Tolong undi saya ya ..

Salam , memandangkan sekarang ni musim pilihanraya jadi anda jangan tersalah sangka. Saya meraih undi bukan untuk menjadi wakil rakyat sebaliknya untuk memenagi contest ini. Dalam tak de mood tu nak juga ber contest kan .. apa boleh buat dah suka. Mungkin ada rezeki baby di sini. 🙂

vote jom niaga

Cara nya senang saja , anda pastikan ada akaun facebook sahaja.

  1. Klik link ini : Undi puanbee (sebelum tu minta like page jomniaga)
  2. Kemudian pergi ke page 4 dan klik vote di kotak yang disediakan.

Mudah sahaja  .. di harap dapat menang dengan bantuan para blogger..

Terima kasih banyak 🙂

35 Comments

  1. Mama adam 10 May 2013 Reply
  2. Juan 7 May 2013 Reply
  3. Kimi Jamai 6 May 2013 Reply
  4. Hafizul 6 May 2013 Reply
  5. MindaKini 5 May 2013 Reply
  6. Jefry 3 May 2013 Reply
  7. anip 3 May 2013 Reply
  8. Cik Lisa 1 May 2013 Reply
  9. PerenLee 1 May 2013 Reply
  10. Cuti Malaysia 30 April 2013 Reply
  11. Hafizul 30 April 2013 Reply
  12. anip 29 April 2013 Reply
  13. Mama Hanim 29 April 2013 Reply
  14. Edi - Aura Ide 28 April 2013 Reply
  15. Amir 28 April 2013 Reply
  16. BALI 28 April 2013 Reply
  17. HafizAmri 28 April 2013 Reply
  18. BeritaKaki 27 April 2013 Reply
  19. Denaihati 27 April 2013 Reply
  20. titan 27 April 2013 Reply
  21. Myra Jay 27 April 2013 Reply
  22. afif 26 April 2013 Reply
  23. ahmadyani 26 April 2013 Reply
  24. papa mifz 26 April 2013 Reply
  25. sensasi2020 26 April 2013 Reply
  26. Arrazi 26 April 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 26 April 2013 Reply
      • Asyrof Asri 30 April 2013 Reply
  27. ciklaili.com 26 April 2013 Reply
  28. sicantikmatahari 26 April 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.