Terima Kasih Diucapkan Kerana Membantu Dalam Contest Gadget Impian

Share

Salam , sebelum ni buat entri meraih undi bukan , sekarang buat entri penghargaan, esok buat entri ?????? dek kerana contest denaihati yang super mencabar jiwa dan raga ni semua pun saya buat , banyak pengalaman yang saya kutip sepanjang contest gadget impian ini berlangsung.

Saya …. yang rasa macam tak boleh nak berjaya kerana pesaing semua hebat-hebat belaka , ada 2-3 para peserta adalah otai di arena blogging ini , mula-mula contest berlangsung saya agak tertekan , selalu ada perkara yang bermain di minda , ada ke orang nak bantu aku ? segan lah nak mintak pelempang like hari-hari ? nak tweet dan lah tk rajin borak di twitter tu. , kita bukan retis mesti lah susah ye dok ?

Tapi ..syukur .. ada ramai kawan yang sudi membantu , jenuh juga saya fikir apa yang boleh saya balas di atas budi baik kawan-kawan semua… sedangkan adik beradik sendiri pun tak boleh nak bantu apa sangat dek kerana mereka tidak langsung pandai atau dapat merasai apa yang blogger rasa 🙂

Terima kasih kepada yang sudi menolong tweet , like , 1+ ,link in dan klik semua button tu berulang-ulang kali , terima kasih banyak diucapkan kepada Ummieross , Kongsibersamanora , Rafinamimi , Puankutu , NZA , Azie , Ammboi , Upprofits, Bardboo, Eyriqazz dan ada lagi kot, yang saya tak ingat dan tak nampak (boleh tinggalkan komen di bawah yek )

Terima kasih juga kepada yang berfungus lumut bertungkus lumus dalam membantu merealisasikan impian saya , yang membantu hari-hari tambah point di tempat komen , saya memang terharu , sebabnya saya sendiri pun sibuk tak sempat nak beri komitmen komen setiap hari , dengan pelbagai kes terjadi pada waktu yang sama. Siapa mereka ni ? tengok banner di bawah nih yek ..

Terima kasih banyak sangat-sangat 🙂 saya hadiahkan banner di sini untuk 2 bulan berturut-turut 🙂

Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. Pingback: Ulang Tayang Entri Meraih Undi Untuk Contest Gadget Impian

  2. Sama2 bee..tahniah sebab dah menang..pinjam boleh? kihkihkih

  3. Semoga berjaya bee..! dan terimakasih atas dipasangnya banner blog saya… 🙂

  4. eh kutu pun ada kt situ..tq yer wpun sebenarnya rasa tak layak dinyatakan disitu.hehe..

    sebenarnya tak smpot nak tolong sgt..macam2 masalah yg menimpa time tu.mmg tak kena masa,klu tak Insyaallah kutu tolong..Maaf ye!tp ramai tu rakan bloger yg setia dan baik hati.kihkih…

  5. Good luck bee, comel plak header akak versi tecik hehee 😀

  6. salam bee,

    baru perasan banner di sidebar.. terima kasih bee… best jugak dpt parking kat blog bee ni..

    terima kasih sbb tlg promo like fb byk2 utk contest top blogger tu..

  7. hoho..tak sabar nak tahu siapa yang akan menang nanti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *