : bulan ni hanya 5 backlink untuk setiap kategori. Tak sangka Arrifshah menjadi top refferal pada blog saya.Terima kasih banyak buat semua yang meyokong blog puanbee.com . Line internet di rumah saya macam tutttt je , geram betul semua blog susah nak buka termasuk blog saya.

 

33 Comments

  1. eiela 24 June 2012 Reply
  2. Denaihati 24 June 2012 Reply
  3. Hafizul 24 June 2012 Reply
  4. halim 23 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 23 June 2012 Reply
      • halim 23 June 2012 Reply
  5. halim 23 June 2012 Reply
  6. daddydee 23 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 23 June 2012 Reply
  7. MDHAFiZ.NET 23 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 23 June 2012 Reply
      • MDHAFiZ.NET 23 June 2012 Reply
  8. ohcikgu 23 June 2012 Reply
  9. Bang Iwan 23 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 23 June 2012 Reply
      • Bang Iwan 27 June 2012 Reply
        • Bang Iwan 27 June 2012 Reply
          • Bang Iwan 27 June 2012 Reply
          • puanbeeAuthor 27 June 2012 Reply
  10. Jebeng Otai™ 22 June 2012 Reply
  11. Ummi Hanie 22 June 2012 Reply
  12. Ibu Mifzal Arsyad 22 June 2012 Reply
  13. ummiross 22 June 2012 Reply
  14. akubiomed 22 June 2012 Reply
  15. mrs.yie 22 June 2012 Reply
  16. azman 22 June 2012 Reply
  17. taufiq arifin 22 June 2012 Reply
  18. puanbeeAuthor 22 June 2012 Reply
  19. mia liana 22 June 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.