May
2012

Testimoni Setelah Guna Alat Senaman Kegel Selama Sebulan

Salam , ikhlas dari hati , buat testimoni selepas gunakan Alat Senaman kegel ( Vibrant Kegel Device ) selama sebulan. Aiyooo sampai lupa nak buat testimoni ni , sebenarnya … alat yang hebat ini patut di sebarkan betul tak ? sebelum saya beri testimoni ajaib saya , adalah lebih baik saya ulang balik , apa itu Vibrant Kegel Device .. refresh memory ….

kegel vibration testimoni

Apa itu Vibrant Kegel Device

  • Vibrant Kegel Device adalah satu alat yang dapat membantu kita membuat senaman yang dapat membantu menguatkan lantai otot pelvik
  • Kegel Device ini selamat dan mengambil kira aspek keselamatan, keselesaan dan kemudahan. Kompak dan ringan, ia amat sesuai bagi wanita yang sentiasa bergerak cergas. Peranti ini dibuat hasil panduan profesional dan nasihat pakar ginekologi supaya dapat menawarkan keselesaan maksimum bagi wanita. Vibrance Kegel Device mempunyai sarung tahan lasak dan antibakteria membolehkan pengguna meningkatkan tahap senaman secara selamat dan berkesan. Sarungnya diperbuat daripada getah silikon bermutu tinggi.
  • Ia direka meningkatkan kekuatan pengecutan otot vagina, menguatkan otot cerut pundi kencing, membantu memperbaiki kualiti kehidupan, menambah baik postur tubuh, mencantikkan tona otot abdomen dan mengembalikan bentuk badan.
  • Turut menerima pengiktirafan di peringkat antarabangsa dengan menggondol Pingat Emas daripada Geneva Award for Invention pada 2001, ia dipaten dan boleh didapati secara meluas di 18 negara, termasuk Amerika Syarikat, United Kingdom, Jerman, Perancis, Australia, Jepun, Singapura dan Hong Kong.

Oh yeayhh walaupun malu nak mengaku , tapi saya mengaku … orang yang berbadan besar macam saya , sedikit sebanyak , apabila bergerak cergas , atau pun berjogging , belari memang akan ada kesan otot pelviks yang lemah , ye lah anak pun dah 3 orang kan , badan pulak besar , lagi tambah-tambah kesan otot pelviks yang lemah..  apa kesan otot pelviks lemah ? tengok di link ini ..

Lepas pakai selama seminggu sahaja , betul-betul buat senaman ni setiap hari lah … kalau tak buat senaman ini memang tak ada kesan. Lepas dah seminggu rasa nak terkucil apabila saya berlari , berjogging mahupun batuk , dah tak ada .. ok ..saya suka sebab kering sentiasa , idok lah asyik tak selesa bila kita pergi berjalan2 sekalipun , tak perlu nak sentiasa tukar seluar kecikkan .. saya suka sangat.

Oh umur muda lagi , jangan ingat orang muda tak ada masaalah , orang muda kalau dah beranak 3 , kesannya sama je dengan orang berumur tu .. tak percaya ? sila beranak tiga … wahahaha ..

Opsss tak boleh story panjang sangat ni pun dah banyak kali tapis , hal rumah tangga tak boley …hahahah ….

Jom dapatkan set Vibrant Kegel Device korang sekarang jika rasa sayang kan tubuh badan sendiri dan sayangkan suami .. hehe boleh dapatkan secara online di http://www.mybioinfinity.com/ , SHINS outlets , pusat kecantikkan terpilih dan juga kebanyakkan hospital di Malaysia dengan harga RM498.00 Sahaja. Customer care line adalah 1700-81-0142

Anak dara yang belum berkahwin tidak di galakkan , kecuali dia memang ada masaalah rahim jatuh , dan sebagainya itu pun kena dapatkan pandangan doktor dulu. Alat ini sangat di rekomenkan kepada wanita yang telah berkahwin , beranak pinak , berbadan besar … sangat-sangat!

Search

39 thoughts on “Testimoni Setelah Guna Alat Senaman Kegel Selama Sebulan

  1. hem.. tak tahu nak komen apa – tapi nak komen jugak..

    hemm.. bagus jugak kalau untuk kesihatan dan juga untuk eratkan hubungan antara suami & isteri (eh betul ker)…
    aku recently posted..Sebab harta !My Profile

  2. Alat ni mmg bagus kan…kak sya tk pernah pula terkucil…pregnant ni je asyik terkucil je bila batuk…huhuhu…

    Mahal…daku tak mampu…bonus dh byk guna beli alatan utk breastfeed baby nanti…peti je yg belum…

    In future kalau ada rezeki lbh blh la rembat…tp seram n takut plak nk guna….hahahahaha

    • hehe boleh ..

      alat tu akan di masukkan dari bawah , dan mula lah buat senaman kegel/kemut , kalau tidak berbunyi/bergegar bermakna senama yang di buat tu adalah salah . Jika bergegar dan berbunyi bermakna senaman yg di buat tu betul.

      Dan ada 2 fungi jika jenis berbunyi tu , di beri masa untuk senaman dengan lebih baik ,

      semakin lama , semakin kuat kemutan so kena guna alat yang lebih kurang sensitif , dengan cara tu , otot kita semakin kuat , suami makin suka ..wahahaha ..
      puanbee recently posted..Testimoni Setelah Guna Alat Senaman Kegel Selama SebulanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge