Tolong undi saya ya ..

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam , memandangkan sekarang ni musim pilihanraya jadi anda jangan tersalah sangka. Saya meraih undi bukan untuk menjadi wakil rakyat sebaliknya untuk memenagi contest ini. Dalam tak de mood tu nak juga ber contest kan .. apa boleh buat dah suka. Mungkin ada rezeki baby di sini. 🙂

vote jom niaga

Cara nya senang saja , anda pastikan ada akaun facebook sahaja.

  1. Klik link ini : Undi puanbee (sebelum tu minta like page jomniaga)
  2. Kemudian pergi ke page 4 dan klik vote di kotak yang disediakan.

Mudah sahaja  .. di harap dapat menang dengan bantuan para blogger..

Terima kasih banyak 🙂

Comments

  1. Gud luck!

  2. eh saya baru tau ada contest ni, ok nanti saya undi

  3. Goodluck yer puanbee.. 🙂

  4. Dah undi puanbee..hehe..selamat maju jaya..

  5. Persaingan yang sihat nie, undi jabgan tak undi

  6. Ikut kontes ya mbak…
    Semoga sukses 🙂

  7. all the best puan…good luck ya 🙂

  8. insyaAllah…. tp maaf sbb ada hari terlupa nk undi.. apa2pun nmpk gaya bee mndahului carta gak tu

  9. goodluck kak 😀

  10. Tentulah boleh puan…saya dah vote..saya voter ke 63..rasanya puan bee boleh menang kot…

  11. Jom la beramai-ramai sertai contest di blog cutimalaysia.my.. Boleh gi jln2 USS free!

  12. tolong menolong kan amalan mulia..jadi untuk mendapatkan kemuliaan itu, tak salah saya nak vote puanbee..oleh yang demikian, beberapa saat yang lepas saya dah vote puanbee..selamat maju jaya buat mak buyong..hehehehehe

  13. all the best ya 🙂

  14. good luck pnbee.. In sha Allah murah rezeki…

  15. Semoga sukses dengan banyak vote dan menang!

  16. yup..bagi yg minat nak buat bisnes online, boleh mula sebagai affiliate kat jomniaga..tak perlu modal pun takpe.

    senang citer, affiliate ni konsep dia sama macam salesman online..kita tolong promote produk org, kalau dapat buat sale, kita akan dibayar komisen.

    promote plak bukan dari rumah ke rumah ye, tapi promote online je 😀

  17. saya dari Indonesia, apa boleh ikut undi juga ??
    salam silaturahmi by mimah

  18. semoga berjaya 🙂 doakan Puan Bee berjaya 🙂

  19. BeritaKaki :

    terus sukses kak bee 🙂 saya support ..saya undi ..hehe

  20. insyaAllah akan vote punya lah. good luck pbee.

  21. rajin, gua vote nanti.

  22. Singgah sini sambil undi PuanBee 🙂

    Good luck

  23. wwah banyak vote puanbee..tambah 1 lagi..gudluck ye..

  24. As Salam untuk Puan punya blog.

    Tidak sempat saya nak masuk contest jomniaga ini. Jadi saya undi puan sahaja…..sebagai tanda salam masuk ke dalam blog ini.

  25. PM pengundi ke-40…semoga berjaya yer PB…:)

  26. sensasi2020 :

    Nanti saya akan vote. Semoga PuanBee mendapat undian terbanyak.

  27. Dah vote Puan Bee, selamat berjaya.

  28. dah vote 🙂

  29. dah vote.. 🙂

Speak Your Mind

*