Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”

Dapat testimoni Herba Maharani pertama dari pelanggan pertama sejak saya jadi pengedar Premium Beautiful HAI-O ni , seronok nya rasa hati bila dapat pelanggan yang spoting macam ni. Alaaa.. korang tak kan tak kenal ? Kak Siti Sweetkurma dari kedai kak siti tu … a’ah yang tu lah …

Bukan ke kelmarin saya ada entri saya pergi rumah kak siti semata – mata nak sukar Premium Beautiful Bra (Maaf lah kalau sensitif bagi sesetengah pihak ) , saya tak update lagi pasal ni. Pada hari saya pergi tu Kak Siti ambil satu Bra dan sekotak Herba Maharani. Tapi selepas disukat bagai , esoknya kena pergi dan serahkan Bra Pb tu pada kak siti , mana tahu kak siti ambil lagi 2 kotak Herba Maharani .. aiii .. seronok dengar berita gumbira tersebut.

testimoni terbaik

Terbaikkk dari kak siti , sporting tau kak siti ni…

bra premium beautiful

Dan kak siti tau apa yang kak siti buat , beli bra Premium Beautiful tak rugi , jaminan 15 tahun , kalau rosak hantar servis je ..selain tu bra Premium Beautiful ni sangat-sangat menjaga aset wanita, mana nak dapat kan.. Dan ada part yang best .. hahah tak boleh lah citer sini , kalau nak tahu part best tu kena PM saya di Facebook lah ye ….. pompuan je boleh share cite nih. Boleh beli asing dari corset kalau nak.

testimoni bra pb

Ya kami berpossing bertiga , ayujamal lah yang ajak saya buat bisnes Premium Beautiful ni walaupun saya telah memberi alasan selama setahun lebih akhirnya saya terjebak juga , mungkin ini petunjuk ?

Testimoni dari Kak siti di facebook saya , ikhlas dari Kak siti ,saya tak bayar kak siti ..kak siti lebih mantop kewangannya dari saya , so korang percayalah testimoni dari kak siti tu , kalau tak buat apa beli sampai 3 kotak kan ?

testimoni herba maharani tersangat best

Jom tengok :Β 

Hadiah kan yang terbaik untuk diri sendiri dan suami tercinta ..

Harga Herba Maharani RM65 Sekotak – Jika tak biasa makan jamu boleh cuba satu kotak kecil RM15 ,

email : tie2kay@gmail.com


41 Comments

  1. hafizul 16 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  2. bardboo 14 May 2012 Reply
  3. Myra Jay 14 May 2012 Reply
  4. Ummi Hanie 14 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  5. eiela 13 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  6. Denaihati 13 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  7. ummiross 13 May 2012 Reply
  8. mrs.yie 13 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  9. Izzuddin Fauzi 13 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  10. woot 13 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  11. akubiomed 13 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  12. nurmisnan 13 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  13. azman 13 May 2012 Reply
    • Zarul Umbrella 15 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  14. Mama adam 13 May 2012 Reply
  15. sweetkurma 13 May 2012 Reply
  16. sweetkurma 13 May 2012 Reply
  17. sweetkurma 13 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply
  18. syamila 13 May 2012 Reply
    • puanbee 17 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.