Tolong Puanbee Menang iPhone4s Dari Blog Denaihati Boleh ? 62


Hai semua ,

Kali ni saya memang nak minta tolong semua pembaca , pengomen tegar , kawan-kawan lama , kawan – kawan baru tolong saya , tak de dolak dalih lagi ..

Sokongan korang semua amat di perlukan untuk bantu saya menang iPhone4s yang didalam satu contest yang sedang berlangsung di blog Denaihati.com,

Markah dan cara pemilihan pemenang adalah berdasarkan 70% dari undian pembaca manakala 30% dari juri-juri yang telah di tetapkan .. bermakna 70 % adalah dari korang semua .

Saya di beri masa sehingga 11.59pm pada 23/2/2012 —— 7 hari jek ..tolong ya pecut .. 7 hari jekkkkkk….

Apa yang korang boleh buat untuk bantu PB menang ?

  1. Pergi ke entri iPhone 4S Gadget Impian Puanbee.com dan mulakan komen sebanyak mungkin. Pastikan lebih dari 7 patah perkataan.
    strategi seperti biasa , komen banyak-banyak .. seperti juga strategi kita yang lepas.
  2. Tekan button Twitter jika ada twitter (kalau nak tolong lebih lagi , tekan tweet hari-hari 🙂 ) Semua button telah disediakan didalam blog ini dan juga boleh ke blog denaihati.com
  3. Tekan button like jika ada facebook (kalau nak tolong lebih lagi tolong promot)
    Semua button telah disediakan didalam blog ini dan juga boleh ke blog denaihati.com
  4. Tekan button g+ jika ada google+
    Semua button telah disediakan didalam blog ini dan juga boleh ke blog denaihati.com
  5. Tekan button link in jika ada link in.
    Semua button telah disediakan didalam blog ini dan juga boleh ke blog denaihati.com
Tak ada apa lagi nak di ucapkan selain TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK kepada semua yang menyokong🙂 Kalaulah berjaya .. boleh nagis saya ..huhuhu ..

Entri saya yang asal di publishkan di bawah , tapi boleh lah korang terus ke entri saya di blog denaihati dan komen di blog Denahati ini .. ingat jangan komen disini , komen di blog denaihati banyak-banyak okey ..—— klik link sebelah.

iphone4s untuk gadget impian
iphone4s untuk gadget impian

Puanbee

Puanbee.com
Kuala Lumpur

13-Jan-2012

Penganjur contest gadget impian
Denaihati.com
Kuala Lumpur

Tuan
Aduan Kenapa Puanbee.com Mahukan Sangat iPhone 4S Sebagai Gadget Impian

Merujuk kepada perkara di atas , saya puanbee seorang blogger dan admin blog puanbee.com, ingin mengadu tentang kenapa puanbee.com mahukan sangat iPhone 4s sebagai gadget impian saya .Saya juga ingin memberi beberapa candangan agar pihak tuan memilih saya sebagai pemenang dan pemegang iPhone 4s yang sah.

Seperti yang pihak tuan tahu saya adalah seorang blogger , ibu memerangkap driver , pembantu rumah , chef , juruaudit , cikgu dan banyak lagi tugasan yang perlu saya lakukan setiap hari. Oleh itu saya rasa saya akan menjadi seorang blogger yang lebih berwibawa jika saya mempunyai iPhone4s , memangdangkan jika saya mempunyai iPhone 4s saya dapat melayari pelbagai website tanpa perlu membawa laptop lama saya yang agak besar dan berat melampau ini. Oleh itu segala pertanyaan pembaca puanbee.com di email , twitter mahupun facebook akan saya jawab dengan lebih pantas.

Saya berharap , jika saya mempunyai iPhone 4s maka saya lebih akan lebih kompeten untuk saya “update” blog mengikut ruang masa yang saya ada , dimana sahaja dan bila-bila sahaja. Saya juga mengimpikan sesuatu yang lebih praktikal untuk saya mengambil gambar setiap aktiviti anak-anak setiap masa , setiap waktu , malahan juga menggunakan ketika saya perlu membuat sesuatu kerja pengiklanan blog secara “live”.

Akhir kalam , saya berharap saya di beri peluang untuk memenagi contest gadget impian anjuran blog Denaihati.com di atas beberapa sebab. Cadangan mengapa saya patut terpilih untuk memenagi hadiah Contest Gadget Impian ini adalah seperti di bawah :

  1. Saya amat memerlukan Gadget iPhone 4s untuk tunaikan pelbagai impian saya , oleh itu iPhone 4s merupakan gadget impian saya yang paling teratas di dalam hati saya.
  2. Saya telah berusaha untuk melayakkan saya memenagi Contest Gadget Impian ini dengan melakukan pelbagai kempen termasuk , meyediakn satu contest yang menawarkan hadiah wang tunai dan pelbagai hadiah menarik , bagi memenuhi impian saya.
  3. Membuat pelbagai?“ping” di facebook , twitter dan G+ hanya kerana saya terlalu inginkan gadget impian saya ini.
  4. Kerana , saya sediri tidak mampu mendapatkan Gadget Impian yang saya idam-idamkan ini dengan duit sendiri memandangkan saya bukan lah dari golongan berada , dan gadget impian ini begitu mahal sekali. Oleh itu peluang ini saya hargai.

Sehingga disini sahaja surat aduan yang saya kemukan , saya berharap surat ini mendapat perhatian pihak tuan , dan semoga pihak tuan akan mempertimbangkan cadangan – cadangan yang telah saya nyatakan di atas , kenapa saya harus memenagi Contest Gadget Impian saya iaitu iPhone 4s.

Yang Benar

Puanbee

p/s : hampir nak sedih , ingat tak layak dah sebab entri ni lambat keluar di blog Denahati ..huhu nasib layak.. tak nak lah menyerah sebelum berjuang kan 🙂

terima kasih ………………………………… lagi.

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com , Anarm.net , eQurban.com , Silver Asia Sdn Bhd , Kedai Kak Siti , Jaws.my dan Serverfreak

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

About puanbee

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at puanbeedotcom@gmail.com , thank you :)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 thoughts on “Tolong Puanbee Menang iPhone4s Dari Blog Denaihati Boleh ?