Testimoni Setelah Guna Alat Senaman Kegel Selama Sebulan

Salam , ikhlas dari hati , buat testimoni selepas gunakan Alat Senaman kegel ( Vibrant Kegel Device ) selama sebulan. Aiyooo sampai lupa nak buat testimoni ni , sebenarnya … alat yang hebat ini patut di sebarkan betul tak ? sebelum saya beri testimoni ajaib saya , adalah lebih baik saya ulang balik , apa itu Vibrant Kegel Device .. refresh memory ….

kegel vibration testimoni

Apa itu Vibrant Kegel Device

  • Vibrant Kegel Device adalah satu alat yang dapat membantu kita membuat senaman yang dapat membantu menguatkan lantai otot pelvik
  • Kegel Device ini selamat dan mengambil kira aspek keselamatan, keselesaan dan kemudahan. Kompak dan ringan, ia amat sesuai bagi wanita yang sentiasa bergerak cergas. Peranti ini dibuat hasil panduan profesional dan nasihat pakar ginekologi supaya dapat menawarkan keselesaan maksimum bagi wanita. Vibrance Kegel Device mempunyai sarung tahan lasak dan antibakteria membolehkan pengguna meningkatkan tahap senaman secara selamat dan berkesan. Sarungnya diperbuat daripada getah silikon bermutu tinggi.
  • Ia direka meningkatkan kekuatan pengecutan otot vagina, menguatkan otot cerut pundi kencing, membantu memperbaiki kualiti kehidupan, menambah baik postur tubuh, mencantikkan tona otot abdomen dan mengembalikan bentuk badan.
  • Turut menerima pengiktirafan di peringkat antarabangsa dengan menggondol Pingat Emas daripada Geneva Award for Invention pada 2001, ia dipaten dan boleh didapati secara meluas di 18 negara, termasuk Amerika Syarikat, United Kingdom, Jerman, Perancis, Australia, Jepun, Singapura dan Hong Kong.

Oh yeayhh walaupun malu nak mengaku , tapi saya mengaku … orang yang berbadan besar macam saya , sedikit sebanyak , apabila bergerak cergas , atau pun berjogging , belari memang akan ada kesan otot pelviks yang lemah , ye lah anak pun dah 3 orang kan , badan pulak besar , lagi tambah-tambah kesan otot pelviks yang lemah..  apa kesan otot pelviks lemah ? tengok di link ini ..

Lepas pakai selama seminggu sahaja , betul-betul buat senaman ni setiap hari lah … kalau tak buat senaman ini memang tak ada kesan. Lepas dah seminggu rasa nak terkucil apabila saya berlari , berjogging mahupun batuk , dah tak ada .. ok ..saya suka sebab kering sentiasa , idok lah asyik tak selesa bila kita pergi berjalan2 sekalipun , tak perlu nak sentiasa tukar seluar kecikkan .. saya suka sangat.

Oh umur muda lagi , jangan ingat orang muda tak ada masaalah , orang muda kalau dah beranak 3 , kesannya sama je dengan orang berumur tu .. tak percaya ? sila beranak tiga … wahahaha ..

Opsss tak boleh story panjang sangat ni pun dah banyak kali tapis , hal rumah tangga tak boley …hahahah ….

Jom dapatkan set Vibrant Kegel Device korang sekarang jika rasa sayang kan tubuh badan sendiri dan sayangkan suami .. hehe boleh dapatkan secara online di http://www.mybioinfinity.com/ , SHINS outlets , pusat kecantikkan terpilih dan juga kebanyakkan hospital di Malaysia dengan harga RM498.00 Sahaja. Customer care line adalah 1700-81-0142

Anak dara yang belum berkahwin tidak di galakkan , kecuali dia memang ada masaalah rahim jatuh , dan sebagainya itu pun kena dapatkan pandangan doktor dulu. Alat ini sangat di rekomenkan kepada wanita yang telah berkahwin , beranak pinak , berbadan besar … sangat-sangat!

39 Comments

  1. puan kutu 12 May 2012 Reply
  2. titan 10 May 2012 Reply
  3. fieda 10 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 May 2012 Reply
  4. Juan 10 May 2012 Reply
  5. hatiputera 10 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 May 2012 Reply
  6. bardboo 9 May 2012 Reply
  7. Izzuddin Fauzi 9 May 2012 Reply
  8. Myra Jay 9 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 May 2012 Reply
  9. akubiomed 9 May 2012 Reply
  10. eiela 9 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 May 2012 Reply
  11. madammondoq 9 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 May 2012 Reply
  12. Ummi Hanie 9 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 May 2012 Reply
  13. aku 9 May 2012 Reply
  14. Terbelog 9 May 2012 Reply
  15. syamila 8 May 2012 Reply
  16. cleffairy 8 May 2012 Reply
  17. Norasikin 8 May 2012 Reply
  18. azura 8 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 May 2012 Reply
  19. Denaihati 8 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 May 2012 Reply
      • Denaihati 9 May 2012 Reply
  20. halif 8 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 May 2012 Reply
  21. sweetkurma 8 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 8 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.