gambar fasha sanda berinai / fasha sanda berkahwin

Tengok Gambar Fasha Sandha Berinai Nampak Macam …

Posted by

Sembang-sembang dengan suami (kay) saya , pasal esok nak ada perhimpunan bersih 3.0 tu , nasib beliau tak kena standby sama macam bersih 2.0 kelmarin , kalau tak mau 2 hari duduk dalam banggunan tanpa boleh keluar , makan dan minum .. mandi boleh .. dalam banggunan juga .. Esok juga ada annual dinner , so kay selamat .. alhamdulillah .. kalau boleh tak mau kay kerja dengan keadaan begitu.. susah hati den..

Tiba-tiba teringat Fasha Sanda kan dah nak bernikah nih , sama tarikh dengan bersih 3.0 , 28 haribulan .. saja lah search perkembangan terbaru si Fasha Sanda yang nak bernikah dah ni..

Sekali tengok gambar ni ..

Tengok Gambar Fasha Sandha Berinai Nampak Macam …zaman saya nak bernikah dulu lah weii .. hahah .. teringat pulak memori lampau daku ni .. sekali pandang macam muka kak sepupu saya pun ada..

Ok maksud saya disini.. bukan nak cakap saya ni macam Fasha Sanda or .. keturunan saya ada iras-iras Fasha Sanda , tapi ..

Fasha Sanda juga seperti gadis-gadis biasa yang lain .. berdebar menunggu hari perkahwinan nya … Termenung jauh jer .. macam mana esok .. dalam hati dug dag dug dag .. gitu lah ..

Jawab soalan , menyembang pun ala-ala sebab dalam kepala fikir macam – macam ni , saya gadis kampung pun berdebar ni kan lagi artis kan …..

gambar fasha sanda berinai / fasha sanda berkahwin

Cantik Fasha Sanda bertudung , kalau teruskan pun bagus juga ni … Tahniah di ucapkan .. Gambar kidnap dari Facebook , curi sekeping saja , korang nak tengok pergi Facebook WE LOVE FASHA Sandha

15 comments

  1. artis kalau pakai tudung mmg cantik..hehe sapa x berdebar nak kawen..selagi x siap lafaz nikah tu mmg dup dap..dup dap je kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *