Tolong undi saya ya ..

Tolong undi saya ya ..

Salam , memandangkan sekarang ni musim pilihanraya jadi anda jangan tersalah sangka. Saya meraih undi bukan untuk menjadi wakil rakyat sebaliknya untuk memenagi contest ini. Dalam tak de mood tu nak juga ber contest kan .. apa boleh buat dah suka. Mungkin ada rezeki baby di sini. 🙂

vote jom niaga

Cara nya senang saja , anda pastikan ada akaun facebook sahaja.

  1. Klik link ini : Undi puanbee (sebelum tu minta like page jomniaga)
  2. Kemudian pergi ke page 4 dan klik vote di kotak yang disediakan.

Mudah sahaja  .. di harap dapat menang dengan bantuan para blogger..

Terima kasih banyak 🙂

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

35 Comments

  1. Tentulah boleh puan…saya dah vote..saya voter ke 63..rasanya puan bee boleh menang kot…

  2. tolong menolong kan amalan mulia..jadi untuk mendapatkan kemuliaan itu, tak salah saya nak vote puanbee..oleh yang demikian, beberapa saat yang lepas saya dah vote puanbee..selamat maju jaya buat mak buyong..hehehehehe

  3. yup..bagi yg minat nak buat bisnes online, boleh mula sebagai affiliate kat jomniaga..tak perlu modal pun takpe.

    senang citer, affiliate ni konsep dia sama macam salesman online..kita tolong promote produk org, kalau dapat buat sale, kita akan dibayar komisen.

    promote plak bukan dari rumah ke rumah ye, tapi promote online je 😀

  4. saya dari Indonesia, apa boleh ikut undi juga ??
    salam silaturahmi by mimah

  5. terus sukses kak bee 🙂 saya support ..saya undi ..hehe

  6. Singgah sini sambil undi PuanBee 🙂

    Good luck

  7. wwah banyak vote puanbee..tambah 1 lagi..gudluck ye..

  8. As Salam untuk Puan punya blog.

    Tidak sempat saya nak masuk contest jomniaga ini. Jadi saya undi puan sahaja…..sebagai tanda salam masuk ke dalam blog ini.

  9. Nanti saya akan vote. Semoga PuanBee mendapat undian terbanyak.

  10. Dah vote Puan Bee, selamat berjaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *