Terima Kasih Diucapkan Kerana Membantu Dalam Contest Gadget Impian

Salam , sebelum ni buat entri meraih undi bukan , sekarang buat entri penghargaan, esok buat entri ?????? dek kerana contest denaihati yang super mencabar jiwa dan raga ni semua pun saya buat , banyak pengalaman yang saya kutip sepanjang contest gadget impian ini berlangsung.

Saya …. yang rasa macam tak boleh nak berjaya kerana pesaing semua hebat-hebat belaka , ada 2-3 para peserta adalah otai di arena blogging ini , mula-mula contest berlangsung saya agak tertekan , selalu ada perkara yang bermain di minda , ada ke orang nak bantu aku ? segan lah nak mintak pelempang like hari-hari ? nak tweet dan lah tk rajin borak di twitter tu. , kita bukan retis mesti lah susah ye dok ?

Tapi ..syukur .. ada ramai kawan yang sudi membantu , jenuh juga saya fikir apa yang boleh saya balas di atas budi baik kawan-kawan semua… sedangkan adik beradik sendiri pun tak boleh nak bantu apa sangat dek kerana mereka tidak langsung pandai atau dapat merasai apa yang blogger rasa 🙂

Terima kasih kepada yang sudi menolong tweet , like , 1+ ,link in dan klik semua button tu berulang-ulang kali , terima kasih banyak diucapkan kepada Ummieross , Kongsibersamanora , Rafinamimi , Puankutu , NZA , Azie , Ammboi , Upprofits, Bardboo, Eyriqazz dan ada lagi kot, yang saya tak ingat dan tak nampak (boleh tinggalkan komen di bawah yek )

Terima kasih juga kepada yang berfungus lumut bertungkus lumus dalam membantu merealisasikan impian saya , yang membantu hari-hari tambah point di tempat komen , saya memang terharu , sebabnya saya sendiri pun sibuk tak sempat nak beri komitmen komen setiap hari , dengan pelbagai kes terjadi pada waktu yang sama. Siapa mereka ni ? tengok banner di bawah nih yek ..

Terima kasih banyak sangat-sangat 🙂 saya hadiahkan banner di sini untuk 2 bulan berturut-turut 🙂

Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

10 thoughts to “Terima Kasih Diucapkan Kerana Membantu Dalam Contest Gadget Impian”

  1. eh kutu pun ada kt situ..tq yer wpun sebenarnya rasa tak layak dinyatakan disitu.hehe..

    sebenarnya tak smpot nak tolong sgt..macam2 masalah yg menimpa time tu.mmg tak kena masa,klu tak Insyaallah kutu tolong..Maaf ye!tp ramai tu rakan bloger yg setia dan baik hati.kihkih…

  2. salam bee,

    baru perasan banner di sidebar.. terima kasih bee… best jugak dpt parking kat blog bee ni..

    terima kasih sbb tlg promo like fb byk2 utk contest top blogger tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *