Tonton Fesyenista Manja Baby Kiko (Ada anak blogger masuk tak ?)

Saya baru ternampak iklan Fesyenista Manja Baby Kiko , tak sabar nak tengok , artis menghias budak-budak kecil , entah cam mana lah gamaknya kan ? saya dah puas dah menghias anak-anak di rumah ni , layan budak-budak best .. meriah rumah kalau ada budak-budak ni di rumah.

Akhirnya Fesyenista Manja Baby Kiko Season 2 akan mula di tayangkan setiap ahad , 6.30pm sebanyak 10 episode di Astro Ria (104) siaran ulangan pada Isnin 8:00pm.

Pertandingan ni di kira melalui cara vote. Siapa artis yang korang rasa nak sangat tengok dalam menghias budak-budak ? Kalau saya mungkin Fara Fauzana , Amy Search dan Fahrin Ahmad , ramai lagi artis yang terlibat .. Antaranya Neelofa , Sarimah Ibrahim , Altimet , Diana Danielle , Stacy , Rozita Che Wan dan Aznil Haji Nawawi.

Serius mesti gamat lah diorang …

artis dalam fesyenista baby kiko

Jadual artis yang akan berentap dalam rancangan Fesyenista Baby Kiko nanti.. Ada ke anak-anak blogger yang masuk dalam contest ni ? kalau ada meh sini nak vote n tolong kempen , ai like……

Facebook Baby Kiko : babykikomalaysia

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

23 Comments:

  1. Pingback: Fesyenista Manja Baby Kiko Musim Kedua - ilazainal.com

  2. Pingback: Fesyenista Manja Baby Kiko Musim Kedua

  3. Saya telah membaca post ini.

  4. ala x sempat nk msukkkkkkkkkkk……………

  5. lambat tahu…tahun depan ado lagi tak…nak antor si budak afif…hahahah

  6. Slm, anak saya Diya Sofea Eryna dengan Diana Danielle. Saksikan nanti di episode 7 – 1 July. Vote anda amat dihargai. Jom like facebook page anak saya – Diya Sofea Eryna … Muahh xoxo 🙂

  7. suka tgk adam dan fahrin ahmad..pandai fahrin layan adam…

  8. jom sokong rakan2 yang masuk, tapi ada sesiapa yang masuk…

  9. Slm, anak saya Diya Sofea Eryna dengan Diana Danielle. Saksikan nanti di episode 7 – 1 July. Vote anda amat dihargai. Jom like facebook page anak saya – Diya Sofea Eryna … Muahh xoxo 🙂

  10. 🙂
    Salam…yunk,baby i episode 8..dgn stacy..jgn lupe tgok ye 🙂

  11. bestnyee kalo anak2 digayakan oleh selebriti… nis pilih akak Rozita Che Wan lahh … atau diana danielle … :p

  12. kalau ada boleh gak tlg vote….

  13. ammar nak masuk boleh tak? hehe..

  14. kalo sy rozita che wan ok gak..hehe 🙂

  15. Anak tak nak masuk lah….haiya…

  16. Saya belum ada anak. Guane ni?

  17. Berfesyen gaya selebriti ker Puan Bee?

  18. Entah saya tak masuk pon malass…he3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *