Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”

Dapat testimoni Herba Maharani pertama dari pelanggan pertama sejak saya jadi pengedar Premium Beautiful HAI-O ni , seronok nya rasa hati bila dapat pelanggan yang spoting macam ni. Alaaa.. korang tak kan tak kenal ? Kak Siti Sweetkurma dari kedai kak siti tu … a’ah yang tu lah …

Bukan ke kelmarin saya ada entri saya pergi rumah kak siti semata – mata nak sukar Premium Beautiful Bra (Maaf lah kalau sensitif bagi sesetengah pihak ) , saya tak update lagi pasal ni. Pada hari saya pergi tu Kak Siti ambil satu Bra dan sekotak Herba Maharani. Tapi selepas disukat bagai , esoknya kena pergi dan serahkan Bra Pb tu pada kak siti , mana tahu kak siti ambil lagi 2 kotak Herba Maharani .. aiii .. seronok dengar berita gumbira tersebut.

testimoni terbaik

Terbaikkk dari kak siti , sporting tau kak siti ni…

bra premium beautiful

Dan kak siti tau apa yang kak siti buat , beli bra Premium Beautiful tak rugi , jaminan 15 tahun , kalau rosak hantar servis je ..selain tu bra Premium Beautiful ni sangat-sangat menjaga aset wanita, mana nak dapat kan.. Dan ada part yang best .. hahah tak boleh lah citer sini , kalau nak tahu part best tu kena PM saya di Facebook lah ye ….. pompuan je boleh share cite nih. Boleh beli asing dari corset kalau nak.

testimoni bra pb

Ya kami berpossing bertiga , ayujamal lah yang ajak saya buat bisnes Premium Beautiful ni walaupun saya telah memberi alasan selama setahun lebih akhirnya saya terjebak juga , mungkin ini petunjuk ?

Testimoni dari Kak siti di facebook saya , ikhlas dari Kak siti ,saya tak bayar kak siti ..kak siti lebih mantop kewangannya dari saya , so korang percayalah testimoni dari kak siti tu , kalau tak buat apa beli sampai 3 kotak kan ?

testimoni herba maharani tersangat best

Jom tengok : 

Hadiah kan yang terbaik untuk diri sendiri dan suami tercinta ..

Harga Herba Maharani RM65 Sekotak – Jika tak biasa makan jamu boleh cuba satu kotak kecil RM15 ,

email : tie2kay@gmail.com


Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

41 Comments:

  1. Pingback: Fatin Liyana Pakai Corset PB - Dapatkan Postur Badan Yang Cantik | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. Pingback: HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN. | Puanbee.Com

  3. lagu ni ke kotak herba maharani???baru perasan la lepas beberapa kali buca entri ni..kat rumah sy ada jugak kotak macam ni…tapi isi dalam tak de..maybe ada la ahli rumah tu dahulu yang mkn maharani ni.haha

  4. wah menarik gak ni..

  5. Ada niat nak beli gak Herba Maharani ni, tengah berbincang dengan hubby 🙂

  6. kahkahhh… selamber jer kak siti… utk tuttt… :p opss ~

    baguih la bee… cube2 buat biz ni, dpt pulak rezeki customer sporting mcm ni… 😉 gudluck ye kawan

  7. ehem, huhu rasanya kalau untuk mak ok jugak nih.

  8. peluang rezeki, good luck n utk wanita silalah share banyak2. lelakipun xsalah juga utk share…he he

  9. tahniah bee, semoga bisnes terus berkembang..

  10. pssssttttt..bra premium tu untuk apa bee? blog akak tak boleh masuk lagi ni..dalam proses..satu hari suntuk tak tengok blog..apa jadi pun tak tahulah..huhu

  11. Izzuddin Fauzi

    Hehehe… Tak tau nk comment apa plak kali nie… hehehe ;D

  12. saya rasa macma nak beli la..duk membujang memang tak sihat sungguh.haha

  13. Produk ini buang angin juga ker?

  14. hari tuh nak juga try grab satu PB nih
    tapi nak rushing tak jadi beli.. nantilah
    msg dgn Bee kalau nak..

  15. mcm2 bisness skng ni.. 🙂

  16. Saya membaca tampalan ini(tak berani nak komen byk)

  17. Owh… Nk try la… Trial pack. Nnti i messg 😉

  18. utk premium beautiful akak ambik yang short-bra dia, mmg best sesangat, rasa selesa dan more confident…memang menang memakai….

  19. hahaha….tak sangka pulak akak ni pelanggan pertama puanbee…memang betul apa yang dikongsikan dlm FB puanbee tu…ikhlas…selepas 4 hari mengambil herba maharani akak kena stop ambil sebab bulan dah timbul, mungkin sekarang sendang mengalami “healing proses” seluruh badan terasa sakit, perut sakit dan pinggang pun sakit….proses sebegini biasa dan ini bermakna produk itu sedang menjalankan tugas….

  20. mmg mantop la kan… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *