Terima kasih –

Share

assalamualaikum semua . Hanya nak menyampaikan sedikit pesanan buat perserta GA anjuran bee,terima kasih pada yang telah menyertainya. .insyaallah esok bee akan menerjah blog korang ok..hari ni hari ahad so faham-faham je lah . .hehe. .gud luck semua !

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

4 Comments:

  1. syuhada ..tk lupe punyer

  2. aahh baru lah tak sunyi blog nii

  3. Tomato Gurl's Life

    cik tom belum join..hehe..tp mmg akan join..smoga ga akak ni success dan ramai yg join..promotion yg bagus ni akak 😉

  4. wasalam..~

    okeh,jgn lupa tau…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *