Top Dan Hangat Di Bulan April 2012

Wow .. bulan yang super sibuk , dengan matlamat baru , dengan bisnes baru , dengan cara hidup yang perlu di selaraskan semula , dengan kerja rumah , anak-anak , blog dan bisnes , kadang-kadang saya rasa tak nak buat semua kerja , tapi bila difikirkan semula keburukkannya , maka saya gagahkan diri untuk lebih cergas sambil berdoa ALLAH tolong saya dalam menjalani hari-hari saya , agar tidak terlalu mengejar keduniaan , agar apa yang di buat mendapat berkat dan selaras.

Sekarang musim peperiksaan kan , so selain dari bisnes PB tu , saya banyak fokos pada kakak dan una. Nak ajar anak-anak zaman la ni agak mencabar. Perlukan masa dan perhatian , Sebab tu kalau tengok blog saya dah agak terbiar , harap ampun kalau saya tidak balas jejak korang semua .. tak daya sudah…

Entri TOp dan Hangat ni pun di buat sambil2 buat kad untuk hari guru esok.

rakan blogger yang ramah

Seperti biasa , setiap 15hb saya akan update siapa yang paling top dan hangat ya .. Terima Kasih…

Carta Top & Hangat bulan Mac 2012 disini

Carta TOP DAN HANGAT BULAN APRIL 2012

  1. Akubiomed – Resepi Nugget ikan lembut dan sedap percuma
  2. Dzuandiey – TAKWIM kalendar cuti umum dan cuti sekolah 2013
  3. Puan kutu – Selamat tinggal Domain
  4. Umiehanie – Anak-anak menemaniku di dapur…
  5. JuanWidget – Google Snippet untuk Blog Wanwidget
  6. Hafizul – Pondok kecil blog baru
  7. Denaihati – Promosi Web Hosting Denaihati Network – Serverfreak
  8. Bardboo – Cara Merancang Persaraan Yang Baik | Susah Dahulu, Senang Kemudian
  9. Ibu Mifzal – Sambil Berpameran Sambil Buka Buku
  10. Titan – Lelaki Kacak dan 83 blogger kacak

Cukup dah 10 backlink untuk pengomen hangat sepanjang masa , semua entri di atas saya nak pergi terjah tapi tak sempat lagi , nanti ai terjah okey .. nanti carta di sebelah pun bertukar lah …

Walau letih , saya suka macam gini surirumah sibuk , dari jadi surirumah yang makan tidur aje (ngate diri sendiri je ye .. ) .. hehehe

Comments

  1. puan kutu :

    eh masuk carta jugak.tak sgka..haha
    puan kutu recently posted..Dedikasi Hari GuruMy Profile

  2. ada juga blog kacak gua tuu..hoho..
    titan recently posted..Lelaki Kacak dan Gunung KinabaluMy Profile

  3. Kena susun jadual semula..maklum lah dah semakin sibuk,tak per tak singgah pun..paham buzy kan?

  4. tahniah akubiomed dan semua. sekadar no.7 pun bersyukur.

  5. tahniah..diorg ni mmg peramah..hehe

  6. pergh! diaorg kalau mengomen mcm tak boleh berhenti
    Norasikin recently posted..Kembangkan teknik menghias homemade coklat dari idea cupcakeMy Profile

  7. Memang mantap semuanya tu! Tak terkejar..
    anif recently posted..Selamat Menyambut Hari GuruMy Profile

  8. alamak jatuh gedebub ke tangga ke-4 sudahhh…

    tk per.. bagi can… ecehhh :p

    thanx bee
    Ummi Hanie recently posted..Anak-anak menemaniku di dapur…My Profile

  9. Tahniah untuk brother Akubiomed dan semua..
    nurmisnan recently posted..Wordless Wednesday #45My Profile

  10. Haha…naik jugak pondok kecil ekk..emm tak sangka..kena rajin komen ni..hahaha
    hafizul recently posted..Yeehhhaaaaa…Berjaya!!!My Profile

  11. eh knp nama saya tak de ??? hehehe..
    Zarul Umbrella recently posted..Wordless Wednesday – Kasih Isteri AbangNaraMy Profile

  12. alhamdulillah, hehe
    Juan recently posted..Google Snippet untuk Blog WanwidgetMy Profile

  13. Masih belum mapu jadi top commenter… Hehehe… Masa dok cukup :D
    Izzuddin Fauzi recently posted..Lelaki Kacak Kaki SEOMy Profile

  14. Terima kasih kerana dapat menjadi Top Komentator di blog Puan Bee. :-)
    akubiomed recently posted..Tutorial kod trademark Fatin LiyanaMy Profile

  15. hehe…terima kasih PB…setia berama2 blog PB walau kemana jua…cewahhh…hoho.. :-)
    dzuandiey recently posted..[takwim] Kalendar Cuti Umum dan Cuti Sekolah 2013My Profile

  16. nampaknya ummi dah makin jauh ketinggalan bee, tahniah pada yang tersenarai..
    ummiross recently posted..ME, MOH AND KAHVALTI, WALLA!!!My Profile

  17. alamak yang ini akak dah tertinggal train lah….
    sweetkurma recently posted..duit dalam lipatanMy Profile

  18. cayok2 ! anyway..tahniah pd bloger2 tu
    Terbelog recently posted..Israel Bersetuju Terhadap PalestinMy Profile

  19. kali ni cuma mampu berada di tangga kelapan je..nak buat macam mana, bulan 4 sibuk bercuti..lepas tu asyik tak dapat masuk ke blog akak…sekarang bila blog akak dah ok, internet umah bard plak banyak problem.. =)
    bardboo recently posted..Cara Merancang Persaraan Yang Baik | Susah Dahulu, Senang KemudianMy Profile

Trackbacks

  1. [...] hampir terkejut … sebab refferal datang dari blog berbeza. Ini senarai top dan hangat bulan april , tengoklah [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge