Tempah Header Flash Yang Bergaya Disini

Ramai yang tanya header flash puanbee nih sapa yang buat , maaf bukan tak nak buat entri promo atau share dengan korang , tapi masaalahnya nak masukkan code di post ni cukuplah payah , asyik tak menjadi je ..rasanya dah berpuluh kali lah masukkan post tajuk bagai , last-last header nya tak keluar terpaksalah disampahkan entri tersebut, tapi kali ni berjaya rupanya code tu kena rapatkan , alahai sengalnya puanbee ni :)


Ok seperti biasa intro bebelan terlebih panjang , Nak tulis lain tertulis lain , header flash yang bergaya tu saya tempah dari blog budaknakal atau nama panggilan admin blog budaknakal itu kozumi. Senang je berurusan dengan koz , saya cuma cakap nak kepala famili saya bergoyang di header tu dengan latar belakang yang ceria ..dan semuanya disiapkan koz ..adalah pembetulan sikit , tapi sikit je lah , kira cam jiwa koz dengan jiwa saya lebih kurang je hahahaha .. (tak bley blah!) suka idea koz tang love yang letup-letup bilamouse dihalakan ke header ..suka comel je .. ayah depa ni tengok gambar baby dalam tu tersengih jerkk.. mulut puyu katanya hikss…

Dari segi harga pula berbaloi mampu milik lah orang kata , sebenarnya dalam banyak-banyak bulan , bulan ni paling banyak saya dapat income dari blog so saya hadiahkan sesuatu untuk blog :) sayang blog saya.

Korang selalu nampak saya tukar2 header kan ? kali ni silalah berasa jemu sebab saya tak nak tempah lagi dah , dan juga nak buang header cantik tu pun tak akan hehe .. malas lah.. sekarang target nak mantapkan blog dari segi lain pula ..apa dia ? ermm biarlah rahsia .. :)

Nak tempah header flash ? atau header lain-lain sila ke blog sini untuk melihat contoh design yang lain dan cara tempahan dengan kozumi ok !

‘ syabas koz.. akk suka header ni dan puas hati sangat ! akk perasan koz suka awan ek ? banyak awan dan pelangi je dalam design dia hehehe ‘

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Salam sis.
    Momoy dah tempah pada kozumi tu
    tapi sangat menghampakan dah dekat 2 minggu dia lesap dan email tidak berbalas setelah bayarn penuh dibuat.
    macam mana ni sis. huhu…

  2. momoy pun suka yang ada love2 bila gerak cursor ke header
    mahal tak sis?
    boleh bagi anggaran?

  3. cantik ^__^

  4. puan kutu :

    kutu first time tgok header nie memang dh terpikat.suka tgok muka baby yg kiut tu.una n kakak pun comel.oh yeribunya pun lawa..ayahnya juga kacak.haha..kutu nak tggu income blog baru order header flash.mau berjanggut la nmpknya.pakai header buatan sendiri sudah.muahaha…

    • sorang2 dia sebut , sebuat satu famili lah kehkeh .. terima kasih kutu puji2 kita ngehngeh … boleh kutu boleh insyallah ..guna lah cr bee bg tu bee guncr tu jer sehari RM 6 tak lari ..

  5. Salam,Bee… Mcmana nak masukkan header flash ni?… Header dah siap,order kat budak nakal tu jgk… :)

    • wasalam ..cepatnya ..hiks.. nih yg kelmarin tempah atau tempah lain ?

      mula-mula zie kena remove header di header , jagan tick apa2 biarkan kosong je ,

      lepas tu pergi kat editor > header

      ambik code yg diberi oleh budaknakal tu kemudian masukkan selepas code dibawah , kalau sama lah

      <body >

      • Suka kerja Koz,baru mlm tadi tempah,pagi ni dah siap.. berbaloi2… :) dah tu xda adjust apa2..cik abg kata ok..kira ok la…

        Yang sebelum ni ambil masa lama gila… Dh siap pakai sat ja… mcm kureng sikit la..

        ok,tq..nak try sat…jadi ke tak..

  6. cantik betul header tu bee..akak suka..memang terbaiklah dari header2 bee yg sebelum ni :)

  7. awan yg menarik PB kat header tu – berapa kos PB abiskan untuk header jenis tu agaknya?

  8. sayacomel :

    rajinnya tukar header. :)

  9. Shack@AnjungMaya :

    menarik dan kreatif..

  10. murah tak?

  11. Myra skrg dok tunggu 2 header baru..

    1 hadiah GA 1 lg hadiah dari member..

    1 dah siap tp sebab ada sikit nak ejas so myra dok menunggu lagi la :)

    Teringin nak buat flash header, tp kena tunggu sat la :)

  12. mmg cun … rege pun ok utk flash header ..

    wat masa ni nis belum nk pakai flash lagiks .. tgh cube settle problem kat blog ni,tp xtau mane puncanya .. sedey2 … so pakai le header buatan sndiri dulu walaupun xcun sgt… hehe

  13. wah.. mmg cantik!!

  14. comey gitu…bee nak tanyer camana nak letak file swf (flash) dalam entry tak tau la….

  15. Patutlah bila bawa cursor mouse pada gambar keluar buih-buih cinta

  16. wah…jeles ni dok tayang header flash…memang cantik header flash ni…

  17. mmg cantik la bee…

  18. mmg bergaya betul header blog bee..sy suka tgk..pastu suka letak cursor tu kat gambar..cute je..

    kalau guna header flash ni x berat ke blog? kalau x berat leh la tempah gak ni hehe

    • tak beratlah mama , sebabnya header tu di hostkan di website khas tuk swf flash ..so org senang nak view , content blog kita asing

  19. Kreatif kak!! Saya baru buat satu entri pasal header. Silap lah x baca sini dulu. Kalo x l;eh masukkan sekali designer ni dalam list entri tu :(

  20. mmg cantik header….insyaAllah kalau tergerak hati nak tukar template uncle nak tempah jugak..buat sendiri boleh tapi nak gerak-gerak tu mmg payah lah ..tak terjangkau kreativiti hihihihi

  21. hmm kreatif betul kozumi tu kan bee, memang cantik dan lain dari yang lain..

  22. Cantik gak tu…kreatif designer nya ….owh baru perasan semua gurl2…rezeki Allah bagi kan terima dgn seadanya. :)

  23. wah.. nak tempah satu gaklah… :)

  24. tak berat ke header tu?

    • tak .. blog saya baru je 55.6 kb . averange speed 0.06 saat ..ok kan . sbb nya header tu di hostkan di website lain bukan di blog saya

  25. Pheewwwiittt, cantik header bee tu 😀
    kalau ada baby boy dalam header tu pun best hehehe.

  26. oo .. mcm tu ke ? cantik² !

  27. nice header kak…hbt jgk budaknakal tu eh….

  28. blog jd berat tak ?

  29. tiga2 pempuan anak pbee…bila nak dapatkan yg boy pulak

  30. perh ada letup2 lagi….lawa2

Trackbacks

  1. […] saya tak ada tambah apa-apa plugin selain plugin ALL IN ONE SEO dan juga theme Nom nom dengan header cantik , so tak tahu nak buang mana satu , saya buang ke tiga-tiga item kat atas , so dapatlah theme yang […]

  2. […] blog kakyan yang laju .. moga saya bertuah memenangi header dari kozumi , ala designer yang buat header bergaya saya di atas tu .. ish korang kalau nak header canggih percuma inilah masanya , 7 header percuma di […]

Speak Your Mind

*