Untuk rekod bagi blog puanbee.com sendiri. Top entri 2016 bagi blog puanbee.com ialah …saya akan senarai kan di bawah. Tak ada ucapan khas pun. Tahun 2016 dan tahun berikutnya saya blur la.Walau pun banyak benda berlaku tetapi banyak juga halangan untuk update. Insyallah kalau ada masa slow slow kita update blog ya. Kini blog bukan lagi keutamaan. Banyak betul kerja luar untuk di beri perhatian termasuk lah menjaga anak-anak yang kian membesar. Walaubagaimana pun , saya bersyukur sedikit sebanyak entri tentang “ LIFESTYLE ” seorang surirumah biasa biasa ini mendapat banyak carian di google dan saya doakan semoga bermanfaat untuk semua. Maafkan saya jika ada terlanjur menulis dan salah silap.

CARTA GOOGLE UNTUK SETAHUN 2016.

TOP ENTRI 2016

  1. Pabila di jangkiti kurap petua mengubati dan elakkan di jangkiti.
  2. Mengira Waktu subur Wanita
  3. Sakit bahu , urat belikat dan bahagian belakang
  4. Tukar Bateri iPhone 5 – Bateri kembung
  5. Website rasmi GMKlang untuk mendapatkan barangan perniagaan secara borong online.
  6. Resepi Bihun Sup Utara Dan Cara Buat Sambal Kicap – Sup Ayam
  7. Memborong di Plaza GM Kuala Lumpur
  8. Tips Kecantikan : Kenali Jenis Kulit Muka Sebelum Membeli Produk Penjagaan Muka
  9. Khasiat Sebenar Halia – tips awet muda
  10. Kedai perabot terpakai Ampang
  11. Alat untuk lancarkan saluran air di bilik mandi
  12. Resepi Cendawan Goreng & Tips Goreng Cendawan Agar Ranggup
  13. Senarai Makanan Dan Amalan Ketika Berpantang Bersalin/Beranak
  14. Makan ala shell out “seafood” di Melaka.
  15. Detox Tea Review : Slimming & Detox Tea By Medina Desire

Salam perkenalan untuk pembaca pertama kali.

Saya surirumah yang bekerja dari rumah , menulis blog , membuat peniagaan online dan juga tukang jahit baju di rumah. Mempunyai 4 orang anak dan menetap di Petaling Jaya Selangor. Sangat sangat suka shopping online.

Nama saya latifah bee 🙂

Untuk rakan blogger yang lain. Jom lah tunjuk top 15 entri 2016 korang .. TQVM 🙂

Related Posts

Periuk noxxa rosak + Sarung atau penutup periuk

Teknologi Perkomputeran Hijau Solusi Business Anda

Bag periuk noxxa ( handmade )

” Dengan BATA barulah raya. ” Koleksi Bata Raya 2018.

PERKEMBANGAN SAYA DI 38 MINGGU KEHAMILAN

Anti HFMD/FLU SPRAY dari THYMOS LONDON

Comments

  1. Azmin

    Jangan berhenti menulis sbb ramai pengunjung yg amat berminat ngan artikel yg PuanBee keluarkan. Jadi usahalah sikit utk menulis lbh lagi artikel yg menarik.

  2. hijab

    Banyak sangat visitor puanbee ni, tapi Alexa sudah tinggi lagi. Semoga terus berjaya amin..

  3. adianiez AIDA

    hai.
    salam perkenalan ye.
    wow blog yg berjaya alhamdulillah.
    later aida nak tgk la jugak top entry blog kecik molek aida tu 🙂

  4. borneo blog

    Banyak sangat traffics nya best lah…

  5. Hana

    Byk page view nie. Kagumkan. Blog PuanBee dan jadi semakin popular. Tahniah.

  6. raihanah

    memang popular tu bee. lama tak jengah sini

    • puanbee Author

      entri tu je popular …

  7. ok insyaAllah nis buat nanti…

    bee buat berdasarkan GA yer…

    nis lagiiii kureng entri 2016. huhuuu

    • puanbee Author

      yee google analytics , suka tengok GA je ..kalau tengok di cpanel lain pula carta dia

  8. onlajer

    Hihi lama juga tak singgah dekat blog puan bee.. nih mungkin tahun 2016 macam ramai blogger kurang blogwalking seperti dulu- dulu

    • puanbee Author

      semua dah ada taggungjawab masing2 kan ..

  9. Ejam Othman

    samalah tahun 2016 pun saya kurang update blog, bahan ada tapi masa dan moodnya kelaut dalam sangat.
    diharapkan tahun 2017 ini boleh datang balik kerajinan itu.

    • puanbee Author

      INSYALLAH amin .. moga datanglah mood kerajinan masa awal2 buka blog dulu .. hilang habis semua skill ..

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *