Tonton Fesyenista Manja Baby Kiko (Ada anak blogger masuk tak ?)

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Saya baru ternampak iklan Fesyenista Manja Baby Kiko , tak sabar nak tengok , artis menghias budak-budak kecil , entah cam mana lah gamaknya kan ? saya dah puas dah menghias anak-anak di rumah ni , layan budak-budak best .. meriah rumah kalau ada budak-budak ni di rumah.

Akhirnya Fesyenista Manja Baby Kiko Season 2 akan mula di tayangkan setiap ahad , 6.30pm sebanyak 10 episode di Astro Ria (104) siaran ulangan pada Isnin 8:00pm.

Pertandingan ni di kira melalui cara vote. Siapa artis yang korang rasa nak sangat tengok dalam menghias budak-budak ? Kalau saya mungkin Fara Fauzana , Amy Search dan Fahrin Ahmad , ramai lagi artis yang terlibat .. Antaranya Neelofa , Sarimah Ibrahim , Altimet , Diana Danielle , Stacy , Rozita Che Wan dan Aznil Haji Nawawi.

Serius mesti gamat lah diorang …

artis dalam fesyenista baby kiko

Jadual artis yang akan berentap dalam rancangan Fesyenista Baby Kiko nanti.. Ada ke anak-anak blogger yang masuk dalam contest ni ? kalau ada meh sini nak vote n tolong kempen , ai like……

Facebook Baby Kiko : babykikomalaysia

Comments

  1. ala x sempat nk msukkkkkkkkkkk……………

  2. lambat tahu…tahun depan ado lagi tak…nak antor si budak afif…hahahah

  3. Slm, anak saya Diya Sofea Eryna dengan Diana Danielle. Saksikan nanti di episode 7 – 1 July. Vote anda amat dihargai. Jom like facebook page anak saya – Diya Sofea Eryna … Muahh xoxo πŸ™‚

  4. eiranureen :

    suka tgk adam dan fahrin ahmad..pandai fahrin layan adam…

  5. jom sokong rakan2 yang masuk, tapi ada sesiapa yang masuk…

  6. Sara Emelia :

    Slm, anak saya Diya Sofea Eryna dengan Diana Danielle. Saksikan nanti di episode 7 – 1 July. Vote anda amat dihargai. Jom like facebook page anak saya – Diya Sofea Eryna … Muahh xoxo πŸ™‚

  7. πŸ™‚
    Salam…yunk,baby i episode 8..dgn stacy..jgn lupe tgok ye πŸ™‚

  8. bestnyee kalo anak2 digayakan oleh selebriti… nis pilih akak Rozita Che Wan lahh … atau diana danielle … :p

  9. kalau ada boleh gak tlg vote….

  10. ammar nak masuk boleh tak? hehe..

  11. kalo sy rozita che wan ok gak..hehe πŸ™‚

  12. Anak tak nak masuk lah….haiya…

  13. Saya belum ada anak. Guane ni?

  14. Berfesyen gaya selebriti ker Puan Bee?

  15. Entah saya tak masuk pon malass…he3

Trackbacks

  1. Fesyenista Manja Baby Kiko Musim Kedua - ilazainal.com says:

    […] Adam Rifqi. Agaknya macam mana la kan? Boleh ke tidak Fahrin melayan kerenah si Rifqi? Untuk melihat jadual siaran rancangan fesyenista manja baby kiko musim kedua nih, korang boleh tengok kat blog Puan Bee nih […]

  2. […] Adam Rifqi. Agaknya macam mana la kan? Boleh ke tidak Fahrin melayan kerenah si Rifqi? Untuk melihat jadual siaran rancangan fesyenista manja baby kiko musim kedua nih, korang boleh tengok kat blog Puan Bee nih […]

Speak Your Mind

*