Tempahan Theme Dari Affan Ruslan

Nak raya ni kan ? jadi biarlah blog ni beraya sakan .. saya berkenan dengan blog  kujie2 yang telah di customize oleh Affan Ruslan. Kebetulan ada sedikit income dari adsverlets , so saya terjah lah tempah theme blog ni. Duit dari blog , melabur ke blog semula .. dengan harapan akan mendapat pulangan di masa depan. Walau tak de pulangan asalkan hati dah puas. Rimas betul kalau theme blog tak seragam dengan keinginan saya. Cewahh ayat macam 1 Malaysia dah ni , seragam seragam pulak.

Setakat ni saya suka dengan design theme ni , insyallah memang tak akan sewenang – wenangnya tukar sebab mahal ..bagi orang lain mungkin tak mahal. Bagi surirumah macam saya ni mahal tau , sebab saya pegang prinsip .. sejak saya mula melanggan wordpress dan domain , saya tak gunakan duit suami saya  (tapi laptop dan line internet tetap mintak kat suami hehee .. peace bang !!! ). Ye lah dia kerja sorang kesian kalau saya gunakan untuk hobi saya ni. Sebab tu apa-apa pun saya akan gunakan duit sendiri yang saya dapat dari blog. Siapa kata berblog tak gunakan modal ? Walaupun berblog gunakan blogspot masih ada modal . Betul tak ? ate .. line internet tu bukan nya free kan.

Apa pun kalau korang nak kena lah tanya pada Affan Ruslan sendiri. Hai hai je di twitter.. (ID : @affanruslan ) oh sekarang twitter tu menjadi sangat best pulak. Untuk orang yang tak ada masa nak duduk depan laptop 24 jam ni.

Kelebihan theme ni .. saya lupa .. kena mintak Affan Ruslan komen disini nanti. Tapi saya suka kombinasi warna nya. Yang saya tahu .. Affan menggunakan Genesis Framework .. Sekarang nak fokos betulkan links yang error aje lah , theme tak yah fikir dah .. Affan kan ade…

Sekian Luahan jiwa blogger surirumah kehkehkeh ~

P/S : Teringat pula entri Income Blog Untuk Apa disini ada ceritakan bagaimana  template percuma atau premium ada risikonya seperti kes Phishing attack di blog Denaihati

46 Comments

  1. Alin Marlini 20 September 2012 Reply
  2. muazfaris 11 September 2012 Reply
  3. Hafizul 25 July 2012 Reply
  4. chii 25 July 2012 Reply
  5. Ikhtiar Shah 24 July 2012 Reply
  6. akubiomed 24 July 2012 Reply
  7. Jebeng Otai™ 24 July 2012 Reply
  8. Mus 24 July 2012 Reply
  9. Blog Asyraf 24 July 2012 Reply
  10. Ummi Hanie 24 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
      • Mus 24 July 2012 Reply
  11. daddydee 24 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  12. hafizmd 24 July 2012 Reply
  13. titan 24 July 2012 Reply
  14. Ibu Mifzal Arsyad 24 July 2012 Reply
  15. eiela 24 July 2012 Reply
  16. idrosak 24 July 2012 Reply
  17. dennis 24 July 2012 Reply
  18. amirulfaiz 24 July 2012 Reply
  19. topo 24 July 2012 Reply
  20. budak felda 24 July 2012 Reply
  21. Man2 24 July 2012 Reply
  22. mama adam 24 July 2012 Reply
  23. iAwani 24 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  24. hatiputera 24 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  25. Juan 24 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  26. sweetkurma 23 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  27. Denaihati 23 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  28. halif 23 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  29. Kak Jie 23 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 July 2012 Reply
  30. anif 23 July 2012 Reply
  31. zie fauzi 23 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 23 July 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.