Tempah Header Flash Yang Bergaya Disini

Ramai yang tanya header flash puanbee nih sapa yang buat , maaf bukan tak nak buat entri promo atau share dengan korang , tapi masaalahnya nak masukkan code di post ni cukuplah payah , asyik tak menjadi je ..rasanya dah berpuluh kali lah masukkan post tajuk bagai , last-last header nya tak keluar terpaksalah disampahkan entri tersebut, tapi kali ni berjaya rupanya code tu kena rapatkan , alahai sengalnya puanbee ni :)


Ok seperti biasa intro bebelan terlebih panjang , Nak tulis lain tertulis lain , header flash yang bergaya tu saya tempah dari blog budaknakal atau nama panggilan admin blog budaknakal itu kozumi. Senang je berurusan dengan koz , saya cuma cakap nak kepala famili saya bergoyang di header tu dengan latar belakang yang ceria ..dan semuanya disiapkan koz ..adalah pembetulan sikit , tapi sikit je lah , kira cam jiwa koz dengan jiwa saya lebih kurang je hahahaha .. (tak bley blah!) suka idea koz tang love yang letup-letup bilamouse dihalakan ke header ..suka comel je .. ayah depa ni tengok gambar baby dalam tu tersengih jerkk.. mulut puyu katanya hikss…

Dari segi harga pula berbaloi mampu milik lah orang kata , sebenarnya dalam banyak-banyak bulan , bulan ni paling banyak saya dapat income dari blog so saya hadiahkan sesuatu untuk blog :) sayang blog saya.

Korang selalu nampak saya tukar2 header kan ? kali ni silalah berasa jemu sebab saya tak nak tempah lagi dah , dan juga nak buang header cantik tu pun tak akan hehe .. malas lah.. sekarang target nak mantapkan blog dari segi lain pula ..apa dia ? ermm biarlah rahsia .. :)

Nak tempah header flash ? atau header lain-lain sila ke blog sini untuk melihat contoh design yang lain dan cara tempahan dengan kozumi ok !

‘ syabas koz.. akk suka header ni dan puas hati sangat ! akk perasan koz suka awan ek ? banyak awan dan pelangi je dalam design dia hehehe ‘

(Visited 1 times, 1 visits today)

78 thoughts on “Tempah Header Flash Yang Bergaya Disini

  1. Princess MOMOY

    Salam sis.
    Momoy dah tempah pada kozumi tu
    tapi sangat menghampakan dah dekat 2 minggu dia lesap dan email tidak berbalas setelah bayarn penuh dibuat.
    macam mana ni sis. huhu…

    1. Budak Nakal

      salam kepada momoy…
      minta maap jika koz ada terlepas pandang soal tempahan header momoy…
      boleh beri maklumat or forward maklumat ttg header momoy tak?
      mungkin koz ada wat kesilapan or terdelate

  2. Pingback: Kenapa Tukar Theme ? | Puanbee Blog

  3. puan kutu

    kutu first time tgok header nie memang dh terpikat.suka tgok muka baby yg kiut tu.una n kakak pun comel.oh yeribunya pun lawa..ayahnya juga kacak.haha..kutu nak tggu income blog baru order header flash.mau berjanggut la nmpknya.pakai header buatan sendiri sudah.muahaha…

    1. puanbee Post author

      sorang2 dia sebut , sebuat satu famili lah kehkeh .. terima kasih kutu puji2 kita ngehngeh … boleh kutu boleh insyallah ..guna lah cr bee bg tu bee guncr tu jer sehari RM 6 tak lari ..

    1. puanbee Post author

      wasalam ..cepatnya ..hiks.. nih yg kelmarin tempah atau tempah lain ?

      mula-mula zie kena remove header di header , jagan tick apa2 biarkan kosong je ,

      lepas tu pergi kat editor > header

      ambik code yg diberi oleh budaknakal tu kemudian masukkan selepas code dibawah , kalau sama lah

      <body >

      1. zie fauzi

        Suka kerja Koz,baru mlm tadi tempah,pagi ni dah siap.. berbaloi2… :) dah tu xda adjust apa2..cik abg kata ok..kira ok la…

        Yang sebelum ni ambil masa lama gila… Dh siap pakai sat ja… mcm kureng sikit la..

        ok,tq..nak try sat…jadi ke tak..

  4. Pingback: Giveaway Yanmieonline.com | Puanbee.com

  5. Myra Jay

    Myra skrg dok tunggu 2 header baru..

    1 hadiah GA 1 lg hadiah dari member..

    1 dah siap tp sebab ada sikit nak ejas so myra dok menunggu lagi la :)

    Teringin nak buat flash header, tp kena tunggu sat la :)

  6. Ummi Hanie

    mmg cun … rege pun ok utk flash header ..

    wat masa ni nis belum nk pakai flash lagiks .. tgh cube settle problem kat blog ni,tp xtau mane puncanya .. sedey2 … so pakai le header buatan sndiri dulu walaupun xcun sgt… hehe

    1. puanbee Post author

      just copy code di header tu , pastu edit saiz , rapatkan code letak dalam mode html … gambar mula2 lambat sikit keluarnya

  7. Ibu Mifzal Arsyad

    mmg bergaya betul header blog bee..sy suka tgk..pastu suka letak cursor tu kat gambar..cute je..

    kalau guna header flash ni x berat ke blog? kalau x berat leh la tempah gak ni hehe

    1. puanbee Post author

      tak beratlah mama , sebabnya header tu di hostkan di website khas tuk swf flash ..so org senang nak view , content blog kita asing

  8. uncle

    mmg cantik header….insyaAllah kalau tergerak hati nak tukar template uncle nak tempah jugak..buat sendiri boleh tapi nak gerak-gerak tu mmg payah lah ..tak terjangkau kreativiti hihihihi

    1. puanbee Post author

      tak .. blog saya baru je 55.6 kb . averange speed 0.06 saat ..ok kan . sbb nya header tu di hostkan di website lain bukan di blog saya

    1. puanbee Post author

      psst kaka tak boleh letak url entri dalam tempat url tu , komen masuk spam .ni akk edit baru boleh publish komen ni .. sorry ..

      1. puanbee Post author

        tak bila letak url blog di tempat url tu ok , tp kalau letak url entri masuk spam .. so letak url blog ok lah .. untuk url entri letak dlm ruang komen atau commnetluv je ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>