Tempah Header Flash Yang Bergaya Disini

Ramai yang tanya header flash puanbee nih sapa yang buat , maaf bukan tak nak buat entri promo atau share dengan korang , tapi masaalahnya nak masukkan code di post ni cukuplah payah , asyik tak menjadi je ..rasanya dah berpuluh kali lah masukkan post tajuk bagai , last-last header nya tak keluar terpaksalah disampahkan entri tersebut, tapi kali ni berjaya rupanya code tu kena rapatkan , alahai sengalnya puanbee ni :)


Ok seperti biasa intro bebelan terlebih panjang , Nak tulis lain tertulis lain , header flash yang bergaya tu saya tempah dari blog budaknakal atau nama panggilan admin blog budaknakal itu kozumi. Senang je berurusan dengan koz , saya cuma cakap nak kepala famili saya bergoyang di header tu dengan latar belakang yang ceria ..dan semuanya disiapkan koz ..adalah pembetulan sikit , tapi sikit je lah , kira cam jiwa koz dengan jiwa saya lebih kurang je hahahaha .. (tak bley blah!) suka idea koz tang love yang letup-letup bilamouse dihalakan ke header ..suka comel je .. ayah depa ni tengok gambar baby dalam tu tersengih jerkk.. mulut puyu katanya hikss…

Dari segi harga pula berbaloi mampu milik lah orang kata , sebenarnya dalam banyak-banyak bulan , bulan ni paling banyak saya dapat income dari blog so saya hadiahkan sesuatu untuk blog :) sayang blog saya.

Korang selalu nampak saya tukar2 header kan ? kali ni silalah berasa jemu sebab saya tak nak tempah lagi dah , dan juga nak buang header cantik tu pun tak akan hehe .. malas lah.. sekarang target nak mantapkan blog dari segi lain pula ..apa dia ? ermm biarlah rahsia .. :)

Nak tempah header flash ? atau header lain-lain sila ke blog sini untuk melihat contoh design yang lain dan cara tempahan dengan kozumi ok !

‘ syabas koz.. akk suka header ni dan puas hati sangat ! akk perasan koz suka awan ek ? banyak awan dan pelangi je dalam design dia hehehe ‘

Comments

  1. Salam sis.
    Momoy dah tempah pada kozumi tu
    tapi sangat menghampakan dah dekat 2 minggu dia lesap dan email tidak berbalas setelah bayarn penuh dibuat.
    macam mana ni sis. huhu…
    Princess MOMOY recently posted..Email mengejutkan dari EVERYDAY !My Profile

  2. momoy pun suka yang ada love2 bila gerak cursor ke header
    mahal tak sis?
    boleh bagi anggaran?
    Princess MOMOY recently posted..RonasutraMy Profile

  3. cantik ^__^
    helmyunus recently posted..Pelajar Sekolah Mampu Menjana Pendapatan SendiriMy Profile

  4. puan kutu :

    kutu first time tgok header nie memang dh terpikat.suka tgok muka baby yg kiut tu.una n kakak pun comel.oh yeribunya pun lawa..ayahnya juga kacak.haha..kutu nak tggu income blog baru order header flash.mau berjanggut la nmpknya.pakai header buatan sendiri sudah.muahaha…
    puan kutu recently posted..Teka Lagu Dapat Doodle WanieMy Profile

    • sorang2 dia sebut , sebuat satu famili lah kehkeh .. terima kasih kutu puji2 kita ngehngeh … boleh kutu boleh insyallah ..guna lah cr bee bg tu bee guncr tu jer sehari RM 6 tak lari ..

  5. Salam,Bee… Mcmana nak masukkan header flash ni?… Header dah siap,order kat budak nakal tu jgk… :)
    zie fauzi recently posted..BENDERA ITU ‘DITITA’My Profile

    • wasalam ..cepatnya ..hiks.. nih yg kelmarin tempah atau tempah lain ?

      mula-mula zie kena remove header di header , jagan tick apa2 biarkan kosong je ,

      lepas tu pergi kat editor > header

      ambik code yg diberi oleh budaknakal tu kemudian masukkan selepas code dibawah , kalau sama lah

      <body >

  6. cantik betul header tu bee..akak suka..memang terbaiklah dari header2 bee yg sebelum ni :)
    mrs.yie recently posted..TAKDIR ITU UNTUK AKU – PART 53My Profile

  7. awan yg menarik PB kat header tu – berapa kos PB abiskan untuk header jenis tu agaknya?
    neo recently posted..Senang Saja Menghasilkan Blog…Untuk Berjaya Dengan Blog Itu Susah…My Profile

  8. sayacomel :

    rajinnya tukar header. :)
    sayacomel recently posted..Comel Sangat – Aku pun nak masuk gakk..My Profile

  9. Shack@AnjungMaya :

    menarik dan kreatif..
    Shack@AnjungMaya recently posted..Rupa Mayat Makhluk AsingMy Profile

  10. murah tak?
    mamaema recently posted..Cinta Muka Bulu vs Cinta MukabukuMy Profile

  11. Myra skrg dok tunggu 2 header baru..

    1 hadiah GA 1 lg hadiah dari member..

    1 dah siap tp sebab ada sikit nak ejas so myra dok menunggu lagi la :)

    Teringin nak buat flash header, tp kena tunggu sat la :)
    Myra Jay recently posted..Takut bila Lori Di HadapanMy Profile

  12. mmg cun … rege pun ok utk flash header ..

    wat masa ni nis belum nk pakai flash lagiks .. tgh cube settle problem kat blog ni,tp xtau mane puncanya .. sedey2 … so pakai le header buatan sndiri dulu walaupun xcun sgt… hehe
    Ummi Hanie recently posted..Segmen ditutup …My Profile

  13. wah.. mmg cantik!!

  14. comey gitu…bee nak tanyer camana nak letak file swf (flash) dalam entry tak tau la….
    lizz recently posted..Muzik untuk kesihatan dan kebahagianMy Profile

  15. Patutlah bila bawa cursor mouse pada gambar keluar buih-buih cinta

  16. wah…jeles ni dok tayang header flash…memang cantik header flash ni…
    Hazmin Hamudin recently posted..Marco Simoncelli Maut Di Moto GP MalaysiaMy Profile

  17. mmg cantik la bee…
    syamila recently posted..I’m SorryMy Profile

  18. mmg bergaya betul header blog bee..sy suka tgk..pastu suka letak cursor tu kat gambar..cute je..

    kalau guna header flash ni x berat ke blog? kalau x berat leh la tempah gak ni hehe
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Satelit ‘Mati’ Diramal Jatuh Di ChinaMy Profile

    • tak beratlah mama , sebabnya header tu di hostkan di website khas tuk swf flash ..so org senang nak view , content blog kita asing

  19. Kreatif kak!! Saya baru buat satu entri pasal header. Silap lah x baca sini dulu. Kalo x l;eh masukkan sekali designer ni dalam list entri tu :(
    shah blogger recently posted..Designer Header MalaysiaMy Profile

  20. mmg cantik header….insyaAllah kalau tergerak hati nak tukar template uncle nak tempah jugak..buat sendiri boleh tapi nak gerak-gerak tu mmg payah lah ..tak terjangkau kreativiti hihihihi

  21. hmm kreatif betul kozumi tu kan bee, memang cantik dan lain dari yang lain..
    ummiross recently posted..NEW ARRIVAL KIMONO JAPANESE COTTONMy Profile

  22. Cantik gak tu…kreatif designer nya ….owh baru perasan semua gurl2…rezeki Allah bagi kan terima dgn seadanya. :)
    azman recently posted..Bahana main judiMy Profile

  23. wah.. nak tempah satu gaklah… :)
    madammondoq recently posted..ENUCA Beauty Workshop ReviewMy Profile

  24. tak berat ke header tu?
    Huzaifah recently posted..Video dan Gambar Ujian Pelanggaran Paling Laju Di Dunia (Mengancam!)My Profile

    • tak .. blog saya baru je 55.6 kb . averange speed 0.06 saat ..ok kan . sbb nya header tu di hostkan di website lain bukan di blog saya

  25. Pheewwwiittt, cantik header bee tu :D
    kalau ada baby boy dalam header tu pun best hehehe.
    yanmie recently posted..CloudFlare Integration: FREE for ALL SERVERFREAK Shared Hosting AccountMy Profile

  26. oo .. mcm tu ke ? cantik² !
    anastasyea recently posted..Simoncelli Terbunuh Dalam Kemalangan MotoGP di SepangMy Profile

  27. nice header kak…hbt jgk budaknakal tu eh….
    kaka1407 recently posted..(Video) Kemalangan 15 Kereta IndyCar World Championships 2011My Profile

  28. blog jd berat tak ?
    khairul recently posted..Autoshow AeroCarnival IV-UNIKL Oct 23 2011My Profile

  29. tiga2 pempuan anak pbee…bila nak dapatkan yg boy pulak
    hafizal recently posted..VIDEO Kemalangan MotoGP Sepang | Marco Simoncelli Crash SepangMy Profile

  30. perh ada letup2 lagi….lawa2
    hafizal recently posted..VIDEO Kemalangan MotoGP Sepang | Marco Simoncelli Crash SepangMy Profile

Trackbacks

  1. […] saya tak ada tambah apa-apa plugin selain plugin ALL IN ONE SEO dan juga theme Nom nom dengan header cantik , so tak tahu nak buang mana satu , saya buang ke tiga-tiga item kat atas , so dapatlah theme yang […]

  2. […] blog kakyan yang laju .. moga saya bertuah memenangi header dari kozumi , ala designer yang buat header bergaya saya di atas tu .. ish korang kalau nak header canggih percuma inilah masanya , 7 header percuma di […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge