Teriakan Kalbu Ost Kasih Alia

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Haiiii.. saya tahu ramai yang suka lagu Fida Ibrahim ni , haizzz… hari sabtu ni rasa boring lak tak dapat tengok Drama Kasih Alia.. Biar lah orang nak kata apa , tapi saya suka… Kasih Alia semakin Hotttttt Watak Feeyaa FM mati tu pun dah lepas dah korang nak tengok gambar klik link sebelum ni , mati kena hempuk dek peragut rupanya ..

 

Lirik Lagu Teriakan Kalbu – Fida Ibrahim

Tiada lagi kan ku terdaya
Tak mungkin nadi berdenyut cinta
Kau pergi tanpa aku merela
Dan hadir saat duka

Menanti bayang muncul tiada
Setelah kau janjikan ku bahagia
Kau hilang tanpa aku menduga
Jiwa terhenti nokhtah

Teriakan kalbu merindukan jiwa
Mengapa akhir aku terpendamnya cinta
Dan kau tinggalkan hanya tinta
Mencoret nada hampa..

Uuuhhhhh…

Buat yang terlepas tengok tu , boleh lah belek-blek sinopsisnya pula.. hehe.. best ! sinopsis kasih alia [Link]

sekian…

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 thoughts

  1. Pingback: Kasih Alia Sinopsis Drama Tv3 | Puanbee Buai Laju-Laju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *