Teriakan Kalbu Ost Kasih Alia

Haiiii.. saya tahu ramai yang suka lagu Fida Ibrahim ni , haizzz… hari sabtu ni rasa boring lak tak dapat tengok Drama Kasih Alia.. Biar lah orang nak kata apa , tapi saya suka… Kasih Alia semakin Hotttttt Watak Feeyaa FM mati tu pun dah lepas dah korang nak tengok gambar klik link sebelum ni , mati kena hempuk dek peragut rupanya ..

 

Lirik Lagu Teriakan Kalbu – Fida Ibrahim

Tiada lagi kan ku terdaya
Tak mungkin nadi berdenyut cinta
Kau pergi tanpa aku merela
Dan hadir saat duka

Menanti bayang muncul tiada
Setelah kau janjikan ku bahagia
Kau hilang tanpa aku menduga
Jiwa terhenti nokhtah

Teriakan kalbu merindukan jiwa
Mengapa akhir aku terpendamnya cinta
Dan kau tinggalkan hanya tinta
Mencoret nada hampa..

Uuuhhhhh…

Buat yang terlepas tengok tu , boleh lah belek-blek sinopsisnya pula.. hehe.. best ! sinopsis kasih alia [Link]

sekian…

Search

Comments

  1. fida ke nynyi lagu tu? ingt kan sape adeh! ==’
    Nurain Binti Hisham recently posted..VCO ! VCO ! VCO !My Profile

  2. cerita tu mmg best..pelakon2nya pn best….
    nza recently posted..Sepi-Puasa ke 20My Profile

Trackbacks

  1. [...] LAGU OST KASIH ALIA Fida Ibrahim [...]

  2. [...] Lirik lagu dan download link Teriakan Kalbu nyanyian fida ibrahim [link] sinopsissila ke sini .. malas taip daa~ ok esok sambung cerita PB kemana erkk.. malam ni rehat [...]

  3. [...] Kasih Alia Sinopsis Drama Tv3 Kasih Alia Semakin Hot [Live] Download Teriakan Kalbu Ost Kasih Alia [...]

  4. [...] ..saja nak perangat orang tu Lirik lagu dan download link Teriakan Kalbu nyanyian fida ibrahim [link] innity_pub = "f18a6d1cde4b205199de8729a6637b42"; innity_zone = "20026"; innity_width = "300"; [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: