Tonton Fesyenista Manja Baby Kiko (Ada anak blogger masuk tak ?)

Saya baru ternampak iklan Fesyenista Manja Baby Kiko , tak sabar nak tengok , artis menghias budak-budak kecil , entah cam mana lah gamaknya kan ? saya dah puas dah menghias anak-anak di rumah ni , layan budak-budak best .. meriah rumah kalau ada budak-budak ni di rumah.

Akhirnya Fesyenista Manja Baby Kiko Season 2 akan mula di tayangkan setiap ahad , 6.30pm sebanyak 10 episode di Astro Ria (104) siaran ulangan pada Isnin 8:00pm.

Pertandingan ni di kira melalui cara vote. Siapa artis yang korang rasa nak sangat tengok dalam menghias budak-budak ? Kalau saya mungkin Fara Fauzana , Amy Search dan Fahrin Ahmad , ramai lagi artis yang terlibat .. Antaranya Neelofa , Sarimah Ibrahim , Altimet , Diana Danielle , Stacy , Rozita Che Wan dan Aznil Haji Nawawi.

Serius mesti gamat lah diorang …

artis dalam fesyenista baby kiko

Jadual artis yang akan berentap dalam rancangan Fesyenista Baby Kiko nanti.. Ada ke anak-anak blogger yang masuk dalam contest ni ? kalau ada meh sini nak vote n tolong kempen , ai like……

Facebook Baby Kiko : babykikomalaysia

23 Comments

  1. ina 13 July 2012 Reply
  2. daddydee 29 May 2012 Reply
  3. Diya Sofea 28 May 2012 Reply
  4. eiranureen 27 May 2012 Reply
  5. Denaihati 21 May 2012 Reply
  6. Sara Emelia 21 May 2012 Reply
  7. dila 21 May 2012 Reply
  8. Ummi Hanie 21 May 2012 Reply
  9. nza 20 May 2012 Reply
  10. bardboo 20 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 20 May 2012 Reply
  11. Jebeng Otai™ 20 May 2012 Reply
  12. Hafizul 20 May 2012 Reply
  13. ProfHariz 19 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 20 May 2012 Reply
    • Izzuddin Fauzi 20 May 2012 Reply
  14. akubiomed 19 May 2012 Reply
  15. azman 19 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.