Top Dan Hangat Di Bulan April 2012

Wow .. bulan yang super sibuk , dengan matlamat baru , dengan bisnes baru , dengan cara hidup yang perlu di selaraskan semula , dengan kerja rumah , anak-anak , blog dan bisnes , kadang-kadang saya rasa tak nak buat semua kerja , tapi bila difikirkan semula keburukkannya , maka saya gagahkan diri untuk lebih cergas sambil berdoa ALLAH tolong saya dalam menjalani hari-hari saya , agar tidak terlalu mengejar keduniaan , agar apa yang di buat mendapat berkat dan selaras.

Sekarang musim peperiksaan kan , so selain dari bisnes PB tu , saya banyak fokos pada kakak dan una. Nak ajar anak-anak zaman la ni agak mencabar. Perlukan masa dan perhatian , Sebab tu kalau tengok blog saya dah agak terbiar , harap ampun kalau saya tidak balas jejak korang semua .. tak daya sudah…

Entri TOp dan Hangat ni pun di buat sambil2 buat kad untuk hari guru esok.

rakan blogger yang ramah

Seperti biasa , setiap 15hb saya akan update siapa yang paling top dan hangat ya .. Terima Kasih…

Carta Top & Hangat bulan Mac 2012 disini

Carta TOP DAN HANGAT BULAN APRIL 2012

  1. Akubiomed – Resepi Nugget ikan lembut dan sedap percuma
  2. Dzuandiey – TAKWIM kalendar cuti umum dan cuti sekolah 2013
  3. Puan kutu – Selamat tinggal Domain
  4. Umiehanie – Anak-anak menemaniku di dapur…
  5. JuanWidget – Google Snippet untuk Blog Wanwidget
  6. Hafizul – Pondok kecil blog baru
  7. Denaihati – Promosi Web Hosting Denaihati Network – Serverfreak
  8. Bardboo – Cara Merancang Persaraan Yang Baik | Susah Dahulu, Senang Kemudian
  9. Ibu Mifzal – Sambil Berpameran Sambil Buka Buku
  10. Titan – Lelaki Kacak dan 83 blogger kacak

Cukup dah 10 backlink untuk pengomen hangat sepanjang masa , semua entri di atas saya nak pergi terjah tapi tak sempat lagi , nanti ai terjah okey .. nanti carta di sebelah pun bertukar lah …

Walau letih , saya suka macam gini surirumah sibuk , dari jadi surirumah yang makan tidur aje (ngate diri sendiri je ye .. ) .. hehehe

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

29 Comments:

  1. Pingback: Top Komentator & Top Refferal Mei 2012

  2. eh masuk carta jugak.tak sgka..haha

  3. ada juga blog kacak gua tuu..hoho..

  4. Kena susun jadual semula..maklum lah dah semakin sibuk,tak per tak singgah pun..paham buzy kan?

  5. tahniah akubiomed dan semua. sekadar no.7 pun bersyukur.

  6. tahniah..diorg ni mmg peramah..hehe

  7. pergh! diaorg kalau mengomen mcm tak boleh berhenti

  8. Memang mantap semuanya tu! Tak terkejar..

  9. alamak jatuh gedebub ke tangga ke-4 sudahhh…

    tk per.. bagi can… ecehhh :p

    thanx bee

  10. Tahniah untuk brother Akubiomed dan semua..

  11. Haha…naik jugak pondok kecil ekk..emm tak sangka..kena rajin komen ni..hahaha

  12. Zarul Umbrella

    eh knp nama saya tak de ??? hehehe..

  13. alhamdulillah, hehe

  14. Izzuddin Fauzi

    Masih belum mapu jadi top commenter… Hehehe… Masa dok cukup 😀

  15. Terima kasih kerana dapat menjadi Top Komentator di blog Puan Bee. 🙂

  16. hehe…terima kasih PB…setia berama2 blog PB walau kemana jua…cewahhh…hoho.. 🙂

  17. nampaknya ummi dah makin jauh ketinggalan bee, tahniah pada yang tersenarai..

  18. alamak yang ini akak dah tertinggal train lah….

  19. cayok2 ! anyway..tahniah pd bloger2 tu

  20. kali ni cuma mampu berada di tangga kelapan je..nak buat macam mana, bulan 4 sibuk bercuti..lepas tu asyik tak dapat masuk ke blog akak…sekarang bila blog akak dah ok, internet umah bard plak banyak problem.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *