Tolong undi saya ya ..

Salam , memandangkan sekarang ni musim pilihanraya jadi anda jangan tersalah sangka. Saya meraih undi bukan untuk menjadi wakil rakyat sebaliknya untuk memenagi contest ini. Dalam tak de mood tu nak juga ber contest kan .. apa boleh buat dah suka. Mungkin ada rezeki baby di sini. 🙂

vote jom niaga

Cara nya senang saja , anda pastikan ada akaun facebook sahaja.

  1. Klik link ini : Undi puanbee (sebelum tu minta like page jomniaga)
  2. Kemudian pergi ke page 4 dan klik vote di kotak yang disediakan.

Mudah sahaja  .. di harap dapat menang dengan bantuan para blogger..

Terima kasih banyak 🙂

Please follow and like us:
follow subscribe - Tolong undi saya ya ..0

35 Comments

  • Mama adam

    10/05/2013 at 7:46 AM Reply

    Gud luck!

  • Juan

    07/05/2013 at 10:03 PM Reply

    eh saya baru tau ada contest ni, ok nanti saya undi

  • Kimi Jamai

    06/05/2013 at 11:41 AM Reply

    Goodluck yer puanbee.. 🙂

  • Hafizul

    06/05/2013 at 11:17 AM Reply

    Dah undi puanbee..hehe..selamat maju jaya..

  • MindaKini

    05/05/2013 at 11:32 AM Reply

    Persaingan yang sihat nie, undi jabgan tak undi

  • Jefry

    03/05/2013 at 7:06 PM Reply

    Ikut kontes ya mbak…
    Semoga sukses 🙂

  • anip

    03/05/2013 at 4:04 AM Reply

    all the best puan…good luck ya 🙂

  • Ummi Hanie @ Nis Azmier

    02/05/2013 at 11:35 PM Reply

    insyaAllah…. tp maaf sbb ada hari terlupa nk undi.. apa2pun nmpk gaya bee mndahului carta gak tu

  • Cik Lisa

    01/05/2013 at 1:56 PM Reply

    goodluck kak 😀

  • PerenLee

    01/05/2013 at 11:42 AM Reply

    Tentulah boleh puan…saya dah vote..saya voter ke 63..rasanya puan bee boleh menang kot…

  • Cuti Malaysia

    30/04/2013 at 11:30 PM Reply

    Jom la beramai-ramai sertai contest di blog cutimalaysia.my.. Boleh gi jln2 USS free!

  • Hafizul

    30/04/2013 at 4:44 PM Reply

    tolong menolong kan amalan mulia..jadi untuk mendapatkan kemuliaan itu, tak salah saya nak vote puanbee..oleh yang demikian, beberapa saat yang lepas saya dah vote puanbee..selamat maju jaya buat mak buyong..hehehehehe

  • anip

    29/04/2013 at 1:04 PM Reply

    all the best ya 🙂

  • Mama Hanim

    29/04/2013 at 10:51 AM Reply

    good luck pnbee.. In sha Allah murah rezeki…

  • Edi - Aura Ide

    28/04/2013 at 12:16 PM Reply

    Semoga sukses dengan banyak vote dan menang!

  • Amir

    28/04/2013 at 10:33 AM Reply

    yup..bagi yg minat nak buat bisnes online, boleh mula sebagai affiliate kat jomniaga..tak perlu modal pun takpe.

    senang citer, affiliate ni konsep dia sama macam salesman online..kita tolong promote produk org, kalau dapat buat sale, kita akan dibayar komisen.

    promote plak bukan dari rumah ke rumah ye, tapi promote online je 😀

  • BALI

    28/04/2013 at 2:34 AM Reply

    saya dari Indonesia, apa boleh ikut undi juga ??
    salam silaturahmi by mimah

  • HafizAmri

    28/04/2013 at 12:38 AM Reply

    semoga berjaya 🙂 doakan Puan Bee berjaya 🙂

  • BeritaKaki

    27/04/2013 at 7:52 PM Reply

    terus sukses kak bee 🙂 saya support ..saya undi ..hehe

  • Denaihati

    27/04/2013 at 6:36 PM Reply

    insyaAllah akan vote punya lah. good luck pbee.

  • titan

    27/04/2013 at 3:48 AM Reply

    rajin, gua vote nanti.

  • Myra Jay

    27/04/2013 at 1:18 AM Reply

    Singgah sini sambil undi PuanBee 🙂

    Good luck

  • afif

    26/04/2013 at 11:45 PM Reply

    wwah banyak vote puanbee..tambah 1 lagi..gudluck ye..

  • ahmadyani

    26/04/2013 at 10:24 PM Reply

    As Salam untuk Puan punya blog.

    Tidak sempat saya nak masuk contest jomniaga ini. Jadi saya undi puan sahaja…..sebagai tanda salam masuk ke dalam blog ini.

  • papa mifz

    26/04/2013 at 9:37 PM Reply

    PM pengundi ke-40…semoga berjaya yer PB…:)

  • sensasi2020

    26/04/2013 at 8:21 PM Reply

    Nanti saya akan vote. Semoga PuanBee mendapat undian terbanyak.

  • Arrazi

    26/04/2013 at 8:10 PM Reply

    Dah vote Puan Bee, selamat berjaya.

    • puanbee

      26/04/2013 at 8:17 PM Reply

      terima kasih ye 🙂

      • Asyrof Asri

        30/04/2013 at 8:12 AM Reply

        Saya dah vote. 😉

        Doa dan harapan moga berjaya.

        InsyaAllah … 😉

  • ciklaili.com

    26/04/2013 at 8:04 PM Reply

    dah vote 🙂

  • sicantikmatahari

    26/04/2013 at 7:44 PM Reply

    dah vote.. 🙂

Post a Comment