Tengok Salji Turun Di Google – Let It Snow

Post santai malam ini , pernah tengok salji turun tak ? saya suka tengok salji turun , tapi di genting , bila agaknya dapat tengok salji di bumi yang nyata ..

let it snow 2

#Bertuah lah korang..

#Yang belajar tinggi-tinggi dapat melancong sambil belajar ke luar negara.
#Yang berkahwin dan menetap di luar negara.
#Yang banyak duit sesuka hati je nak fly ke luar negara.

Ok bukan tuah tapi dah memang di takdirkan , atau rezeki , atau memang korang berusaha , oleh itu kalau ada adik-adik tu korang berusaha lah supaya boleh ke luar negara , dah ke luar negara jangan lupa negara sendiri pula , jangan lupa mak dan ayah , jangan lupa berpijak di bumi yang nyata , jangan lupa jantina , dan yang paling penting jangan lupa AGAMA.

lei it snow
lei it snow

Ok dah penat taip bebel ringkas ni ~ jom try tengok dan buat salji di Google pula .. Tajuk dia Let It Snow , cuba lah ..Salji akan turun semakin lama semakin banyak , sampai kita boleh pula menulis di skrin menggunakan mouse , seolah-olah kita menyentuh salji tersebut , saya dah buat satu tuk korang.. nice .. kalau lah boleh buat di blog sendiri ( cissskekkk! betul , semua pun nak ye puanbee )

Kredit : syuhada

16 Comments

  1. Khidhir 28 December 2011 Reply
  2. akubiomed 25 December 2011 Reply
  3. Ummi Hanie 22 December 2011 Reply
  4. Juan 22 December 2011 Reply
  5. Budak Nakal 22 December 2011 Reply
  6. yanmie 22 December 2011 Reply
  7. Deana Tasya 21 December 2011 Reply
    • kimmie 21 December 2011 Reply
  8. titan 22 December 2011 Reply
  9. puan kutu 21 December 2011 Reply
  10. kimmie 21 December 2011 Reply
  11. Han!h 21 December 2011 Reply
  12. Denaihati 21 December 2011 Reply
  13. syu90 21 December 2011 Reply
  14. ummiross 21 December 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 21 December 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.