Top Dan Hangat Di Bulan April 2012

Wow .. bulan yang super sibuk , dengan matlamat baru , dengan bisnes baru , dengan cara hidup yang perlu di selaraskan semula , dengan kerja rumah , anak-anak , blog dan bisnes , kadang-kadang saya rasa tak nak buat semua kerja , tapi bila difikirkan semula keburukkannya , maka saya gagahkan diri untuk lebih cergas sambil berdoa ALLAH tolong saya dalam menjalani hari-hari saya , agar tidak terlalu mengejar keduniaan , agar apa yang di buat mendapat berkat dan selaras.

Sekarang musim peperiksaan kan , so selain dari bisnes PB tu , saya banyak fokos pada kakak dan una. Nak ajar anak-anak zaman la ni agak mencabar. Perlukan masa dan perhatian , Sebab tu kalau tengok blog saya dah agak terbiar , harap ampun kalau saya tidak balas jejak korang semua .. tak daya sudah…

Entri TOp dan Hangat ni pun di buat sambil2 buat kad untuk hari guru esok.

rakan blogger yang ramah

Seperti biasa , setiap 15hb saya akan update siapa yang paling top dan hangat ya .. Terima Kasih…

Carta Top & Hangat bulan Mac 2012 disini

Carta TOP DAN HANGAT BULAN APRIL 2012

  1. Akubiomed – Resepi Nugget ikan lembut dan sedap percuma
  2. Dzuandiey – TAKWIM kalendar cuti umum dan cuti sekolah 2013
  3. Puan kutu – Selamat tinggal Domain
  4. Umiehanie – Anak-anak menemaniku di dapur…
  5. JuanWidget – Google Snippet untuk Blog Wanwidget
  6. Hafizul – Pondok kecil blog baru
  7. Denaihati – Promosi Web Hosting Denaihati Network – Serverfreak
  8. Bardboo – Cara Merancang Persaraan Yang Baik | Susah Dahulu, Senang Kemudian
  9. Ibu Mifzal – Sambil Berpameran Sambil Buka Buku
  10. Titan – Lelaki Kacak dan 83 blogger kacak

Cukup dah 10 backlink untuk pengomen hangat sepanjang masa , semua entri di atas saya nak pergi terjah tapi tak sempat lagi , nanti ai terjah okey .. nanti carta di sebelah pun bertukar lah …

Walau letih , saya suka macam gini surirumah sibuk , dari jadi surirumah yang makan tidur aje (ngate diri sendiri je ye .. ) .. hehehe

29 Comments

  1. puan kutu 17 May 2012 Reply
  2. titan 17 May 2012 Reply
  3. azman 16 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 May 2012 Reply
  4. Denaihati 16 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 May 2012 Reply
  5. Jebeng Otai™ 16 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 16 May 2012 Reply
  6. Norasikin 16 May 2012 Reply
  7. anif 16 May 2012 Reply
  8. Ummi Hanie 16 May 2012 Reply
  9. nurmisnan 16 May 2012 Reply
  10. hafizul 16 May 2012 Reply
  11. Zarul Umbrella 16 May 2012 Reply
  12. Juan 16 May 2012 Reply
  13. Izzuddin Fauzi 15 May 2012 Reply
  14. akubiomed 15 May 2012 Reply
  15. dzuandiey 15 May 2012 Reply
  16. ummiross 15 May 2012 Reply
    • dzuandiey 15 May 2012 Reply
  17. sweetkurma 15 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply
    • dzuandiey 15 May 2012 Reply
  18. Terbelog 15 May 2012 Reply
  19. bardboo 15 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 15 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.