Oct
2011

Tempah Header Flash Yang Bergaya Disini

Ramai yang tanya header flash puanbee nih sapa yang buat , maaf bukan tak nak buat entri promo atau share dengan korang , tapi masaalahnya nak masukkan code di post ni cukuplah payah , asyik tak menjadi je ..rasanya dah berpuluh kali lah masukkan post tajuk bagai , last-last header nya tak keluar terpaksalah disampahkan entri tersebut, tapi kali ni berjaya rupanya code tu kena rapatkan , alahai sengalnya puanbee ni :)


Ok seperti biasa intro bebelan terlebih panjang , Nak tulis lain tertulis lain , header flash yang bergaya tu saya tempah dari blog budaknakal atau nama panggilan admin blog budaknakal itu kozumi. Senang je berurusan dengan koz , saya cuma cakap nak kepala famili saya bergoyang di header tu dengan latar belakang yang ceria ..dan semuanya disiapkan koz ..adalah pembetulan sikit , tapi sikit je lah , kira cam jiwa koz dengan jiwa saya lebih kurang je hahahaha .. (tak bley blah!) suka idea koz tang love yang letup-letup bilamouse dihalakan ke header ..suka comel je .. ayah depa ni tengok gambar baby dalam tu tersengih jerkk.. mulut puyu katanya hikss…

Dari segi harga pula berbaloi mampu milik lah orang kata , sebenarnya dalam banyak-banyak bulan , bulan ni paling banyak saya dapat income dari blog so saya hadiahkan sesuatu untuk blog :)

sayang blog saya.

Korang selalu nampak saya tukar2 header kan ? kali ni silalah berasa jemu sebab saya tak nak tempah lagi dah , dan juga nak buang header cantik tu pun tak akan hehe .. malas lah.. sekarang target nak mantapkan blog dari segi lain pula ..apa dia ? ermm biarlah rahsia .. :)

Nak tempah header flash ? atau header lain-lain sila ke blog sini untuk melihat contoh design yang lain dan cara tempahan dengan kozumi ok !

‘ syabas koz.. akk suka header ni dan puas hati sangat ! akk perasan koz suka awan ek ? banyak awan dan pelangi je dalam design dia hehehe ‘

78 thoughts on “Tempah Header Flash Yang Bergaya Disini

  1. Pingback: Kenapa Tukar Theme ? | Puanbee Blog

  2. kutu first time tgok header nie memang dh terpikat.suka tgok muka baby yg kiut tu.una n kakak pun comel.oh yeribunya pun lawa..ayahnya juga kacak.haha..kutu nak tggu income blog baru order header flash.mau berjanggut la nmpknya.pakai header buatan sendiri sudah.muahaha…
    puan kutu recently posted..Teka Lagu Dapat Doodle WanieMy Profile

    • sorang2 dia sebut , sebuat satu famili lah kehkeh .. terima kasih kutu puji2 kita ngehngeh … boleh kutu boleh insyallah ..guna lah cr bee bg tu bee guncr tu jer sehari RM 6 tak lari ..

  3. Pingback: Giveaway Yanmieonline.com | Puanbee.com

  4. mmg cun … rege pun ok utk flash header ..

    wat masa ni nis belum nk pakai flash lagiks .. tgh cube settle problem kat blog ni,tp xtau mane puncanya .. sedey2 … so pakai le header buatan sndiri dulu walaupun xcun sgt… hehe
    Ummi Hanie recently posted..Segmen ditutup …My Profile

  5. mmg cantik header….insyaAllah kalau tergerak hati nak tukar template uncle nak tempah jugak..buat sendiri boleh tapi nak gerak-gerak tu mmg payah lah ..tak terjangkau kreativiti hihihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge