Tips putihkan kulit Keseluruhannya Dengan Norefal Vitamin E – DERMAFAL dan GLUTAMAX

Sticky post – entri baru di bawah :)

Tips putihkan kulit keseluruhannya m bermaksud putihkan kulit dari dalam bukan dari luaran sahaja , tips ini dah tentaulah disusuli dengan tertib kecantikan lain , ada banyak faktor .. kenapa kulit kalau dulu putih melepak kini semakin gelap .. fikirkan semula kena.. hoyehhh ..sudah tentu sebab utama , faktor umur semakin meningkat dan daya serapan vitaman di dalah tubuh badan semakin tidak berkesan.

Oleh itu .. dengan teknologi semakin canggih ada pelbagai produk yang boleh di cuba , kalau rajin semua nya mesti boleh , ambik contoh artis dan model2 yang ada didepan mata , tak kira lelaki atau perempuan , semua nya sangat jaga penampilan dan kesihatan dalaman mereka , sebab tu … meraka ni , golongan artis dan model pakai lah apa pun , lilit lah tudung cam mana sekali pun , akan tetap nampak cantik dan gorjes.

Kalau malas macam saya memang susah sikit , vitamin berlonggok kat dapur tu , kadang-kadang ingat nak makan , kadang -kadang lupa , kadang-kadang tu buat buat lupa.. JANGAN IKUT SAYA.

Sini saya cadangkan 3 produk untuk awak awak yang tengah baca ni cuba atau belek-belek dan membeli seterunya dapatkan hasil , boleh ?

Produk pemutihan kulit 1 – NOREFAL Vitamin E- Softgel 

Untuk membeli sila klik Link yang disediakan – link – Atau jika anda ada sebarang pertanyaan boleh SMS QMA : 017-7582220 atau EMAIL : qmaeshop@yahoo.com

Tadi saya pergi farmasi  , saya nak cari sesuatu , sekali masuk akak gorjes 2 orang , tanyakan Vitamin E , lepas tu cashier memerangkap kawan saya yang menjual disitu keluarkan vitamin tersebut , saya tengok .. dia ambil 2 botol , sempat saya baca kandungan Vitamin tersebut.

norefal-placenta-vitamin-e-oil-100-halal-made-in-switzerland

Sama sebijik lah dengan vitamin E ni .. siyessss .. yang ni saya tak tipu ..kebetulan saya dapat job untuk buat promosi Vitamin – E yang sama , perkara pertama yang terlintas dalam kepala saya , halal ke ? ok sebenarnya halal , saya baca detail yang ada dalam blog QMA SHOP

norefal-placenta-vitamin-e-oil-100-halal-made-in-switzerland

Semua maklumat saya copy saja , tak pandai nak cerita sebab saya sendiri masih jakun dengan benda alah ni , tapi rasa teringin nak cuba selepas tengok muka akak gorjes yang saya nampak beli Vitamin E jenama ini.

  • Produk dibuat dari Swiss Switzerland
  • Dijamin HALAL, LULUS KKM
  • Bahan yang di gunakan hasil dari biotechnology research
  • Tiada kesan sampingan – sesuai untuk semua jenis kulit. (Guna sekurangnya 30 kapsul dalam masa sebulan untuk mendapatkan kulit yang sempurna).
  • VITAMIN E SOFTGEL adalah penemuan terbaru untuk kecantikan menyeluruh.. telah memeranjatkan ramai pengguna dengan keberkesanannya, bukan sahaja dapat melicinkan wajah, memberi warna kulit yang sekata, memudarkan parut jerawat, menghilangkan jeragat, menganjal dan mencerahkan kulit… Lebih cantik berseri hanya dalam seminggu.
  • Vitamin E Softgel made from Swiss Switzerland. Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari biotechnology research. Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.
KELEBIHAN  NOREFAL Vitamin E- SOftgel :
  • 1.Melindungi kulit dari pancaran mataharipenggunaan ‘sunscreen lotions’ menyelamatkan lapisan epidermis daripada sinaran ultraviolet cahaya matahari.
  • 2. Mengekalkan kelembapan kulitpengambilan supplement mengandungi vitamin E mencegah dehidrasi kulit. jika anda lihat seorang wanita yang berusia tetapi kelihatan muda dengan wajah yang sihat berseri, itu bererti dia mengambil vitamin E secukupnya,
  • 3. Membantu di dalam menyerap vitamin Avitamin A seperti yang terdapat di dalam karot penting untuk penglihatan dan kulit yang sihat. walau dalam kuantiti yang sedikit, vitamin A ini perlu diserap oleh tubuh bagi kegunaan di atas. pengambilan vitamin E dapat menolong menyerapnya.
  • 4. Melawan dan mencegah jerawatmenyapu losyen yang mengandungi minyak vitamin E sangat membantu mencegah jerawat atau jeragat dari timbul di permukaan kulit.
  • 5. Mencegah penuaan kulit Vitamin E ialah sejenis antioksidan. vitamin E melawan radikal bebas dan membuang toksin dalam tubuh. jadi vitamin E penting sebagai agent ‘anti-penuaan’ kerana bahan-bahan mekap yang mengandungi vitamin E dirumus khas untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di muka. pengambilan supplement dalam 400 milligram vitamin E setiap hari pula akan memperbaiki tekstur kulit anda dan elakkan daripada dimusnahkan oleh pancaran matahari.
  • 6. Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn) Vitamin E ni sejuk dan sangat berkesan menghalang rasa terbakar. sapukan pada kulit sebelum terkena pancaran matahari bagi melihat kesannya secara positif.
  • 7. Mengurangkan parut bagi perempuan yang mengandung, anda pasti mempunyai ‘stretch mark’ di perut. sapukan vitamin E di bahagian tersebut akan menghilangkan kesan parut. ini kerana parut terbentuk oleh collagen dan vitamin E dapat mengurangkan kekuatan ikatan molekul dalam collagen itu.
  • 8. Mencegah barah kulitkerana merupakan satu antioksida dan juga kerana ia dapat melindungi kulit daripada panahan pancaran matahari, gabungan kedua-dua ini sangat bagus dalam melindungi tubuh daripada kanser kulit ataupun masalah kulit yang teruk.
Testimoni DISINI- klik link nya ..

Produk pemutihan kulit  2 – DERMAFAL – For Whitening (Orange), Firming (Yellow), & Moisturizing (Pink)

Untuk membeli sila klik Link yang disediakan – link - Atau jika anda ada sebarang pertanyaan boleh SMS QMA : 017-7582220 atau EMAIL : qmaeshop@yahoo.com

Produk pemutihan kulit - DERMAFAL - For Whitening (Orange), Firming (Yellow), & Moisturizing (Pink)

Memperkenalkan 3 produk baru di pasaran jenama DERMAFAL yang juga adik-beradik dengan NOREFAL Vit E Softgel..
Ada 3 warna untuk membezakan function/benefit dermafal ni..
Warna Oren – For Whitening
Warna Kuning – For Firming
Warna Pink – For Moisturizing
Mana yang paling BEST ?
Warna Oren paling best! 3 vitamin dah ada dalam 1 kapsul..
  • Dalam 1 botol ada 60 cap dan tahan untuk 2 bulan, guna sekali sehari pada waktu malam untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri..
Ekstrak plasenta biri-biri mengandungi sumber nutrien yang kaya, termasuk sitokin bioaktif dan faktor pertumbuhan semula sel kulit. Elemen-elemen ini yang diperkayakan boleh membantu meremajakan sel-sel kulit kusam dan mencergaskan semula keanjalan kulit, menawarkan anda kulit yang lebih cerah dan kelihatan lebih muda.
———–Baca lagi disini ————- link
Okeyy , saya tahu .. entri ni dah panjang berjela , ada satu je lagi harap awak awak terus membaca , manalah tahu berminat dengan salah satu produk kan ? Dan salah satu produk tu pulak memang berkesan dengan kulit awak awak dan awak .. haaaa .. teruskan membaca sampai ke bawah , ingat kalau berminat atau ada pertanyaan teruskan hubungi taukey produk ni semua iaitu QMA Shop .. wokey ? cantik….

Produk Pemutihan Kulit 3 – GLUTAMAX – Premium Glutathione Tablet

Untuk membeli sila klik Link yang disediakan – link - Atau jika anda ada sebarang pertanyaan boleh SMS QMA : 017-7582220 atau EMAIL : qmaeshop@yahoo.com

Whitening Supplement – Premium-Grade Reduced Glutathione, L-glutathione dan Basic Glutathione from Japan. Using USA Technology with combination Nano-Technology.

KANDUNGAN :

  • 3500MG ENRICHED REDUCED L-GLUTATHIONE

Fungsi Glutamex

  • MEMUTIHKAN KULIT
  • MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT * MENGGEBUKAN & MENGHALUS KULIT WAJAH & BADAN
  • MENGECILKAN PORES
  •  Kesan dapat dilihat seawal minggu pertama.
  •  Kulit akan menjadi lebih gebu dan putih kemerah-merahan. Kesannya adalah dijamin!

POTENSI PEMUTIHANNYA ADALAH 5X GANDA DARIPADA JENAMA GLUTATHIONE LAIN!

TANDA TANDA KEKURANGAN GLUTATHIONE

  • - Kulit yang kusam
  • - Pigmentasi kulit (bintik-bintik, melasma, dll)
  • - Psorias
  • - Jerawat
  • - Alregi kulit
  • - Blemish
  • - Liver Disease
  • - Liver Sirosis
  • - Penyakit Paru-paru
  • - Maag
  • - Katarak
  • - Degenerasi otot
  • - Alzheimer
  • - Parkinson
  • - HIV/AIDS
  • - Sperma rendah (Low Sperm Count)
  • - Diabetes
  • - Tekanan darah tinggi
  • - Hepatitis A & B

Okey ..ada banyak lagi cerita pasal GLUTAMEX di link yang disediakan , jemput baca dan buat research sendiri .. kalau nak cuba apa lagi terus hubungi cik QMA kita ye ..

SMS QMA : 017-7582220 atau EMAIL : qmaeshop@yahoo.com

Fuhhh ~ Fuhhh ~ Feedback awak awak yang telah mencuba ke tiga-tiga produk di atas , di alu – alukan … teringin nak tahu apa kata penggunanya pula.

Comments

  1. klu pregnant boleh mkn ke supllement nie…

  2. Whats up very cool website!! Guy .. Beautiful .
    . Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also? I’m happy to find a lot of helpful info here within the publish, we’d like work out more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .
    http://www.kelpbenefits.wordpress.com recently posted..http://www.kelpbenefits.wordpress.comMy Profile

  3. Benarkah tak ada kesan sampingan dan bagaimana tindakbalas keatas buah pinggang serta bolehkah pengguna yang sudah berusia mengambilnya.Harap dapat penjelasan secara klinikal,Terima kasih.

  4. sy teringin nak taw feedback dari pengguna glutamax whitening…ade sape2 boleh kongsi x?

  5. pssstttttt..berapa harga ni bee? :)
    mrs.yie recently posted..LAMAN WEB REVIEW PERNIAGAAN DI MALAYSIA HAI.MYMy Profile

  6. rajin bee promote… ;)

    gudluck ye beb
    Ummi Hanie recently posted..Pengomen ngetop bulan Mac ’12My Profile

  7. Rmai la nti beli produk nih .HALAl yg penting .
    budakserius recently posted..Suasana 5 Pejabat Perusahaan IT Terbesar Di DuniaMy Profile

  8. puan kutu :

    best nie produk nie sbb halal n meyerah secara total.buat yg malas macam kutu ni mmg kena amalkan permakanan sihat n jaga kecantikan secara semulajadi sajalah..hehe

    patutlah kutu rasa kulit makin gelap je rupanya dh bertambah umur dan daya serapan vitamin makin tak berkesan ye..berhabis hampir RM100 beli produk SRG pun macam takde apa2 perubahan.haha..
    puan kutu recently posted..Gegaran Ini Rupanya Gempa Bumi di SumateraMy Profile

  9. produk2 halal macam ni mesti ramai yg cari.
    Denaihati recently posted..Mark of Perfection – Toshiba Intel Ultrabook Challenge #toshibaultrabookMy Profile

  10. Produk memutihkan kulit antara produk yang digemari. Kadang-kadang saya pelik melihat ada wanita putih di muka sahaja. Mungkin ada produk yang boleh memutih secara total.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Apa yang penting kerjasamaMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge