Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”

Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”

Dapat testimoni Herba Maharani pertama dari pelanggan pertama sejak saya jadi pengedar Premium Beautiful HAI-O ni , seronok nya rasa hati bila dapat pelanggan yang spoting macam ni. Alaaa.. korang tak kan tak kenal ? Kak Siti Sweetkurma dari kedai kak siti tu … a’ah yang tu lah …

Bukan ke kelmarin saya ada entri saya pergi rumah kak siti semata – mata nak sukar Premium Beautiful Bra (Maaf lah kalau sensitif bagi sesetengah pihak ) , saya tak update lagi pasal ni. Pada hari saya pergi tu Kak Siti ambil satu Bra dan sekotak Herba Maharani. Tapi selepas disukat bagai , esoknya kena pergi dan serahkan Bra Pb tu pada kak siti , mana tahu kak siti ambil lagi 2 kotak Herba Maharani .. aiii .. seronok dengar berita gumbira tersebut.

testimoni terbaik

Terbaikkk dari kak siti , sporting tau kak siti ni…

bra premium beautiful

Dan kak siti tau apa yang kak siti buat , beli bra Premium Beautiful tak rugi , jaminan 15 tahun , kalau rosak hantar servis je ..selain tu bra Premium Beautiful ni sangat-sangat menjaga aset wanita, mana nak dapat kan.. Dan ada part yang best .. hahah tak boleh lah citer sini , kalau nak tahu part best tu kena PM saya di Facebook lah ye ….. pompuan je boleh share cite nih. Boleh beli asing dari corset kalau nak.

testimoni bra pb

Ya kami berpossing bertiga , ayujamal lah yang ajak saya buat bisnes Premium Beautiful ni walaupun saya telah memberi alasan selama setahun lebih akhirnya saya terjebak juga , mungkin ini petunjuk ?

Testimoni dari Kak siti di facebook saya , ikhlas dari Kak siti ,saya tak bayar kak siti ..kak siti lebih mantop kewangannya dari saya , so korang percayalah testimoni dari kak siti tu , kalau tak buat apa beli sampai 3 kotak kan ?

testimoni herba maharani tersangat best

Jom tengok :Β 

Hadiah kan yang terbaik untuk diri sendiri dan suami tercinta ..

Harga Herba Maharani RM65 Sekotak – Jika tak biasa makan jamu boleh cuba satu kotak kecil RM15 ,

email : tie2kay@gmail.com


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

41 Comments



  1. lagu ni ke kotak herba maharani???baru perasan la lepas beberapa kali buca entri ni..kat rumah sy ada jugak kotak macam ni…tapi isi dalam tak de..maybe ada la ahli rumah tu dahulu yang mkn maharani ni.haha

  2. Ada niat nak beli gak Herba Maharani ni, tengah berbincang dengan hubby πŸ™‚

  3. kahkahhh… selamber jer kak siti… utk tuttt… :p opss ~

    baguih la bee… cube2 buat biz ni, dpt pulak rezeki customer sporting mcm ni… πŸ˜‰ gudluck ye kawan

    1. haha tutt , kak siti sporting gila …

      tu lah nis , cuba2 je rezeki ada di mana2.. memang tak sangka ..

    1. eila , ok sangat2 .. baru ni pelanggan akak bukan org muda , org dah berumur makan memang elok sbb ginseng tu ..

  4. peluang rezeki, good luck n utk wanita silalah share banyak2. lelakipun xsalah juga utk share…he he

  5. tahniah bee, semoga bisnes terus berkembang..

  6. pssssttttt..bra premium tu untuk apa bee? blog akak tak boleh masuk lagi ni..dalam proses..satu hari suntuk tak tengok blog..apa jadi pun tak tahulah..huhu

    1. pssst : Bra lah kak , mcm bra biasa , tp lagi sedap , kualiti , tahan lama dan mantopp ..up breast 10 inci ..

  7. Hehehe… Tak tau nk comment apa plak kali nie… hehehe ;D

  8. saya rasa macma nak beli la..duk membujang memang tak sihat sungguh.haha

    1. ya , buang angin tu termasuk dlm pakej , sama jugak , kebas tangan , angin , alah makanan berangin macam saya ni … boleh cuba ..

  9. hari tuh nak juga try grab satu PB nih
    tapi nak rushing tak jadi beli.. nantilah
    msg dgn Bee kalau nak..

  10. utk premium beautiful akak ambik yang short-bra dia, mmg best sesangat, rasa selesa dan more confident…memang menang memakai….

  11. hahaha….tak sangka pulak akak ni pelanggan pertama puanbee…memang betul apa yang dikongsikan dlm FB puanbee tu…ikhlas…selepas 4 hari mengambil herba maharani akak kena stop ambil sebab bulan dah timbul, mungkin sekarang sendang mengalami “healing proses” seluruh badan terasa sakit, perut sakit dan pinggang pun sakit….proses sebegini biasa dan ini bermakna produk itu sedang menjalankan tugas….

    1. iyer pelanggan pertama , lepas akk ..petang tu je terus ada yang lain..rezeki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *