Top Dan Hangat Di Bulan April 2012

Wow .. bulan yang super sibuk , dengan matlamat baru , dengan bisnes baru , dengan cara hidup yang perlu di selaraskan semula , dengan kerja rumah , anak-anak , blog dan bisnes , kadang-kadang saya rasa tak nak buat semua kerja , tapi bila difikirkan semula keburukkannya , maka saya gagahkan diri untuk lebih cergas sambil berdoa ALLAH tolong saya dalam menjalani hari-hari saya , agar tidak terlalu mengejar keduniaan , agar apa yang di buat mendapat berkat dan selaras.

Sekarang musim peperiksaan kan , so selain dari bisnes PB tu , saya banyak fokos pada kakak dan una. Nak ajar anak-anak zaman la ni agak mencabar. Perlukan masa dan perhatian , Sebab tu kalau tengok blog saya dah agak terbiar , harap ampun kalau saya tidak balas jejak korang semua .. tak daya sudah…

Entri TOp dan Hangat ni pun di buat sambil2 buat kad untuk hari guru esok.

rakan blogger yang ramah

Seperti biasa , setiap 15hb saya akan update siapa yang paling top dan hangat ya .. Terima Kasih…

Carta Top & Hangat bulan Mac 2012 disini

Carta TOP DAN HANGAT BULAN APRIL 2012

  1. Akubiomed – Resepi Nugget ikan lembut dan sedap percuma
  2. Dzuandiey – TAKWIM kalendar cuti umum dan cuti sekolah 2013
  3. Puan kutu – Selamat tinggal Domain
  4. Umiehanie – Anak-anak menemaniku di dapur…
  5. JuanWidget – Google Snippet untuk Blog Wanwidget
  6. Hafizul – Pondok kecil blog baru
  7. Denaihati – Promosi Web Hosting Denaihati Network – Serverfreak
  8. Bardboo – Cara Merancang Persaraan Yang Baik | Susah Dahulu, Senang Kemudian
  9. Ibu Mifzal – Sambil Berpameran Sambil Buka Buku
  10. Titan – Lelaki Kacak dan 83 blogger kacak

Cukup dah 10 backlink untuk pengomen hangat sepanjang masa , semua entri di atas saya nak pergi terjah tapi tak sempat lagi , nanti ai terjah okey .. nanti carta di sebelah pun bertukar lah …

Walau letih , saya suka macam gini surirumah sibuk , dari jadi surirumah yang makan tidur aje (ngate diri sendiri je ye .. ) .. hehehe

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.
This entry was posted in By Puanbee and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

29 Responses to Top Dan Hangat Di Bulan April 2012

  1. Pingback: Top Komentator & Top Refferal Mei 2012

  2. puan kutu says:

    eh masuk carta jugak.tak sgka..haha

  3. titan says:

    ada juga blog kacak gua tuu..hoho..

  4. azman says:

    Kena susun jadual semula..maklum lah dah semakin sibuk,tak per tak singgah pun..paham buzy kan?

  5. Denaihati says:

    tahniah akubiomed dan semua. sekadar no.7 pun bersyukur.

  6. tahniah..diorg ni mmg peramah..hehe

  7. Norasikin says:

    pergh! diaorg kalau mengomen mcm tak boleh berhenti

  8. anif says:

    Memang mantap semuanya tu! Tak terkejar..

  9. Ummi Hanie says:

    alamak jatuh gedebub ke tangga ke-4 sudahhh…

    tk per.. bagi can… ecehhh :p

    thanx bee

  10. nurmisnan says:

    Tahniah untuk brother Akubiomed dan semua..

  11. hafizul says:

    Haha…naik jugak pondok kecil ekk..emm tak sangka..kena rajin komen ni..hahaha

  12. Zarul Umbrella says:

    eh knp nama saya tak de ??? hehehe..

  13. Juan says:

    alhamdulillah, hehe

  14. Izzuddin Fauzi says:

    Masih belum mapu jadi top commenter… Hehehe… Masa dok cukup 😀

  15. akubiomed says:

    Terima kasih kerana dapat menjadi Top Komentator di blog Puan Bee. 🙂

  16. dzuandiey says:

    hehe…terima kasih PB…setia berama2 blog PB walau kemana jua…cewahhh…hoho.. 🙂

  17. ummiross says:

    nampaknya ummi dah makin jauh ketinggalan bee, tahniah pada yang tersenarai..

  18. sweetkurma says:

    alamak yang ini akak dah tertinggal train lah….

  19. Terbelog says:

    cayok2 ! anyway..tahniah pd bloger2 tu

  20. bardboo says:

    kali ni cuma mampu berada di tangga kelapan je..nak buat macam mana, bulan 4 sibuk bercuti..lepas tu asyik tak dapat masuk ke blog akak…sekarang bila blog akak dah ok, internet umah bard plak banyak problem.. =)